iepazīšanās

Reitings 100
Reģ: 16.07.2014
kāpēc iepazīšanās portālos saņemu tikkai sexa piedāvājus, ir vispār vērts mēģināt tur iepazīties, kāda ir jūsu pieredze meitenes.
04.07.2022 00:45 |

Reitings 272
Reģ: 18.05.2022
Mani visvairāk fascinē izteicieni- būt kādam uz kakla, izdabāt , būt zem kontroles utt..
Tas, savukārt, liecina par to, cik šaurs priekšstats par vīrieti var būt mūsu Latvijā.. laikam tā ir, ka ļoti labi vīri te ir retums un labas, gādīgas sievas arī.
Man ļoti patīk tas, ka ĢIMENE IR PATS SVARĪGĀKAIS mūsmājās.. es tieku novērtēta kā ļoti laba mamma un sieva- mani neierobežo un nekad nav tā, ka es esmu kādam uz kakla. Vīrietis attiecīgi māk novērtēt labu sievieti ! (Liekat aiz auss)..
bet 80% sievietes te gaudo, cik grūta dzīve, viss riebjas, vīrs žmogs un normalu vechu nav. 😅 tā kā mans viedoklis par šo mazsvarīgs. Mani sapratīs tikai tās, kurām blakus ir tik pat labi vīri, kuri mīl savas sievietes un novērtē viņas ar savu dāsnumu!
05.07.2022 23:27 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Parabellum1 @ 05.07.2022 23:27
Mani visvairāk fascinē izteicieni- būt kādam uz kakla, izdabāt , būt zem kontroles utt..
Tas, savukārt, liecina par to, cik šaurs priekšstats par vīrieti var būt mūsu Latvijā.. laikam tā ir, ka ļoti labi vīri te ir retums un labas, gādīgas sievas arī.
Man ļoti patīk tas, ka ĢIMENE IR PATS SVARĪGĀKAIS mūsmājās.. es tieku novērtēta kā ļoti laba mamma un sieva- mani neierobežo un nekad nav tā, ka es esmu kādam uz kakla. Vīrietis attiecīgi māk novērtēt labu sievieti ! (Liekat aiz auss)..
bet 80% sievietes te gaudo, cik grūta dzīve, viss riebjas, vīrs žmogs un normalu vechu nav. ? tā kā mans viedoklis par šo mazsvarīgs. Mani sapratīs tikai tās, kurām blakus ir tik pat labi vīri, kuri mīl savas sievietes un novērtē viņas ar savu dāsnumu!

Ja tev pašai savu ienākumu avotu nav, tas neskaitās būt uz kakla? Vīrietis nosaka ģimenes finanses, taču tavs pienākums ir labi izskatīties, skaopt māju, audzināt bērnus un liekus jautājumus neuzdot.
Nepārproti, ja tev tas strādā, tad labi. Es nevarētu sevi tādā lomā iztēloties. Man šķistu, ka esmu dārzenis, kam nav nekādu nodrošinājumu ja pienāk x stunda.
05.07.2022 23:32 |

Reitings 272
Un skumji ir tas, ka visām kā norma šķiet , ka visi visur mauc pa kreisi! Tad pajautā sev- kāpēc?
Es esmu par sevi tik pārliecināta visās jomās, ka domāju- manam vīram ir pats kaviārs, šprotes diezin vai vairs apmierinātu ēdienkarti😄
Laimīga un piepildīta, skaista , sexapīla sieviete ir lielā loze!! Ticat man! Tad mājās visiem viss ir labi
05.07.2022 23:34 |

Reitings 418
Reģ: 16.03.2016
Būtu interesanti no Parabellum vai citas sievietes šādā situācijā dzirdēti, kādi tad ir viņu vīru noteikumi un ierobežojumi. Jo mani māc smagas aizdomas, ka vīrs dos daudz lielāku brīvību, nekā priekšnieks. Kuram katru dienu jābūt darbā x laikā, jānostrādā y stundas, jāizdara visi darbi, ko viņam vajag, tad ir n atļautās brīvdienas gadā (un labi zināms, ka liels skaits darbinieku tās nevar izņemt, jo nevar pārdarīt darbus), un algas arī Latvijā nav nekādas diži lielās utt. Tāpat ir darba izraisītas veselības problēmas, sākot ar acu bojāšanu, aptaukošanos no sēdoša dzīvesveida, nervu problēmām un ko tik ne. Fiziskus darbus te vairums nestrādās, bet tur vēl vairāk problēmu. Nemaz nerunājot par to, cik ar pilna laika darbu ir maz brīvā laika. Nekādas dižās intereses jau nevar būt, ja visu laiku ir jāstrādā.
05.07.2022 23:37 |

Reitings 272
.Eksperte. @ 05.07.2022 23:32

Ja tev pašai savu ienākumu avotu nav, tas neskaitās būt uz kakla? Vīrietis nosaka ģimenes finanses, taču tavs pienākums ir labi izskatīties, skaopt māju, audzināt bērnus un liekus jautājumus neuzdot.
Nepārproti, ja tev tas strādā, tad labi. Es nevarētu sevi tādā lomā iztēloties. Man šķistu, ka esmu dārzenis, kam nav nekādu nodrošinājumu ja pienāk x stunda.

Vīrietis nenosala, bet nopelna ģimenes finanses, kuras ir kā viņa , tā manas. Jo es viņam radu visus apstākļus, lai viņš varētu kolosāli atpūsties un nopelnīt mums- nečakarēju prātu ar lietām, kurām pati varu tikt galā! 😇
Man neviens nenosaka, cik, kur tērēt. Kopīgs konts un tērēju kam vajag😇
Bet kā jau es teicu- LV šis nav bieži sastopams modelis.
Te vairāk- šķirtenes, alkaši, skopuļi un vienmēr visiem jābūt gatavībā izšķirties..
Bet ja kāds stāsta par stipru ģimeni, kur uzticās viens otram un novērtē- oi nee nee. Jābūt gatavai kad laidīs pa kreisi(bez maz)..
Pasaulei trūkst piemēru par skaistām ģimenēm. Katrs laiž caur savu sabojāto prizmu
05.07.2022 23:38 |

Reitings 2134
Parabellum1 @ 05.07.2022 23:38

Vīrietis nenosala, bet nopelna ģimenes finanses, kuras ir kā viņa , tā manas. Jo es viņam radu visus apstākļus, lai viņš varētu kolosāli atpūsties un nopelnīt mums- nečakarēju prātu ar lietām, kurām pati varu tikt galā! ?
Man neviens nenosaka, cik, kur tērēt. Kopīgs konts un tērēju kam vajag?
Te vairāk- šķirtenes, alkaši, skopuļi un vienmēr visiem jābūt gatavībā izšķirties..
Bet ja kāds stāsta par stipru ģimeni, kur uzticās viens otram un novērtē- oi nee nee. Jābūt gatavai kad laidīs pa kreisi(bez maz)..
Pasaulei trūkst piemēru par skaistām ģimenēm. Katrs laiž caur savu sabojāto prizmu

Nu tapēc saku, ja tev tas strādā tad strādā.
Ja pati jūties tā labi un piepildīta, tad viss kārtībā.
Par to sačakarēto prizmu jāpiekrīt. Domāju ne man vienai šajā diskusijā. Es labāk strādāju, nodrošinu sevi un attīstu pati savas vēlmes. Un tad arī nav nekādu lieku jautājumu vai komentāru no otra cilvēka. Nevienam man nav jājūtas parādā, jo pati visu. Nu tas ir smagāk nekā būt vienkārši sievai, bet liekas, ka kaut kā saturīgāk. Bet tas tā, kā katrs uz to skatās.
Nekā personīga, vienkārši man šādi stāsti asociējas ar vēlmi pēc vieglas dzīves.
05.07.2022 23:46 |

Reitings 272
Interesanti, par kādu vieglu dzīvi ar 4 (viens pēc otra) bērniem mēs runājam, kur jaunākajam gadiņš?😅
05.07.2022 23:51 |

Reitings 2134
Parabellum1 @ 05.07.2022 23:51
Interesanti, par kādu vieglu dzīvi ar 4 (viens pēc otra) bērniem mēs runājam, kur jaunākajam gadiņš??

Nu tā jau ir izvēle.
05.07.2022 23:58 |

Reitings 242
Reģ: 15.07.2018
GhostGG Būtībā patiesā problēma, dažu indivīdu ieskaitos, ir tādā, ka viņi nespēj nopelnīt tik daudz cik nopelna sievietes un vaino pie tā feminismu. .... Viss ir ļoti vainkārši - sāc pelnīt vairāk un tev vairs nebūs jādomā par to cik pelna sievietes.

Problēma nav tajā kurš pelna vairāk, bet gan tajā, ka sievietes ir finansiāli neatkarīgas kā rezultātā nauda vairs nespēlē tādu lomu kā agrāk - mūsdienīgajā rietumu sabiedrībā sievietes ir lielā mērā kļuvušas kā vīrieši - partneri tiek primāri izvēlēti vadoties pēc ārējā izskata. Sievietes labprātāk dalīs smuku vīrieti ar citām nekā dos iespēju vidēja izskata vīrietim.
Es pelnu ap 3300, sportoju katru dienu, bet ko tas dod? Pēdējo 4 gadu laikā tinderī esmu piereģistrējies reizes 5, bet tā arī uz nevinu randiņu neesmu bijis.
06.07.2022 00:20 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Problēma nav tajā kurš pelna vairāk, bet gan tajā, ka sievietes ir finansiāli neatkarīgas kā rezultātā nauda vairs nespēlē tādu lomu kā agrāk - mūsdienīgajā rietumu sabiedrībā sievietes ir lielā mērā kļuvušas kā vīrieši - partneri tiek primāri izvēlēti vadoties pēc ārējā izskata. Sievietes labprātāk dalīs smuku vīrieti ar citām nekā dos iespēju vidēja izskata vīrietim.
Es pelnu ap 3300, sportoju katru dienu, bet ko tas dod? Pēdējo 4 gadu laikā tinderī esmu piereģistrējies reizes 5, bet tā arī uz nevinu randiņu neesmu bijis.

Tiešām? Tā tad vidēja izskata vīriešiem Latvijā nav sievu, draudzeņu un viņi ir vieni. :D Nezinu, staigājot apkārt, tādus modeļus un baigi skaistos reti redzu, pārējie, kuri ir pilnīgi parasti vīrieši (pēc taviem vārdiem - vidēja izskata) laikam tās draudzenes un sievas būs sev noalgojuši, lai pastaigā šiem blakus.
06.07.2022 00:31 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Parabellum1 @ 05.07.2022 23:38

Vīrietis nenosala, bet nopelna ģimenes finanses, kuras ir kā viņa , tā manas. Jo es viņam radu visus apstākļus, lai viņš varētu kolosāli atpūsties un nopelnīt mums- nečakarēju prātu ar lietām, kurām pati varu tikt galā! ?
Man neviens nenosaka, cik, kur tērēt. Kopīgs konts un tērēju kam vajag?

Tu veido tādu attiecību/ģimenes modeli,kas der Tev un tas ir forši,ka ir abpusēji līdzīgi uzskati par to un visi ir laimīgi.
Bet kas der vienam,citam var nederēt un katrs var izvēlēties veidot savu attiecību modeli.
Liela daļa pieturās pie kkādiem sabiedrības uzliktiem standartiem,kā "būtu jābūt" un cenšas dzīvot "kā citi",bet paši nesaprot,kā viņiem būtu labāk un kā vēlas patiesībā. Daļa sievietes piekāpjas vīrieša vēlmēm,domājot,ka vīrietis ir galvenais,jo viņš taču uztur ģimeni,pazaudē sevi un tad ir bēdu stāsti-viss izjuka/nesanāca,paliku viena ar bērnu bez finansēm utml.
Nav jau jādzīvo ar domu,ka kkad viss var izjukt,bet tomēr ir drošāk,ja sievietei ir arī savi iekrājumi vai ienākumi.
06.07.2022 08:40 |

Reitings 19
Reģ: 09.05.2022
Dianny @ 04.07.2022 12:03
Man nav nevienas bildes kuras būtu tādas vulgāras, man pat nav nevienas bildes pilna augumā. Arī prasību ziņā nav nekas augsts, galvenais lai ir sakarīgs vīrietis ar augstāko izglītību un tāds kurš dzīvo pastāvīgi, nevis ar veckākiem un pelna arī pieteikoši pats, nevis stādā par kādiem 800 Eur mēnesī.
Ļoti tuvredzīgs skatījums uz cilvēcības vērtībām. Ja cilvēks ir slinks un viņam nepielec, tad nekāda izglītība nepalīdzēs. Tāpat arī ir ar naudu. Es tieši otrādi, novērtēju, tās vai tos, kuri ir vecākiem tuvumā, vai dzīvo kopā. Ar skumjām noskatos uz tiem vecākiem, kuri palikuši vieni paši. Meitas izprecējušās ar ārzemniekiem, nav neviena, kas viņus apciemo, palīdz. Labāk būt kopā ar vecākiem, nevis ar kautkādu svilpjasti, kurai svarīgi cik es pelnu.
06.07.2022 12:37 |

Reitings 418
Reģ: 16.03.2016
Liela daļa pieturās pie kkādiem sabiedrības uzliktiem standartiem,kā "būtu jābūt" un cenšas dzīvot "kā citi",bet paši nesaprot,kā viņiem būtu labāk un kā vēlas patiesībā. Daļa sievietes piekāpjas vīrieša vēlmēm,domājot,ka vīrietis ir galvenais,jo viņš taču uztur ģimeni,pazaudē sevi un tad ir bēdu stāsti-viss izjuka/nesanāca,paliku viena ar bērnu bez finansēm utml.

Tas jau sen nav sabiedrības standarts, un ''kā dzīvo citi''.
Standarts tagad ir:
- vidusskola
- augstskola
- darbs
- ap 30 viens bērns
- maksimāli ātri bērnudārzā (kas LV jau sen nav pietiekami, jo visas mātes strādā)
Nestrādāt, bet audzināt bērnus, ir ļoti rets izņēmuma gadījums.
Protams, var pazaudēt sevi attiecībās, bet arī skatoties uz sievietēm ar darbu, ir stāvgrūdām pilns ar dāmām, kurām nav dzīvē citu interešu kā seriāli, restorāni & ceļojumi, kosmētika un drēbes. Tad jau (daudz) labāk pazust ģimenē, nekā pazust patērnieciskumā.
06.07.2022 13:35 |

Reitings 698
Reģ: 28.06.2022
Nestrādāt, bet audzināt bērnus, ir ļoti rets izņēmuma gadījums.

Tieši tā, kur nu vēl četrus vienu pēc otra. Man pat gribējās uzjautāt, vai vīrs ir latvietis, nevis kāds ar tuvo austrumu izcelsmi.
skatoties uz sievietēm ar darbu, ir stāvgrūdām pilns ar dāmām, kurām nav dzīvē citu interešu kā seriāli, restorāni & ceļojumi, kosmētika un drēbes. Tad jau (daudz) labāk pazust ģimenē, nekā pazust patērnieciskumā.

Šim gan iebildīšu, ka tās sievietes, kuras pilnībā uztur vīri, brīvajā laikā ir tieši tikpat patērnieciskas.
06.07.2022 14:32 |

Reitings 784
Reģ: 26.04.2022
aphoria @ 06.07.2022 00:20

Nedomāju, ka Tev vajadzētu kaut ko mēģināt ieskaidrot cilvēkam, kurš dzīvo kaut kādā sevis izdomātā pasaulītē. Tu visu uzrakstīji pareizi!
06.07.2022 19:13 |

Reitings 272
Kitijaaaa @ 06.07.2022 14:32

Tieši tā, kur nu vēl četrus vienu pēc otra. Man pat gribējās uzjautāt, vai vīrs ir latvietis, nevis kāds ar tuvo austrumu izcelsmi.
Šim gan iebildīšu, ka tās sievietes, kuras pilnībā uztur vīri, brīvajā laikā ir tieši tikpat patērnieciskas.

Ir ir latvietis. 😇
06.07.2022 19:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)