keitakinga @ 13.07.2022 13:38Baigais mīnus ka ir jāskuj kājas katru dienu. Tas ir liels no no. Un rudenī jāskuj un jāpērk zeķubikses un ja vienas ir 3-5,5 eiro un ja videji saplīst pēc 1-4 dienām, bet ja tur ilgāk tad pati izmetu pēc 7-9 jo nonēsātas. Tas tad ir big no no. Dārgs prieks un nepraktiski. Īpaši pa sabiedriskajiem.
Desmitā karaļvalsts @ 13.07.2022 14:20
Rudenī, ziemā, pavasarī velku melnas kokvilnas zekbikses.
Nopērku 2, lai var mainīt. Kad vakarā vienas izmagā un paliek žūstam, otras velku nākošajā dienā virsū. Vai pat tās pašas, ja izzust. Pirku Drogās. 1 zekbikses izmaksāja apmēram ap 4.5 eiro.
Sanāk 8-10 eiro uz zekbiksēm. 3 sezonām. Pavasaris beidzās un man palika joprojām vēl tās zekbikses, varesu vilkt rudenī.
Ikdienā velku skinny džinsus (vasarā džinsa šortiņus), kājās kedas, mugursoma uz pleca un aiziet!
Man šķiet nenormāli garlaicīgas tās sievietes, kas valkā tik vienveidīgu apģērbu - katru dienu viens un tas pats - pieguļoši džinsi un t-krekls vai džemperis vai hūdijs. Nekādas izdomas, nekāda stila.
Man šķiet nenormāli garlaicīgas tās sievietes, kas valkā tik vienveidīgu apģērbu - katru dienu viens un tas pats - pieguļoši džinsi un t-krekls vai džemperis vai hūdijs. Nekādas izdomas, nekāda stila. Es tā nevarētu. Man apģērbs /stils ir veids kā izpaust sevi un arī kā noskaņot sevi dienai, jo tas, ko es uzvelku mugurā, ļoti ietekmē to, kā es jutīšos.
Minelūše @ 14.07.2022 21:38Šodien kā reiz redzēju uz ielas dāmu mini kleitiņā. Diena vējaina, kleita uzplandās augšup tā, ka visu apakšā var redzēt, a tur tikai stringi? Izskatījās kā ar pliku pakaļu uz ielas izgājusi?
Miaa @ 14.07.2022 21:08
Arī valkājot džinsus un t-kreklus vai džemperus un hūdijus var veidot savu stilu, papildinot koptēlu ar dažādiem aksesuāriem un izdomājot kā savam stilam piešķirt savu "odziņu". Nu tas tā, zināšanai. :) Jo tad jau tikpat labi arī par sievietēm, kuras to vien tikai dara kā valkā kleitas, varētu teikt, ka viņas ir tik vienveidīgas, ka neko vairāk par kleitām mugurā uzvilkt nemāk, jo trūkst izdomas. Tiesa gan, es tā nekad neteiktu, jo man vispār liekas dīvaini par kāda cita cilvēka ģērbšanās stilu teikt, ka, lūk, tam cilvēkam nav nekāda stila vai nekādas izdomas. Un kas liek domāt, ka tas cilvēks, kurš velk tos džinsus un hūdiju tādā veidā neizpauž sevi? Kaut kā baigi iedomīgi izklausās: "Re, te es ar savu unikālo ģērbšanās stilu un tad, re, tie tajos džinsos un hūdijos, kuriem nav sava stila un izdomas, un kuri nemāk izpaust sevi!" Bet, nu labi. :D
Bet es ticu, ka šādi cilvēki par to neapvainotos, jo viņiem vienkārši tas nav svarīgi.
Tas, ko es gribēju pateikt ir, ka manuprāt ir forši, ka sievietei rūp tas, kā viņa izskatās, galvenokārt jau priekš sevis ne citiem. Man, piemēram, tādas sievietes patīk un iedvesmo.