Aldis15 @ 23.07.2022 22:09Es šokā, kā tā var vilkt gumiju :o
Manuprāt optimāli būtu 2 randiņā, ideāli pirmajā.
Varbūt paskaidrojiet kas par iemeslu, kā tik ilgi bija jāgaida līdz tam?
Uzzināt pēc vairākiem mēnešiem to ka viņam par mazu loceklis, vai nekam nederīgs seksā - zemē izmests laiks.
Kika 30 @ 23.07.2022 19:30Sveikas, dāmas! Mani interesē sievietes ar ilgstošu attiecību pieredzi. Pēc cik ilga laika, sākot no iepazīšanās, Jūs uzsākāt intīmās attiecības ar savu otru pusi?
Apbrīnoju tos vīriešus kam ir tāda pacietība.Marleena @ 24.07.2022 09:482 gadi pēc draudzēšanās
Aldis15 @ 23.07.2022 22:09Es šokā, kā tā var vilkt gumiju :o
Manuprāt optimāli būtu 2 randiņā, ideāli pirmajā.
Varbūt paskaidrojiet kas par iemeslu, kā tik ilgi bija jāgaida līdz tam?
Uzzināt pēc vairākiem mēnešiem to ka viņam par mazu loceklis, vai nekam nederīgs seksā - zemē izmests laiks.
Kika 30 @ 23.07.2022 19:30Sveikas, dāmas! Mani interesē sievietes ar ilgstošu attiecību pieredzi. Pēc cik ilga laika, sākot no iepazīšanās, Jūs uzsākāt intīmās attiecības ar savu otru pusi?
Nolūki visiem vīriešiem vienādi - sex.Mākoņmaliņa @ 24.07.2022 10:34
Nevar vīrieša raksturu, personību iepazīt 1-2 randiņos. Nevar viņa nolūkus saprast tik ātri.
Ir sievietes, kuras izvēlas iepazīt vīrieti pašu un tad izdomā nodarboties ar seksu, jo ne visām ir vēlme nodarboties ar seksu ar galīgu svešinieku.
Aldis15 @ 24.07.2022 10:48Nolūki visiem vīriešiem vienādi - sex.
Katram pacietība un stratēģija savādāka.
Tam ir jānotiek,kad abi vēlas to un ir gatavi tam.
Bet tas nebūs rādītājs,vai attiecības izvērtīsies ilgstošas vai nē. Citi var pārgulēt pirmajā tikšanās reizē un paliek kopā uz visiem laikiem,citi pēc pāris mēnešiem,bet attiecības neizveidojas.
nu te tak jautāja konkrēti par ilgstošu attiecību pieredzi.Aldis15 @ 24.07.2022 10:07Apbrīnoju tos vīriešus kam ir tāda pacietība.
Man jautājums ko jūs 2 gadus darijāt? Dzērāt kafiju un pĺāpājāt? Utml.
Tikos ar puisi divus/trīs mēnešus, gandrīz katru nedēļas nogali nakšņojām kopā, bet pat bučojušies nebijām. Kad pirmo reizi nolēmām mīlēties, viņš bija tik brutāls un agresīvs, ka no tās dienas noslēdzu jebkādus kontus ar viņu. Negribēju pat to izrunāt.
Bet runājot nopietini, man tiešām ir neizprotami, kā var 3 mēnešus randiņot bez seksa. Abrīnoju tos vīriešus, kas vispār uz kaut ko tādu parakstās.