woman_wonderland @ 08.07.2022 13:17Mazas kāzas ar vedējiem un vecākiem, visu plānojām paši.
Pašā sākumā noteikti ieteiktu jums stingri apdomāt cik un kādus cilvēkus vēlaties redzēt savā dienā, tiešām redzēt un dalīties tajā visā kopā, nevis pieklājības pēc uzaicināt. :) Vadītāju/organizētāju, manuprāt vairāk vajag lielās kāzās ar daudz viesiem. Liela nozīme ir arī norises vietai un kā līdz tai nokļūt. Tāls ceļš ļoti nogurdina.
Man kāzas bija pagāšvasar un vēl jo projām dēļ c-19 ceremonijā neviens piedalīties nevarēja, tāpēc tas bija operatīvi, bez aizķeršanās. Fotosesija bija Kuldīgā (izejot cauri Kuldīgas bruģim,sapratu,ka vajadzēja maiņas apavus līdzi,ērtākus :D )
Netālu viesu namiņš. bija plānā pirts un baļļa, bet patiesībā visi bijām tik noguruši, ka to nemaz neizmantojām. Vienu dienu bijām visi kopā, nākamo jau laidām divvientulībā baudīt. Uzkodas bija sūtītas no uzkodaarordzinu, šķiet rosols arī bija sagatavots līdzi, alko laicīgi iepirkts. Iztikām bez karbonādem un kotletēm. Un tāpat ļoti daudz kas palika pāri, par to bija škrobe. Vasarā tai padarīšanai jābūt pēc iespējas vieglākai,manuprāt. Visvairāk atmiņā jau paliek tie tuvie brīži - fotosesija divatā un brīdis, kad velk gredzenu pirkstā. Pārējais jau mazliet miglā tīts :D Kādas kuram prioritātes. + visu iesaku darīt ļoti laicīgi, tas ietaupīs nervus Tavā dienā.
Bet vispār jau izskatās, ka esi izlēmusi par lielām kāzām? Balle, deja un tā?
Man mazliet problēmas sagādaja kūka un pušķis, ja godīgi :D Nevarēju atrast bildi kādu īsti gribu un ziedu salonā, ko izvēlējos nebija pieejami tieši tādi ziedi, beigās nezināju kā būs, bet nu bija jau ok. Kūku gan NEKAD nesūti pie kūkas gardas. Gribēju pie Fikas, bet dēļ karstās vasaras man atteica, jo kūka neizturēšot transportēšanu.
iesaku no A-Z izlasit ligavam.lv , precos.lv un kādi vēl tie saiti.
ReReReRe @ 08.07.2022 13:21Man bús twilight wedding. Sāksies ne ātrāk kā 4-5pm, bez visām dienas ambrāžām - tiltiem, škīvjiem utt. Arī vakarinas nebūs standarta, bet vairāk kā zviedru galds un dzērieniem bārs ar bārmeni.
ak, gredzeni :) pavisam piemirsās. iepriekšējās diskusijās biju stāstījusi, ka pirkām Jahontā vienkāršus zelta gredzenus, paveicās, ka uztrāpījām uz akciju jeb labām cenām. Gadījās, ka braukājām pa kādiem 5 Jahontiem, jo ne visur bija abi, vai tikai man, vai vismaz vīram gredzens, ko piemērīt. Kā atklājās veikalu tīkls itkā viens, bet cenas katrā veikalā krasi atšķīrās. Kā arī gredzeni parasti ir vienas no dārgākajām izmaksām.YaeMiko @ 08.07.2022 14:08Ja par izmaksām tad:
kāzu cermonija -150 (cenā bija arī vīrietis kurš ļoti skaisti spēlēja klavieres)
Kleita, uzvalks, kurpes utt kopā abiem 500
Numuriņš divām dienām 220
Gredzeni 460
Kūka, ēdiens dzērieni, citas uzkodas- 70 eiro
Vēl mazie kaut kādi papildus izdevumi, kā vakariņas krogā nākamajā dienā, bet tas ne vairāk kā 100 eiro.
woman_wonderland @ 08.07.2022 14:44ak, gredzeni :) pavisam piemirsās. iepriekšējās diskusijās biju stāstījusi, ka pirkām Jahontā vienkāršus zelta gredzenus, paveicās, ka uztrāpījām uz akciju jeb labām cenām. Gadījās, ka braukājām pa kādiem 5 Jahontiem, jo ne visur bija abi, vai tikai man, vai vismaz vīram gredzens, ko piemērīt. Kā atklājās veikalu tīkls itkā viens, bet cenas katrā veikalā krasi atšķīrās. Kā arī gredzeni parasti ir vienas no dārgākajām izmaksām.
Man kopējās izmaksas bija pat maķenīt mazākas kā YaeMiko.
nesanāks, jo laulību reģistrācija 14 eiro :DAldis15 @ 08.07.2022 15:55Manas ideālās kāzas
1. Sarakstīties.
2. Pusdienas maķītī 2 personām.
Izdevumi ~ 12 euro+-
Paldies, izlaboju.woman_wonderland @ 08.07.2022 15:58nesanāks, jo laulību reģistrācija 14 eiro :D
Aldis15 @ 08.07.2022 15:55Manas ideālās kāzas
1. Sarakstīties.
2. Pusdienas maķītī 2 personām.
Izdevumi ~ 26 euro+-
man patika pats sākums, aicināt to, kurus patiešām vēlaties redzēt. Es tam piekrītu, bet vai Jums tā izdevās bez strīdiem vai nesaskaņām risināt šo visu? Piemēram, nepatīk/nepazīsti drauga otro pusīti. Aicinātu? Esmu daudz par šo domājusi, ka ir cilvēki, kuri ir pāris, bet es to otru pusi negribētu redzēt savās kāzās + maksāt par viņu, jo kāzas ir visai dārgs pasākums.woman_wonderland @ 08.07.2022 13:17Mazas kāzas ar vedējiem un vecākiem, visu plānojām paši.
Pašā sākumā noteikti ieteiktu jums stingri apdomāt cik un kādus cilvēkus vēlaties redzēt savā dienā, tiešām redzēt un dalīties tajā visā kopā, nevis pieklājības pēc uzaicināt. :) Vadītāju/organizētāju, manuprāt vairāk vajag lielās kāzās ar daudz viesiem. Liela nozīme ir arī norises vietai un kā līdz tai nokļūt. Tāls ceļš ļoti nogurdina.
Man kāzas bija pagāšvasar un vēl jo projām dēļ c-19 ceremonijā neviens piedalīties nevarēja, tāpēc tas bija operatīvi, bez aizķeršanās. Fotosesija bija Kuldīgā (izejot cauri Kuldīgas bruģim,sapratu,ka vajadzēja maiņas apavus līdzi,ērtākus :D )
Netālu viesu namiņš. bija plānā pirts un baļļa, bet patiesībā visi bijām tik noguruši, ka to nemaz neizmantojām. Vienu dienu bijām visi kopā, nākamo jau laidām divvientulībā baudīt. Uzkodas bija sūtītas no uzkodaarordzinu, šķiet rosols arī bija sagatavots līdzi, alko laicīgi iepirkts. Iztikām bez karbonādem un kotletēm. Un tāpat ļoti daudz kas palika pāri, par to bija škrobe. Vasarā tai padarīšanai jābūt pēc iespējas vieglākai,manuprāt. Visvairāk atmiņā jau paliek tie tuvie brīži - fotosesija divatā un brīdis, kad velk gredzenu pirkstā. Pārējais jau mazliet miglā tīts :D Kādas kuram prioritātes. + visu iesaku darīt ļoti laicīgi, tas ietaupīs nervus Tavā dienā.
Bet vispār jau izskatās, ka esi izlēmusi par lielām kāzām? Balle, deja un tā?
Man mazliet problēmas sagādaja kūka un pušķis, ja godīgi :D Nevarēju atrast bildi kādu īsti gribu un ziedu salonā, ko izvēlējos nebija pieejami tieši tādi ziedi, beigās nezināju kā būs, bet nu bija jau ok. Kūku gan NEKAD nesūti pie kūkas gardas. Gribēju pie Fikas, bet dēļ karstās vasaras man atteica, jo kūka neizturēšot transportēšanu.
iesaku no A-Z izlasit ligavam.lv , precos.lv un kādi vēl tie saiti.
man patika pats sākums, aicināt to, kurus patiešām vēlaties redzēt. Es tam piekrītu, bet vai Jums tā izdevās bez strīdiem vai nesaskaņām risināt šo visu? Piemēram, nepatīk/nepazīsti drauga otro pusīti. Aicinātu? Esmu daudz par šo domājusi, ka ir cilvēki, kuri ir pāris, bet es to otru pusi negribētu redzēt savās kāzās + maksāt par viņu, jo kāzas ir visai dārgs pasākums.
Agneza @ 08.07.2022 13:49
Kāzas vakarā un oficiāla laulāšanās kaut kad pirms tam? Jeb jums sanāca saplānot tā, ka arī oficiāla laulāšanās tajā pašā laikā?
ReReReRe @ 08.07.2022 21:37
Tā kā es vēl gaidu tikai oficiālo bildinājumu, 100% nekas nav ?
Bet Negribu ceremoniju zaksā, baznīca arī atkrīt, Tāpēc vislabāk laikam būs parakstīt viekārši papīrus kaut Kad pirms un Tad īstajā dienā noalgot kādu, Kas novadītu foršu “savienošanu”