Cik Jums kleitu, svārku?

Reitings 25
Reģ: 17.04.2022
Sveiki!
Cik Jums svārku, kleitu skapī?
Vai ērtāk jūtaties ar kleitām, svārkiem vai ar biksēm?
Vai nēsājat apspīlētas bikses?
(Ja agrāk varēju staigāt tikai biksēs, tad tagad vispār jau kādu gadu tikai svārkos un kleitās staigāju. Dažas reizes vien esmu uzvilkusi bikses. Nomāc kaut kā)
13.07.2022 11:05 |

Reitings 25
Reģ: 17.04.2022
keitakinga @ 13.07.2022 13:38
Baigais mīnus ka ir jāskuj kājas katru dienu. Tas ir liels no no. Un rudenī jāskuj un jāpērk zeķubikses un ja vienas ir 3-5,5 eiro un ja videji saplīst pēc 1-4 dienām, bet ja tur ilgāk tad pati izmetu pēc 7-9 jo nonēsātas. Tas tad ir big no no. Dārgs prieks un nepraktiski. Īpaši pa sabiedriskajiem.

Vasarā gan sanak dārgāk, jo tad jāpērk kaprona zekbikses. Pirku pa ~ 1.70e gab.
1 zekbikses pietiek uz kādām 2 nedēļām, bet var saplist ari atrak. Vasarā tad sanāk uz zekbiksem principa ~3 - 7e. Pērku tādas stingrākas zekbikses, jo tās ,kas maigakas, tiesām var 1,2 dienu laikā saplīst un japievērš uzmanība kurpēm, lai ir tādas, kas neplēš.
13.07.2022 14:24 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Kleitas patīk,nav gan daudz skapī,ikdienā arī reti velku, vairāk uz kādiem pasākumiem.
Ikdiena man lielākoties ar auto ir un kleitās nav ērti,siltajā laikā ērtāk ir šortos.Patīk klasiskie šorti,vieglāk ir sakombinēt ar viskko.
13.07.2022 14:42 |

Reitings 110
Reģ: 04.07.2022
Desmitā karaļvalsts @ 13.07.2022 14:20

Rudenī, ziemā, pavasarī velku melnas kokvilnas zekbikses.
Nopērku 2, lai var mainīt. Kad vakarā vienas izmagā un paliek žūstam, otras velku nākošajā dienā virsū. Vai pat tās pašas, ja izzust. Pirku Drogās. 1 zekbikses izmaksāja apmēram ap 4.5 eiro.
Sanāk 8-10 eiro uz zekbiksēm. 3 sezonām. Pavasaris beidzās un man palika joprojām vēl tās zekbikses, varesu vilkt rudenī.

Strādāju darbā kur vajadzēja klietu- līdz ar to arī zeķubikses. Baigais čakars skūt kājas un paduses.
Darbā nevarēju biezās. Arī 40 den nevarēju pirku 20 den. Vairums turēja 3-4 dienas. Tas vēl ok. Lielkas nepirku, jo tad šļūk nost. Un tāpat visu laiku šļūk nost. Manas mīļākās tās ar biksītēm dibena daļā un laikam daudz likras ļoti bieži plīsa un bieži arī 1. dienā. Tāpat maksāja 5 nevis 3 eiro. Pārģāju uz ilgdzīvotājām par 3.
Krāpos un ekonomēju pērkot bez akcijas pa 2 paciņām (vienmēr darbā bija 1-2 nesāktas rezerves zeķubikses), bet kad Drogas uzlika 30% visām zeķubiksēm tad grābu vismaz 5 (naudas nekad nebija vairāk sagrābries). Tā varēja daudz ieekonomēt.
Par kokvilnas runājot, nu tas variants kad pa savām darīšanām nevis darbā, birojā utt.
Kokvilnas attiecīgi maksā vairak. Par to ka daudz ilgāk kalpo gan nezinu (pērk jau siltuma dēļ) jo vienmēr iznēsājas pirksti pēc kādām 2 nedēļām. Es pat šuvu tās zeķubikses, jo bija žēl mes ārā.
Bet ilgi nēsājās biezās sientētiskās. Tās ar 100- 200 DEN. Tās gan bija tā, ka varēja vienu seznou nonēsāt. Bet šodiem man maximā tiesi gadījās tādas kas plīsīs momentā (iznēsāsies pirkstos) nezinu kas par materiālu/firmu. Nopirku cenas cēļ, bet laikam bija labāk samaksāt 3 x vairak par normālām. Kvalitāte milzu problēma mūsdienās.
13.07.2022 18:04 |

Reitings 3220
Reģ: 07.03.2022
Ciest nevaru svārkus/ kleitas. Nepatīk. Tātad nulle kleitas un svārki.
13.07.2022 18:11 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
Vairāk patīk staigāt biksēs/šortos/legingos. Agrāk bieži nēsāju vasarā kleitas, bet nu vairāk dodu priekšroku šortiem, bet ziemā vispār pat I neuzskatu variantu uzvilkt kleitu, ja nu vienīgi svētkos, tad savàdàk.
Bet pēc skaita man ir kādas vismaz 10 kleitas un ~ 5 svārtki.
13.07.2022 18:47 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Daudz kleitu, maz svārku, bet ir. Pārsvara staigāju kleitas. Tāpēc, ka reti atrodu tādus topus ko vilkt pie svārkiem kas būtu mana gaumē. Bikses arī nēsāju, bet kleitas pārsvara.
13.07.2022 19:13 |

Reitings 515
Reģ: 04.03.2016
Ir kādas 10 kleitas un 2 svārki. Svārkus nevelku nekad, es pat nezinu, kāpēc pirku?! Kleitas velku uz pasākumiem vai ļoti siltās dienās, kad laiku pavadu kādā terasē vai pie jūriņas.. :)
13.07.2022 19:26 |

Reitings 706
Reģ: 04.05.2015
kleitas daudz, svārki mazāk. Bet ikdienā tomēr visbiežāk velku legingus (nejau tos plānos, kur pakaļa spīd cauri)
karstās dienās vasarā pārsvarā īsus šortus velku.
14.07.2022 01:42 |

Reitings 12718
Reģ: 05.07.2020
Daudz kleitas un 1 svārki😂 man nepiestāv viņi ,esmu īsa auguma , nepatīk kā izskatas . Toties kleitas gan man pilns un dažādu veidu, garās, svinīgās,mini, midi, uz viena pleciņa-bez, utt.😂 Vairāk priekšroku dodu legingiem , džinsi nepatīk!
14.07.2022 10:21 |

10 gadi
Reitings 163
Reģ: 29.01.2009
Jau kādus gadus 2 nēsāju tikai kleitas vai svārkus, arī ziemā. Iepirktas daudz biezās Zeķubikses.
Bikses nevelku komforta dēļ, nav ērti.
Kā te minēja ir rudens/ziemas un pavasara/vasaras kleitas. Cik daudz, to gan nezinu, bet nedēļas ietvaros varu katru dienu vilkt citu :D
Patīk, ka uzvelc un ej, nav jādomā kā saskaņot augša un apakša.
14.07.2022 14:29 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
Kleitas kādas 3, svārku nav vispār. Esošās 3 kleitas esmu uzvilkusi tikai uz īsu brīdi, ierodoties ciemos pie drauga. Ikdienā nevalkāju ne kleitas, ne svārkus, nevaru ciest šos apģērba gabalus, nejūtos ērti, visu laiku jādomā kā kustēties, kā apsēsties, ko pievilkt klāt, lai smuki izskatītos. Nē, tas nav priekš manis. Ikdienā velku skinny džinsus (vasarā džinsa šortiņus), kājās kedas, mugursoma uz pleca un aiziet!
14.07.2022 14:34 |

Reitings 230
Reģ: 12.04.2022
Kādas 12, bet velku uz riņķi tikai 3-5 mīļākās. Tās, kurām nez cik kalni ar kleitām, jūs arī visas nēsājat?
14.07.2022 15:00 |

10 gadi
Reitings 2563
Man ir daudz kleitu, vairāki desmiti noteikti, būtu interesanti saskaitīt. Es pat nespēju visas novalkāt, daudzas uzvelku tikai vienu reizi. Bet tāpat vienmēr gribas kādu jaunu nopirkt.
Bikses arī valkāju, man ir kādi 2 džinsi un vairākas auduma bikses, pārsvarā ar platām starām.
Man šķiet nenormāli garlaicīgas tās sievietes, kas valkā tik vienveidīgu apģērbu - katru dienu viens un tas pats - pieguļoši džinsi un t-krekls vai džemperis vai hūdijs. Nekādas izdomas, nekāda stila. Es tā nevarētu. Man apģērbs /stils ir veids kā izpaust sevi un arī kā noskaņot sevi dienai, jo tas, ko es uzvelku mugurā, ļoti ietekmē to, kā es jutīšos.
14.07.2022 17:07 |

Reitings 698
Reģ: 28.06.2022
Ikdienā velku skinny džinsus (vasarā džinsa šortiņus), kājās kedas, mugursoma uz pleca un aiziet!

Sit 5! :D
Man šķiet nenormāli garlaicīgas tās sievietes, kas valkā tik vienveidīgu apģērbu - katru dienu viens un tas pats - pieguļoši džinsi un t-krekls vai džemperis vai hūdijs. Nekādas izdomas, nekāda stila.

Esmu vēl garlaicīgāka par garlaicīgajām, jo man pat nav džemperu, bet tikai hūdiji. Bet man darbs nav saistīts ar klientiem, tādēļ varu par izskatu nedomāt vispār, tikai par komfortu. Pietiek ar to, ka katru dienu lieku pilno meikapu.
14.07.2022 17:28 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
Man šķiet nenormāli garlaicīgas tās sievietes, kas valkā tik vienveidīgu apģērbu - katru dienu viens un tas pats - pieguļoši džinsi un t-krekls vai džemperis vai hūdijs. Nekādas izdomas, nekāda stila. Es tā nevarētu. Man apģērbs /stils ir veids kā izpaust sevi un arī kā noskaņot sevi dienai, jo tas, ko es uzvelku mugurā, ļoti ietekmē to, kā es jutīšos.

Arī valkājot džinsus un t-kreklus vai džemperus un hūdijus var veidot savu stilu, papildinot koptēlu ar dažādiem aksesuāriem un izdomājot kā savam stilam piešķirt savu "odziņu". Nu tas tā, zināšanai. :) Jo tad jau tikpat labi arī par sievietēm, kuras to vien tikai dara kā valkā kleitas, varētu teikt, ka viņas ir tik vienveidīgas, ka neko vairāk par kleitām mugurā uzvilkt nemāk, jo trūkst izdomas. Tiesa gan, es tā nekad neteiktu, jo man vispār liekas dīvaini par kāda cita cilvēka ģērbšanās stilu teikt, ka, lūk, tam cilvēkam nav nekāda stila vai nekādas izdomas. Un kas liek domāt, ka tas cilvēks, kurš velk tos džinsus un hūdiju tādā veidā neizpauž sevi? Kaut kā baigi iedomīgi izklausās: "Re, te es ar savu unikālo ģērbšanās stilu un tad, re, tie tajos džinsos un hūdijos, kuriem nav sava stila un izdomas, un kuri nemāk izpaust sevi!" Bet, nu labi. :D
14.07.2022 21:08 |

Reitings 195
Reģ: 22.02.2022
Vasarai pāris kleitas, bet dzinsi tomēr mīlāki un ērtāki. Pārsvarā arī tā vasara nekāda. Bet arī ja silts, tad priekšroku dodu vairāk šortiem.
Svārki man labāk patīk rudenī/ziemā ar adītiem dzemperiem, gariem zābakiem.
14.07.2022 21:19 |

10 gadiPatīk
Reitings 4938
Reģ: 31.10.2010
Šodien kā reiz redzēju uz ielas dāmu mini kleitiņā. Diena vējaina, kleita uzplandās augšup tā, ka visu apakšā var redzēt, a tur tikai stringi😁 Izskatījās kā ar pliku pakaļu uz ielas izgājusi😁
14.07.2022 21:38 |

Reitings 430
Reģ: 22.07.2021
Minelūše @ 14.07.2022 21:38
Šodien kā reiz redzēju uz ielas dāmu mini kleitiņā. Diena vējaina, kleita uzplandās augšup tā, ka visu apakšā var redzēt, a tur tikai stringi? Izskatījās kā ar pliku pakaļu uz ielas izgājusi?

😁
Es šodien arī biju mini svārkos, bet man viņi stingra auduma un ne-kupli, līdz ar to bez starpgadījumiem.
Par tām vieglajām minikleitām, tādi skati redzēti arī bezvēja apstākļos - sieviete pieliecas uz priekšu (viņa ar bērna ratiņiem) un - opā!😁
14.07.2022 22:32 |

10 gadi
Reitings 2563
Miaa @ 14.07.2022 21:08

Arī valkājot džinsus un t-kreklus vai džemperus un hūdijus var veidot savu stilu, papildinot koptēlu ar dažādiem aksesuāriem un izdomājot kā savam stilam piešķirt savu "odziņu". Nu tas tā, zināšanai. :) Jo tad jau tikpat labi arī par sievietēm, kuras to vien tikai dara kā valkā kleitas, varētu teikt, ka viņas ir tik vienveidīgas, ka neko vairāk par kleitām mugurā uzvilkt nemāk, jo trūkst izdomas. Tiesa gan, es tā nekad neteiktu, jo man vispār liekas dīvaini par kāda cita cilvēka ģērbšanās stilu teikt, ka, lūk, tam cilvēkam nav nekāda stila vai nekādas izdomas. Un kas liek domāt, ka tas cilvēks, kurš velk tos džinsus un hūdiju tādā veidā neizpauž sevi? Kaut kā baigi iedomīgi izklausās: "Re, te es ar savu unikālo ģērbšanās stilu un tad, re, tie tajos džinsos un hūdijos, kuriem nav sava stila un izdomas, un kuri nemāk izpaust sevi!" Bet, nu labi. :D

Jā, man īsti nav Tev ko iebilst, droši vien izklausos iedomīgi.
Protams, ka arī hūdijā un džinsos var saģērbties gaumīgi un nemaz nešaubos, ka Tev ir savs stils. Bet es runāju par tiem cilvēkiem, kam pilnīgi vienalga, kā viņi izskatās, ka tik kaut kas uzvilkts mugurā. Nu ir taču tādi cilvēki, kas ģērbjas katru dienu vienādi un kam sava stila nav. Nezinu, varbūt bezstils arī ir stils. Bet es ticu, ka šādi cilvēki par to neapvainotos, jo viņiem vienkārši tas nav svarīgi.
Tas, ko es gribēju pateikt ir, ka manuprāt ir forši, ka sievietei rūp tas, kā viņa izskatās, galvenokārt jau priekš sevis ne citiem. Man, piemēram, tādas sievietes patīk un iedvesmo.
14.07.2022 23:28 |

Reitings 698
Reģ: 28.06.2022
Bet es ticu, ka šādi cilvēki par to neapvainotos, jo viņiem vienkārši tas nav svarīgi.
Tas, ko es gribēju pateikt ir, ka manuprāt ir forši, ka sievietei rūp tas, kā viņa izskatās, galvenokārt jau priekš sevis ne citiem. Man, piemēram, tādas sievietes patīk un iedvesmo.

Tieši tā, es neapvainojos par to, ka neesmu estēts. Man ir vienalga par piegriezumiem, krāsu kombinācijām un frizūrām gan uz sevis, gan uz citām sievietēm, tādēļ citos to arī īpaši nevērtēju. Mani vairāk iedvesmo sievietes, kuras ir gudras eksaktajās jomās, un bieži vien viņas izskatā ir diezgan pelēkas.
14.07.2022 23:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits