Sveiki, Nu lūk es izvācos no esošā dzīvokļa Rīgā Un Saimnieks protams nenāk man pretī. Sanāk man tagad jāpārmaksā par diviem dzīvokļiem. Nu kā var atrast dzīvokli līdz ligumā noteiktajam datumam. Tak nereāli. Es atradu 1.5 nedēļu atrak kā viņu pabrīdināju. Un Viņam ir vienalga. Man viņam jāsamaksā tagad pa virsu. Es vnk nesaprotu šitos čakarētājus. Vienmer viss ir bijis samaksāts. Un Vnk ka jalauž ligums tā uzreiz ir problēmas ar viņiem. Es jau tur neko nevaru izdarit vairs. Šitadus cietumā jaliek.
To ka man 9 mēneši nebija aukstais udens.To viņš neatcerās. Un nevinu elektrības rēķinu ne gāzes rēķinu neesmu redzējusi no viņa. Vot kā ar Tādiem cīnīties? Labi kas ta man es samaksāšu visu ko prasa. Bet nu viņš turpinās čakarēt pārējos.
Līgumā ir arī teikt ka man jābūt aukstajam ūdenim Kura regulāri nav 9 mēnešus. Tur ir bezjēdzīgi ar tādiem diskutēt. Kapeiku meklētājs. Viņš neesot gatavs atrast irnieku jaunu tik ātri. 3 nedēļās nevar atrast? Lai nestāsta man.
Esmu tik dusmīga, ka nevar nākt pretī vispār. Izvakšos dabūšu atpakaļ depozīt naudu. Un Tad ielikšu to adresi un viņa Vardu lai cilvēki zin ka nevar pie viņa iret. Un cik zinu viņs tikai sievietem izire. Protams tās vieglāk piemānīt
Bet kur ir problēma.. 1. Jūnijā paziņoju, ka ar 1. Jūliju izvācos. Jaunajā dzīvoklī sarunāju, ka 30. Jūnijā dabonu atslēgas un visu izdarījām… Kādas tad bij Tavas vēlmes? Paziņot ka ej prom pec mēneša, bet izvākties pec 3 ned un nemaksāt par to pēdējo ned?
Tā tak reali dzīvē nenotiek. Neviens ipašnieks negaidis 1.5 nedēļu kamer es izvākšos no iepriekšējā dzīvokļa. Es cerēju, ka nāks pretī un sapratīs ka ir atrasts dzīvoklis un šķiramies. Tad jau viņš mani var ielikt tiesā ka es viņam neko neesmu maksājusi nevinu mēnesi. Man jau nekādu čeku pretī nedeva. Sanāk es viņam nācu pretī saprotot ka nodokli lai nebūtu vinam jāmaksā Bet tad kad man vajag nākt pretī tad viss vienalga.
Cik tev par to nedēļu būs jāsamaksā? 50€? Gan pārdzīvosi, būtu priecājusies, ka jaunu vietu atradi. Tāpat arī tavs rakstīšanas stils neliecina par cilvēku, kuram vienatnē būtu jākārto šīs lietas, pakonsultējies ar tuvajiem, lai dod padomu.
Man gaidīja mēnesi vai 3 nedēļas visos dzīvokļos kurus esmu īrējusi…. Jo tas tāpat kā ar darbu- visi parasti meklē dzīvokli/darbu vēl esot iepriekšējā… Nu vismaz visi man apkārt esoši 😁