1000000%EmilijaArm @ 28.07.2022 16:04Labi izskatās tikai tās pieliktās, kas ir dabīga garuma un retas, burtiski pa dažām iepludinātas starp savējām. Visi tie mellie kāpuri sievieti padara prastu, slāvisku, maucīgu, lētu. Pavērojiet luksuszīmolu reklāmas - nekad nevienai modelei nav feiko skropstu vēdekļi. Man domāt, ka visas dāmītes, kas liek tās "Deimones" stila vājprāta biezuma un izliekumu skropstas, pieliek sev klāt +10 gadus. Arī tā pati Kiviča izskatītos daudz jauneklīgāka, ja acis būtu bez tām šausmām. Pieliktās slotas aizsedz skatienu, met ēnu uz vaigiem. Fui, es ceru, ka šī marasmātiskā mode pāries tāpat kā pārgāja to baiso akrila kapļu mode.
EmilijaArm @ 28.07.2022 16:04Labi izskatās tikai tās pieliktās, kas ir dabīga garuma un retas, burtiski pa dažām iepludinātas starp savējām. Visi tie mellie kāpuri sievieti padara prastu, slāvisku, maucīgu, lētu. Pavērojiet luksuszīmolu reklāmas - nekad nevienai modelei nav feiko skropstu vēdekļi. Man domāt, ka visas dāmītes, kas liek tās "Deimones" stila vājprāta biezuma un izliekumu skropstas, pieliek sev klāt +10 gadus. Arī tā pati Kiviča izskatītos daudz jauneklīgāka, ja acis būtu bez tām šausmām. Pieliktās slotas aizsedz skatienu, met ēnu uz vaigiem. Fui, es ceru, ka šī marasmātiskā mode pāries tāpat kā pārgāja to baiso akrila kapļu mode.
arī piekritīšu.Lula @ 29.07.2022 10:00
TIEŠI šo nācu pateikt.
Tie super melnie, biezie vēdekļi visu tēlu padara lētu.
Pašām varbūt liekas forši, jo kaut kas vaibstos uzreiz izskatās labāk, bet no malas skatoties - liels nē.
Lula @ 29.07.2022 10:00
TIEŠI šo nācu pateikt.
Tie super melnie, biezie vēdekļi visu tēlu padara lētu.
Pašām varbūt liekas forši, jo kaut kas vaibstos uzreiz izskatās labāk, bet no malas skatoties - liels nē.