Aldis15 @ 06.08.2022 14:59Mīkstās mantas dāvina ??? 1 randiņā...
Piekrītu ka primārais ir vieta.Mākoņmaliņa @ 07.08.2022 20:38Negaidu ne ziedus, ne šokolādi.
Patīkami, ja atnāk ar ziediem. Novērtēju šo žestu. Ar šokolādi, mīksto mantiņu neviens nav nesis.
Man svarīga ir vieta, kur notiek randiņš nekā, ko atnes.
Aleksandrs @ 07.08.2022 23:18A tās puķes neliekas neērti un nepraktiski visu randiņu vazāt līdzi?
Ko nozīmē vieta, ja nav glaunākais pilsētas restorāns tad džeks nekam nederīgs?
Es piemēram nekad pirmajos randiņos un nekādiem restorāniem neeju, tas liekas tizli, varbūt cilvēks galīgi garām, vai tu otram galīgi neiepatīcies, stulbi sanāk sēdēt restorānā un vilcināt laiku tikai procesa pēc. Plus sajūta kā policijas iecirknī uz nopratināšanu, labāk tad kaut kur daudz nepiespieštākā atmosfērā, kur nav jāsēž pie galda un tupi uz otru jālūr. Restorānus var vēlāk, kad jau daudz maz zini, kas otrs par cilvēku un ir abpusējas simpātijas.
Vietai ir liela nozīme!Aleksandrs @ 07.08.2022 23:18A tās puķes neliekas neērti un nepraktiski visu randiņu vazāt līdzi?
Es piemēram nekad pirmajos randiņos un nekādiem restorāniem neeju, tas liekas tizli, varbūt cilvēks galīgi garām, vai tu otram galīgi neiepatīcies, stulbi sanāk sēdēt restorānā un vilcināt laiku tikai procesa pēc. Plus sajūta kā policijas iecirknī uz nopratināšanu, labāk tad kaut kur daudz nepiespieštākā atmosfērā, kur nav jāsēž pie galda un tupi uz otru jālūr. Restorānus var vēlāk, kad jau daudz maz zini, kas otrs par cilvēku un ir abpusējas simpātijas.
Aleksandrs @ 07.08.2022 23:18A tās puķes neliekas neērti un nepraktiski visu randiņu vazāt līdzi?
AllSaints @ 07.08.2022 23:41Fuuuuuu, tikai nekādu vienu rozi!!! Skaists ziedu pušķis vai labāk nekas nekā tā viena roze. Varbūt izklausīšos ciniski - bet kas vispār ir viena roze? Skopums? Es mājās to rozi pat ūdenī neielieku. Staigāt apkārt ar to rozi? Restorānā likt ūdens vāzē to vienu rozi? Saku godīgi - man kauns no tām vienrozītēm ?
Mākoņmaliņa @ 08.08.2022 09:27Man vīrieši ir dāvinājuši vairākas rozītes, vai arī nevienu. Neviens nav dāvinājis 1.
Man nav grūti turēt puķes ?