es nedomāju, kur es atrodos, ja es gribu, tad es skūpstos un mīļojos. tā ir mana darīšana, kā es jūtos, ko es vēlos, man nav jādomā, vai citiem nav nepatīkami skatīties uz to, ko es tajā brīdī vēlos darīt. ja nepatīk, droši vari neskatīties. es vispār nepievēršu uzmanību tam, ko dara citi.Wordrobe666 @ 13.07.2022 03:20Vai atrodoties sabiedrība pārim būtu jāizrāda mīļuma izpausmes vienam pret otru ? Vai jums ir pieņemts izrādīt publiski savu milestibu partnerim ?
Kāpēc izvēlaties paust /nepaust publiski savu patiku vienam pret otru?
Piemēram - stāvot autobusā pietura, kur apkārt ir citi cilvēki - vai būtu pieņemami izrādīt savu patiku pret otru - apķerties, nobučot otru uz lūpām.
Esmu novērojusi, ka ir divu tipu pāri.
1. Neizrāda vispār publiski savu mīļumu.
2. Izrāda sabiedrība mīļumu vienam pret otru.(piemeram - apķerot)
Kāpēc vispār draudzēties ar meiteni no kuras ir kauns?Aldis15 @ 13.07.2022 15:51Atkarīgs ar ko kopā, ja nesmuka meitene, tēloju ka nepazīstu. (Ejot kopā veikalā, u.c publiskās vietās)
Britney @ 13.07.2022 16:37Kāpēc vispār draudzēties ar meiteni no kuras ir kauns?
Sex pa lēto*Wordrobe666 @ 13.07.2022 16:55
Noteikti ir kāds materiāls labums no viņas - mašīna, privātais dzīvoklis, nakšņošanas vieta, visādi labumi var būt, arī vīrieši izmanto sievietes.
Tad spraudīsi arī neglītā meitenē, galvenais, lai pa lēto? Nu tev, Aldi, reāli nav nekādu standartu. 😁Aldis15 @ 13.07.2022 16:58Sex pa lēto*