Lūgums sniegt savu vērtējumu, vai situācija ir tiešām nenormāla un/ vai tā ir nodevība un vīrieša vaina un atbildība, par to ka viņš tur bija.
JāvaiNē @ 18.07.2022 18:10“Man ir svarīgi tas ka man ir blakus cilvēks kas mani neciena, un ja es pieļauju ka pret mani tā, tad es necienu sevi.” Ar to domāts būšana un mammas jubilejas svinēšana.
Viņam vajadzēja iet prom, nevis palikt, jo viņš jau notiekti svinēja ar viņu. Un kas zin, kas tur vēl četru stundu laikā varēja notikt. Un kāpēc tad viņa māte viņu aicināja.
Un šis ir iemesls lai izbeigtu attiecības.
JāvaiNē @ 18.07.2022 19:55Tas notika pirms gandrīz diviem mēnešiem, es jau teicu ka viss, ka mēs nevaram būt kopā. Bet pēc tam mēs pavadījām gandrīz visu laiku kopā, braucam uz jūru, koncertu, vienkārši pavadījām laiku kopā. viņš jau saka ka grib ar mani, bet notiekti ir ar citām. Viņam FB ir daudz cilvēku un viņš spiež laikus visādām vecenēm, tas nozīme ka viņam viņas ir svarīgas. Viņš manai bildei arī ielika sirsniņu, liekulis. Es jau viņam saku lai viņš ir kopā ar saviem atbalstītajiem. Lai liek savas bildes un baro savu ego, ka viņam saspiež like. Es zinu, ka tā ir, ja nospiež like, tad kaut ko grib. Es arī tā darīju, lai atriebtos. Viņš saka, ka viņam nebūtu tāda rekacija, jo viņam ir svarīgi kāda es esmu ar viņu, nevis ar citiem. Bet es saku ka es viņam atspelēsos, un tad viņš sapratīs, kā tas ir!
JāvaiNē @ 18.07.2022 19:38Un viņš saka, ka nevar atbildēt par citu rīcību. Tad es arī varu aiziet uz ballīti, kur būs man bijušais, un es neatbildēšu par viņa rīcību, ja viņš gribēs ko vairāk.
JāvaiNē @ 18.07.2022 19:42Neviena normāla māte neaicinātu sava dēla bijušās uz savu dzimšanas dienu. Kāpēc tas ir jādara, viņa notiekti grib lai viņi ir kopā. Un arī pārejie viesi nav normāli, jau uzskata, ka tas ir normāli. Viņš mani neciena un uzstaisa par apkaunojumu, jo visi doma, ka ja viņš ta dara, tad mani neciena. Man nav tādu draugu, visi patiektu ka tas ir nenormāli. Es nevaru veidot nākotni ar tādu cilvēku, kas mani neciena. Kas noklusē un nestāsta pirmajos randiņš par visam savam bijušam attiecībām. Un jā pirms mēs bijām kopā, viena it ka laba paziņa, bija pie viņa atbraukusi, un palika pa nakti, viņam notiekti ar viņu arī ir kaut kas joprojām. Bet viņš jau nestāsta patiesību.
tad man taisnība, ja viņš liek like citam sievietēm, kas ir viņa draugu lokā, tad viņš mani neciena. Viņš šo nevar pieņemt, viņam liekas, ka like neko nenozīmē.Annija35 @ 18.07.2022 20:28
Tu šo visu nopietni domā,kas tās par bērnišķīgām atriebšanās metodēm??
Ja Tu pati sevi cienītu,Tu nemaz negribētu pavadīt laiku kopā ar tādu vīrieti,kurš liek "like"citām sievietēm.