GhostGG @ 12.08.2022 13:30Protams, atbalstu ne tikai dzīvniekiem, bet arī vajadzētu cilvēkiem. Nekad neesmu sapratis kāpēc tas ir atļauts dzīvniekiem, kurš ir vecs, vai vairs neglābjams un, lai viņš vairāk nemokās, bet cilvēkiem, kuri gadiem mokās uz nāves gūltas, kuri labprāt labāk nomirtu un, lai tas ātrāk beigtos, tas nav atļauts.
YaeMiko @ 12.08.2022 13:48Izlasot tēmas nosaukumu man no sākuma likās ka šeit būs par podkāstu Eitanāzija :D
Esat par jaunu un veselu cilvēku eitanāziju kuri cieš garīgas sāpes?
GhostGG @ 12.08.2022 17:08
Kā izpaužās garīgās sāpes?
Kā emocionālas sāpes es pieļauju
Akvelīne @ 12.08.2022 17:26
GhostGG @ 12.08.2022 17:40
Nomirstot tuviniekam, cilvēki izjūti emocionālas sāpēs. Škiršanās gadījumos, cilvēki izjūti emocionālas sāpes. utt. Nedomāju, ka tas būtu labs iemesls eitanāzijai
Bet vai milzīga depresija un emocionālas sāpes ir pilns saprāts? Tas tā šaubīgi.
Miuce @ 13.08.2022 09:01Akveliines psihiskaas mokas vareetu aarsteet, iemetot Akveliini kaadaa Gulag vai Aushvic veidiigaa iestaadee, taapat visus paareejos emo un “ak, mani pameta, puisis”- jaapakaras. Kad rukaatu no riita liidz vakaram pusbadaa, plus ar mietu pa muguru uzrautu, visas dveeseliskaas mokas liktos kaa pastaiga margrietinju pljavaa.
Kas attiecas uz teemu, protams, atbalstu, neredzu jeegu, kaapeec gadiem jaamoka uz gultas guloshi vai daarzenja stadijaa esoshi cilveeki, ja vinji pashi to neveelas.