Pati esmu spoku redzējusi jaunībā, naktī, ejot pa ceļu laukos, draudzene blakus bija un arī redzēja. toreiz bija ļoti baisi, apstajāmies abas un vnk sastingušas kādu brīdi stāvējām, un ar bailēm pēctam gājām tālāk.
Vēl uzskatu, ka spokojas arī manā tagadējā mājā, citādāk daži sīkumi nav izskaidrojami, kā arī divi mazi bērni šeit redzējuši "tantu", brīdī, kad blakus ir mammas, kuras neredz neko.
TimeToDream @ 22.07.2022 17:12
Ko tu redzēji pirmajā gadījumā? Un kā izpaužas šie sīkumi otrajā gadījumā?
Interesanti palasīt par tādām lietām. :D
Forelee @ 22.07.2022 21:45
pirmajā gadījumā vnk gaišs, puscaurspīdīgs vīrieša tēls, gāja uz priekšu pa ceļa pretējo pusi, ilgi nē, kādas piecas sekundes varbūt.
Atgadījumi mājā - ieslēdzies tv pats no sevis pāris reizes, tad dīvaina skaņa no sienas naktī (peļu vai tml rādījumu man nav un kaķis mierīgi gulēja kājgalī), tad vēl man ir sekcija, kurai garām ejot grab stikli, sēžu gultā un tie stikli nograb vairākas reizes, kaut neviens tur negāja. Vēl šad tad kaķis mēdz vērot tukšumu, sekot līdzi kautkam ar acīm. Aa un vēl diezgan nesen - skatos filmu caur datoru, pēkšņi pauze uzliekas un pat dzirdēju peles klikšķi.
Saturns @ 22.07.2022 21:54
Fuck, reāli bailīgi!!
didii5 @ 24.07.2022 00:24Vienreiz bija gadījums gulēju un pieceļoties piegāju pie loga nezinu pat kāpēc un mājas dārza priekšā redzēju vīrieša siluety spoku, ļoti slikti to momentu atceros par.dzīvoju no kapiem 400metri
Lorra @ 21.07.2022 13:06Esmu piedzīvojusi 3x miega paralīzi, un divas reizes no tām redzēju un jutu kādu citu blakām, nekas patīkams tas nav.
Ir bijuši sapņi kur sarunājos ar kādu aizgājēju un jautāju par dzīvi “tur augšā”, ir man stāstīts par mūsu nākotni, par bērniem kas būs vai nebūs u.t.t. Bija sapnis, kad atrodu savu pazudušo kaķi un pieceļoties uzreiz tajā dienā tiešām atradu. (Vēl šādas tādas lietas nosapņotas un piepildījušās).
Visi manā ģimenē ir piedzīvojuši kādu mistisku gadījumu, redzējuši kādu rēgu, vai dzirdējuši soļus mājās kad neviena nav. Ticu, ticu tam visam. Nebūtu piedzīvots, iespējams neticētu.