Nav smuki tā teikt
Es tiešām gribu zināt, kāpēc nāc runāties tieši uz sieviešu forumu, nevis kādu, kur ir plašāks tēmu loks abiem dzimumiem?
Annija35 @ 05.08.2022 10:37Neko traku nesaskatu,ka šeit forumā ir arī vīriešu komentāri/viedokļi.
Ir lietotāji,kas izsaka interesantus viedokļus,bet daži ir pilnīgs kosmoss.
Aleksandrs @ 05.08.2022 10:25
Kā jau es teicu - ne visi cilvēki spēj sarkasmu saprast..
Un kurš tieši tas būtu?
Tev laikam visādas kivičveidīgo, iesmērētāju utml. aprunāšanas tēmas sirdij dikti tuvas, ka tā iecepies.
Kitijaaaa @ 05.08.2022 10:45Daudz maz piekritīšu Aleksandram par klaču veceņu kā vienu no sieviešu būtībām. Vīriešiem atkal raksturīgi citi trūkumi, katram dzimumam savi nesmukumi.
Trojas zirgs @ 05.08.2022 09:02
Mani visvairāk izbrīna, ka ir vēlme sekot personām, kuras pašām riebjas. Piem., es skatos tikai tādus IG kontus, kas man patīk, iedvesmo.
isanalapsa @ 05.08.2022 12:54Mans viedoklis ir tāds,ka jebkurš cilvēks ir tikai cilvēks un katram ir mazie dzīves momenti, kurā gribas paklačoties, bet gribētos jau teikt,ka tam ir jābūt veselīgā gaisotnē un līmenī, nepiešķirot emocijas. Jebkuram no mums sava dzīve būtu jāpiepilda ar attīstību, hobijiem, darbu, ģimeni un visādi citādi izaugsmi. Katram mums ir arī savas sliktās dienas, kurās jā, var novērst domas un palasīt klačiņas, bet ja tā padomā, tad tas,kas notiek šeit, vairums gadījumos ir ārpus cilvēcīgajām normām. Tā jau mazliet interesanti, tiek ķidāti cilvēki no a-z, bet paši ir tie, kas velta savu dienas lielāko daļu ,lai nodarbotos ar influenceru izmeklēšanu, foto pievilkšanu, viltus profilu veidošanu, negāciju meklēšanu, ažiotāžu. Ja kāds no influenceriem šādi publiski parādītu savu dzīvi, ka tā dara, šīs sievietes šajā portālā būtu pirmās, kuras teiktu, cik slikti ir tie cilvēki, jo viņiem nav dzīves. Ir ironiski ķidāt citus, ja paši nodarbojas ar nožēlojamām lietām, bet tas tak neskaitas,jo tas ir forums un var nelasīt,vai ne? Vai kā tur šeit mēdza teikt? Bija kaut kāds pirmklasnieku izteiciens šeit ievazāts.
Es jau sen apbrīnoju cilvēkus, kuri apzināti meklē visu, kas viņiem nepatīk, tam seko. Tā ir tā vide, ko veidojam sev apkārt.
Spriežot pēc domāšanas, tās ir gados mazas meitenes vai arī dzīves sāpinātas, jo jebkurām klačām ir robežas. Tas, ka cilvēks ir publisks, veselīgam cilvēkam nesavelkas paralēles ar automātisku apdiršanu. Jā, tas cilvēks ir pamanāmāks, bet ieliec sevi viņu vietā un paskaties uz sevis no malas. Instagrams un influenceri ir kaut kāda veida slimība , man pat gribētos to nosaukt tā, bet ne jau kā kaut ko sliktu, bet faktu,jo zinot, cik dienas parasti mēdz būt piepildītas , ir ļoti jāmāk atrast tam visam laiku un visiem izmeklējumiem.
īsumā ir tā, ka pat klačiņas var būt jaukas un foršas,ja vien visam ir robežas un cilvēks nepazaudē savu emocionālo stabilitāti.
Lūdzu iztiksim bez klasiskajiem pirmklasnieku tekstiem, ka šis ir forums,nepatīk,nelasi. Pati lasi, raksti.Pati tagad moralizē, neesi labāka. Tie cilvēki izliek visu internetā, tādēļ ir jāapdirš utt
Es tikai izsaku viedokli kādus es redzu šos cilvēkus, kuri nododas tāda veida stilam dzīvē, jebšu dzīves aicinājumam. Jā, aicinājumam, jo ir jābūt ļoti apņēmīgam, lai ar to visu nodarbotos. Tas pat ir sava veida talants!
Kad kādam gribas parunāt par kaut ko vērtīgāku,jo forums jau neapzīmē tikai klačas, bet sarunas kā tādas, tā nē, nevienam nevajag. Dodiet tikai Didras kājstarpes bildes, lai mums ir par ko runāt!
:)
Un par vīriešiem šajā portālā. Vienmēr šeit ir bijis pa kādam vīriešu kārtas pārstāvim. Tas nekad nemainīsies, kas attiecas arī uz troļļiem.
Man, piemēram, viņi netraucē, turklāt bieži ir interesanti paklausīties par situāciju no vīrieša skatupunkta. Protams, ir tie, kuri taisa provokatīvas diskusijas, ienāk izgāzt dusmas uz sievietēm, pasauli, bet viņus vienmēr var ignorēt. Piemēram, Aleksandra uzskatiem bieži piekrītu, viņš pasaka daudz labu domu, tāpat arī BlackPill un Aldis mēdz izmest pa jēdzīgai domai. Sen nav redzēts arī Godfather, bet arī viņš man patika.
Katram savi uzskati, tāpēc arī ir interesanti uzturēties šajā portālā.
mollia @ 05.08.2022 13:54
Citreiz rodas jautājums ko vispār viņi šeit dara ?
Parasti ir neliela dusma, ka te kāds džeks notroļļojas, bet ļoti patīkami ir redzēt, ka paspīd arī kāds sakarīgs komentārs.
Man personīgi sakarīgākie vīriešu kārtas pārstāvji šķiet GhostGG un Aleksandrs un jāuzsver tas, ka viņus es nekad neesmu redzējusi visās Didriķu,Kiviču vai ietekmeļu diskusijās ? tas jau ir apsveicami
GhostGG @ 05.08.2022 16:48Nu tas jau nav nekas jauns. Ir vienmēr bijusi cilvēku grupa, kurai patīk sakot līdz parasociālu attiecibu notikumiem. Tāpēc jau arī visi šovi, kā piemēram - dom 2, talantu fabrika, kardashian utt vienmēr bijuši populāri. Mūsdienās vairāk šovus nevajag, jo ir instegram, bet pati ideja ir saglabājusies. Personīgi, es nekad neesmu sapratis kā kaut kas tāds var interesēt, un kā vispār ir pacietība tam visam sekot līdz. Un ja vēl aiziet ekstremā fāzē, kad sēž un gaida, kad "stalkojamais" cilvēks ieliks jaunu bildi vai story, tad vispār man tas škiet ļoti dīvaini. Man personīgi, šie cilvēki, kuri tik intensīvi seko līdz citu dzīvēm asiocējas ar ļoti zemu IQ, kuri savā ziņa kompensē, savu vienmuļo un garlaicīgo un ļoti biežos gadījumos, savu neizdevušos dzīvi caur šo "slavenību" dzīvēm. Bet tas ir neizbēgami, kā saka - beigsies viens "šovs", sāksies nākamais un cikls turpināsies.
Es vēl saprotu cilvēkus, kuri sako kādai personai, kuru saturs ir balstīts uz kaut ko, kas ir produktīvs, motivējoš, pamācoš, īsāk sakot - kur runā par konkrētu lietu, kā piemēram, fitness, kulinārija utt, no kā var kaut ko iemācīties un kam ir kaut kāda pievienotā vērtība, bet šāda tukša ik dienas notikumu norise kā top diskusijas šajā forumā man sķiet pilnīgi trula.