man liekas stipri pa daudz bet laikam jaizverte ,Esanas paradumi un daudzums un kas tiek pirkts. Brendi uz cik reizem paredzets u.t.t Mana mamma māk sevi pabarot ar 20 eiro nedēļā 😁keitakinga @ 15.07.2022 19:08Vai 300 eiro ir maz vai dadz pārtikai uz 1 cilvēku jūsuprāt?
sadzives kimija gan nav iekšā ta ir atseviski pec vajadzībām to censos pirkt lielos iepakojumos uz atlaidem., un kakim ari atseviski. Tiesi pārtika,našķi ,piens man ir izcelts jo to dzer 4 no pieciem tas man daudz aiziet pa nedelu.no galas veikala perku vistu un malto galu (jo vel nav pratiga galmasina-).cukgalu pasutu uz ceturdalu ko sadala pa detalam.un nakamo pasutu kad ir beigusies(ta izdevigak apmeram 60 eiro un vismaz 2menesi par cukgalu nav jadoma)kartupelu maisu ari perkam tirgu(jaunie kartupeli neskaitas tos ta daudz nevar nopirkt).Es nejaucu partikas naudu ar citam jo mums te ar viru bija domstarpibas ka mes kautka nemakam iepirkties ka aiziet pa tik daudz"partika" tad sadaliju pa kategorijam.tad tad ta bilde izskatijas savadak😁Virs taka pats ir automehanikis.masinu remonte pats,detalas pasuta letak caur firmu ka darbinieks(bonus no firmas)uz to mums ietaupas,kur citi nevar ietaupit.kopa nemot sanak apmeram tukstotis plus minus menesi.(neskatot degvielu un masinu,tur gruti sarekinat menesi)plus komunalie ar iri.(vasara tie apmeram260)ziema pari 350Undiya @ 16.07.2022 18:40Apmeram 400 eiro uz 2 pieaugusajiem 3 berniem.ietilpst naski berniem "basic"partika(ikdienas) un daudz piena taka berni visi ir vasaras brivlaikos tad ed vismaz 3 reizes un "pec principa" man vel jauzkoz 10 reizes dienā bik parspileju bet nu randoma grib uzgrauzt kadu gurki ,ābolu sareizinas ar 3.skolas laika japarekina vel nav ne jausmas cik bus.parasti tad ir mazak.neviena pa dienu nav mājās.
Šajā summā ietilpst tikai pārtika?
Man uz 2 pieaugušajiem, 3 bērniem, kaķi&suni aiziet kā minimums 700€, bet principā var sanākt arī visi 800/900€ un arī uzskatu, ka ļoti sekoju līdzi cenām un pārsvarā pērku visu lētāko. Vienīgi man šajā summā iekļautas arī higiēnas preces, sadzīves ķīmija un arī kaut kas no drēbēm sīčiem, ko šad tad ieķeru turpat rimi, lidlā vai maximā.