BIKINI ZONAS SKŪŠANA

Reitings 554
Reģ: 04.12.2019
Sveikas!
Manējais vīrietis savu bikini zonu neskuj. Nesen saņēmos un apvaicājos par iemesliem un izteicu vēlmi, ka viņš tomēr to darītu. Uz to es saņēmu sašutušu atbildi, ka viņš ir vīrietis, nevis kaut kāds gejs, turklāt viņš nemākot skūt un neriskēšot ar jūtīgo sēklinieku maisiņa ādiņu.
Tomēr pēc ilgākas sarunas viņš piekrita, ka mēs kopā ar draudzeni (viņa ir friziere ar pieredzi) veiksim viņam bikini zonas skūšanu. Draudzene arī sagatavos pēcskūšanas losionu, ar kuru ieziedīs viņam noskūtās vietas pēc procesa.
Tāpat draudzenei mājās ir ginekologa krēsls (tautā saukts par vertaļotu), uz kura vieglāk veikt šādu manipulāciju.
Man šinī ziņā nav pieredze, tādēļ vēlējos lūgt padomu dažos jautājumos:
1)vai savam vīrietim skujat nost uz nullīti vai tomēr atstājat nelielus rugājus?
2)vai veidojat kādus nelielus zīmējumus, matiņu formas?
3)vai jāskuj tikai pavēderes rajons, vai arī stakle, sēklinieku maisiņš (tautā dēvēts par kuli), dibena ieleja?
4)ar kādiem līdzekļiem pēc tam dezinficējiet apstrādātās vietiņas?
Paldies!
13.07.2022 13:52 |

Reitings 6044
Reģ: 05.12.2021
Man vienīgajai liekas dīvaini, ka to darīs draudzene? 🤣😂 Manējais nekad neiet pie manas draudzenes, pat ja viņa būtu sertificēta vaksacijas meistare.
14.07.2022 22:52 |

Reitings 110
Reģ: 04.07.2022
TimeToDream @ 14.07.2022 22:14

Pie reizes nošņāp olas, lai nākotnē nav jāskuj. Cik tur tā darba.

No kurienes tev tādas sadistiskas tieksmes? Man liekas nevis lauma07 ir trobllis, bet gan tu.
14.07.2022 23:02 |

Reitings 554
Reģ: 04.12.2019
TimeToDream @ 14.07.2022 22:14

Pie reizes nošņāp olas, lai nākotnē nav jāskuj. Cik tur tā darba.

😀😀😀🥳
Šitais reāli norāva jumtu! No smiekliem tā pārrēcāmies ar draudzeni 🤝🤝🤝👍
14.07.2022 23:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits