Ja bērnam ir nodrošinātas VISAS pamatvajadzības, tad uzskatu, ka neko vairāk maksāt nevajag.
Ai nu beidz, tak zini, ja ir no kā paņemt, tad jāpaņem vēl priekš mātes šmotkām, kafūžu pasēdēšanai un ideālajā gadījumā varbūt vēl kādam ceļojumam.
law7 @ 29.07.2022 12:58Kas ir "valsts noteiktie alimenti? Ja tu saņem no UGF, tas nozīmē, ka tu par bērna tēvu esi izvēlējusies kaut kādu kreiso kadru, no kura īsti vairāk nav, ko paņemt.
Ja bērna tēvam ir tādi ienākumi, no kuriem būtu jāmaksā lielākus uzturlīdzekļus par minimālajiem, tad nav problēmu piedzīt lielākus. Katru gadu daudzas sievietes priekš bērniem tādus piedzen.
GhostGG @ 29.07.2022 15:08
ā pareizi, es atvainojos. vēl varētu piemetināt klāt apmaksāt no alimentiem izklaides ar jauno štuceru :D
Stulbeņi. Jūs pat par vīriešiem nevar saukt - tādi paši spermas donori kā Kivičs.
Kas ir VISAS pamatvajadzības? Jumts, baltmaize brokastīs un lētākā Maximas desa? Tie 125 / 150 eiro mēnesī, jūsuprāt, nodrošina pamatvajadzības?
Idioti, goda vārds. Es saprotu, ka abi esat nožēlojami foruma troļļi, bet nu kā besī.
GhostGG @ 29.07.2022 17:34
Tev kabatas lakatiņu iedod? ?
ne.Ugf ir tad kad tēvs ,kas ir ierakstīts dzimsanas aplieciba.nemaksa alimentus, pazud ar galiem. Un ar vinu nevar vienoties caur parasto tiesu.vai nu otrs neforsaks variants,kad sieviete(vai virietis) nevienojas un pa taisno ieliek ieksa .neko nesakot un sak nakt nauda un ar virieti talak caur UfG vestules nak ka ir iesnoegts.bet no Ufg tu dabuj noteiktos alimentus.129 eiro no 7 gadi,107 laikam no dzimsanas.un ne centa vairakVakarkleita @ 29.07.2022 16:05
Vai tad nepiešķir UGF tikai tad ja pāris ir bijis precejies?
Vienīgo kabataslakatiņu vajag tev, lai noslaucītu plaukstu, jo tev sievietes nekad nav bijušas un nebūs
Stulbeņi. Jūs pat par vīriešiem nevar saukt - tādi paši spermas donori kā Kivičs.
Kas ir VISAS pamatvajadzības? Jumts, baltmaize brokastīs un lētākā Maximas desa? Tie 125 / 150 eiro mēnesī, jūsuprāt, nodrošina pamatvajadzības?
pamatvajadzibas dala uz pusem gan mate gan tevs.pec idejas.kad ir šķīrušies.bet vienmer ir jabut gataviem vieniem uzturēt.dzive visadi gadas.tfu tfu kāds no vecakiem paragri nomirst,vai noklust slimnica.ne tikai skirsanas.mollia @ 29.07.2022 18:06Es protams nevēlos izklausīties ļauni, bet pirms bērna radīšanas vajadzētu taču padomāt par to vai ir iespēja šo bērnu vispār uzturēt. Es tā neteiktu, bet šis ...
Nebūs tā, ka tiesas ceļā iegūsi nereāli lielos alimentus visām tevis iedomātajām "pamatvajadzībām".
Es protams nevēlos izklausīties ļauni, bet pirms bērna radīšanas vajadzētu taču padomāt par to vai ir iespēja šo bērnu vispār uzturēt. Es tā neteiktu, bet šis ...
kinderbueno @ 29.07.2022 12:33Vai kāda no mammām, kura nav bijusi mierā ar valsts noteiktajiem alimentiem, zinot, ka bērna tēvs saņem ļoti labi algu , taču vienkārši vēlas visus izdevumus nogrūst uz mātes pleciem, ir gājusi caur tiesu, lai piedzītu lielākus alimentus?
Ja esat, padalieties, lūdzu, ar savu pieredzi un varbūt iesakiet labu advokātu vai juristu, kurš ar to nodarbojās.
Varbūt varat padalīties cik ilgs ir tiesas process un vai ir iespējams zaudēt, ja tēvs kaut kā visu sagroza ne tā kā vajag?
Tullip @ 29.07.2022 17:28
Idioti, goda vārds. Es saprotu, ka abi esat nožēlojami foruma troļļi, bet nu kā besī.