woman_wonderland @ 29.07.2022 14:51Manuprāt, nav pieklājīgi apspriest citu atalgojumu.
woman_wonderland @ 29.07.2022 14:51Manuprāt, nav pieklājīgi apspriest citu atalgojumu.
Aizspogulia @ 29.07.2022 16:17
Man atkal liekas, ka par algu ir jārunā. Savādāk veidojas situācijas, kad vienam maksā mazāk, otram vairāk. Kaut abi dara vienu un to pašu, bet tas viens vnk nerunā un neprasa tik daudz. Manuprāt algām būtu jābūt caurspīdīgām. Saprotamām. Un to var arī panākt apspriežot savā starpā.
Es strādāju restorānu nozarē. 6 €/h uz rokas. Bruto laikam sanāk kautkas ap 8,3 €/h. Bet sanāk strādāt daudz stundas. Vidēji ir tās 230 mēnesī. 1,4k uz rokas tad sanāk. Jāskatās kas tagad notiks krīzes/ inflācijas iespaidā.
nuu man šķiet tāda informācija ir privāta.Lula @ 30.07.2022 09:24
Kāpēc?
Lycia @ 30.07.2022 08:38Šobrīd nestrādāju jau pus gadu. Iepriekšējā darbā alga bija 710€ uz rokas? Aizgāju, lai meklētu darbiņu, kur maksā vairāk. Diemžēl pagājis pus gads, neesmu neko atradusi. Ir pilns ar sludinājumiem, kur alga tik pat kā man bija vai pat mazāk, bet nosolījos sev, ka par mazāku ciparu nestrādāšu. Nav iespējams izdzīvot.
Man atkal liekas, ka par algu ir jārunā. Savādāk veidojas situācijas, kad vienam maksā mazāk, otram vairāk. Kaut abi dara vienu un to pašu, bet tas viens vnk nerunā un neprasa tik daudz. Manuprāt algām būtu jābūt caurspīdīgām. Saprotamām. Un to var arī panākt apspriežot savā starpā.