iepazīšanās

Reitings 100
Reģ: 16.07.2014
kāpēc iepazīšanās portālos saņemu tikkai sexa piedāvājus, ir vispār vērts mēģināt tur iepazīties, kāda ir jūsu pieredze meitenes.
04.07.2022 00:45 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Nē nu šitā ir tiešām īsta pērle :D :D :D
Būtībā patiesā problēma, dažu indivīdu ieskaitos, ir tādā, ka viņi nespēj nopelnīt tik daudz cik nopelna sievietes un vaino pie tā feminismu. Tev gandījumā neškiet, ka tā varētu būt dažu vīriešu pašu vaina, ka šie nespēj noplenīt tik daudz cik mūsdienās pelna sievietes? Un es pilnībā atbalstu šīs sievietes, kuras ar tādiem negrib ielaisties, priekškam viņām tāds vīrietis, kurš čīkst un dusmojās kā "bāba", ka daža laba sieviete plena vairāk un feminisms ir atņēmis viņam "entitlement" uz draudzeni. :D Tas viss izklausās ļoti mīksi. Viss ir ļoti vainkārši - sāc pelnīt vairāk un tev vairs nebūs jādomā par to cik pelna sievietes. wtf
05.07.2022 15:22 |

Reitings 272
Reģ: 18.05.2022
Santa1992 @ 05.07.2022 15:10
Parabellum, un ko par sievieti pasaka tas, ka viņa nevar nopelnīt pietiekami lai būtu neatkarīga? Manuprāt, to, ka viņa atsakās pieaugt, uzņemties atbildību un kļūt konkurētspējīga darba tirgū. Izšķīst attiecībās. Protams, to es neattiecinu uz sievietēm kuram laba profesija un tikai noteiktu laika periodu izvēlas nestrādāt vai kuram mazi bērni jāaudzina.
BP, Tu esi garīgi nevesels, nav vērts diskutēt ar tevi. Pēdējā rindkopa no manis ka atbilde un tālāk vari grimt ar saviem tarakaniem vienā vannā cik uziet :D
Jā, sievietēm ir zemākas prasības pret izskatu nekā vīriešiem, kas to liek 1.vieta, bet tāpēc es arī nesaku, ka sievietes ir gatavas gluži ar mērkaķa izskata vīrieti gatavas būt kopā. Fiziskai pievilcībai jābūt abpusējai, citādi seksa pārī nebūs. Bet prasības lai fiziska pievilcība būtu nav ļoti augstas.

Sievietei nav vienmēr jānodrošina sevi- bet to vienmēr saka tās, kurām nekad nav iespēja tā padzīvot un nebūs arī😃
Man ir augstākā izglītība, darba tirgū esmu bijusi, tagad mums ir kolosāli 4 bērni un man pat prātā nenāk doties darbu meklēt, lai kapeiks nopelnītu, kuras nav mums vajadzīgas, jo viens lbs darījums vīram var atnest manu mēnešalgu! Es baudu šodien un dzīvoju un mīlu te un tagad… un es nebimbāšu par izdegšanu pēc 10gadiem, kd visas darba zirgi noskrējušās, terapeitu kabinetos liek savu dzīves puzli kopā nelaimīgas.. Es rūpējos par bērniem, mīļoto un sevi prioritāri ubtā tas paliks. 💕💕 Es vienkārši izvēlos būt laimīga. Un gudrs vīrietis parūpēsies lai viņa sieviete jebkādos apstākļos ja nu kas- nepaliktu pliku pakaļu un ar tādu neatstātu savus bērnus
05.07.2022 15:26 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
BP, tas prasības sievietēm ir vienmērīgāk sadalītas. Reti kurai ir tiešām zemas prasības, ar ļoti neglītu vīrieti reti kura piekritis, bet sieviete jebkāda var atrast seksu ( bet ne attiecibas!!!). sievietes ļoti reti kad iecikletas uz ļoti izskatīga vīrieša atrašanu, savukārt viriesi ja viņiem ir kaut nelielas izvēles iespējas tēmēs uz skaistāko ko vien var dabūt. Viriesi daudz biežāk uzstāda prasības savai partnerei izskata zina utt. Un tas, ka neglītā sieviete var dabūt seksu tas par kaut ko labu sievietēm liecina? Kāda jēga no vienas nakts sakariem ja zini, ka neko vairāk Tu nevari dabūt? Tas tikai var radīt sajūtu, ka esi gaļas gabals ko izmanto uz galvas maisu uzliekot. Tas nedod gandarījumu ja vienas nakts sakari nav Tava brīva griba. Un interneta eksperimenti bezjēdzīga lieta. Jo sieviete var mainīt domas par mazāk simpātisku vīrieti psr labu viņam ja būs iespēja viņu iepazīt ja lielisku personu tuvāk. Bet prieks kam speciāli un uzreiz meklēt neglītāku virieti?
05.07.2022 15:27 |

Reitings 784
Reģ: 26.04.2022
GhostGG @ 05.07.2022 15:22
Nē nu šitā ir tiešām īsta pērle :D :D :D
Būtībā patiesā problēma, dažu indivīdu ieskaitos, ir tādā, ka viņi nespēj nopelnīt tik daudz cik nopelna sievietes un vaino pie tā feminismu. Tev gandījumā neškiet, ka tā varētu būt dažu vīriešu pašu vaina, ka šie nespēj noplenīt tik daudz cik mūsdienās pelna sievietes? Un es pilnībā atbalstu šīs sievietes, kuras ar tādiem negrib ielaisties, priekškam viņām tāds vīrietis, kurš čīkst un dusmojās kā "bāba", ka daža laba sieviete plena vairāk un feminisms ir atņēmis viņam "entitlement" uz draudzeni. :D Tas viss izklausās ļoti mīksi. Viss ir ļoti vainkārši - sāc pelnīt vairāk un tev vairs nebūs jādomā par to cik pelna sievietes. wtf

Re, cik, izrādās, viss vienkārši!
"Vienkārši esi top 10% vīrietis" teica GhostGG un devās strādāt kārtējo nakstmaiņu!:D Tu, kā vienmēr, izcelies ar saviem apdāvinātajiem komentāriem. Ļauj es Tev vēlreiz aplaudēšu!
Šis ir no sērijas, vienkārši aizveries un sāc pelnīt vairāk (t.i. vienīgais iemesls, kāpēc tev nekas neizdodas, ir tāpēc, ka tu nespēj nopelnīt vairāk par spēcīgajām un neatkarīgajām sievietēm, kurām ir vairāk privilēģiju nekā tev), jo, redz, nedod dievs, kāds fэminists apvainosies. Muh fэminism, reeeeeee!:D
05.07.2022 15:35 |

Reitings 536
Parabellum šķiroties nekas vairāk par alimentiem Tev nepienākas. Un kurš par Tavu pensiju domas? Ka Tu dzīvosi ja ar viru kaut kas notiks? Vai arī ar viņu viss būs Ok, bet vienkārši aizietu pie citas?
Ja ir 4 bērni tad nestrādāt varbūt nav tik traki. Bet tas, ka ja Tu ietu strādāt vari pretendēt tikai uz kapeikām tā gan ir Tava atbildība. kādas ir Tavas intereses neskaitot ģimeni un kādus sevis izaugsmes uzdevumus Tu sev uzstādi neskaitot pagatavot pusdienas un vakariņas? Ka jau teicu, ja ir bērnu bariņš tad nenosodu, tik nezinu ko darīsi kad viņi paaugsies. Super, ka jums laba gimene, cerams, ka izdosies noturēt mūža garumā, jo pati aptuveni nojaut šķiršanas statistiku.
05.07.2022 15:36 |

Reitings 272
Reģ: 18.05.2022
Santa1992 @ 05.07.2022 15:36
Parabellum šķiroties nekas vairāk par alimentiem Tev nepienākas. Un kurš par Tavu pensiju domas? Ka Tu dzīvosi ja ar viru kaut kas notiks? Vai arī ar viņu viss būs Ok, bet vienkārši aizietu pie citas?
Ja ir 4 bērni tad nestrādāt varbūt nav tik traki. Bet tas, ka ja Tu ietu strādāt vari pretendēt tikai uz kapeikām tā gan ir Tava atbildība. kādas ir Tavas intereses neskaitot ģimeni un kādus sevis izaugsmes uzdevumus Tu sev uzstādi neskaitot pagatavot pusdienas un vakariņas? Ka jau teicu, ja ir bērnu bariņš tad nenosodu, tik nezinu ko darīsi kad viņi paaugsies. Super, ka jums laba gimene, cerams, ka izdosies noturēt mūža garumā, jo pati aptuveni nojaut šķiršanas statistiku.

Kādam 1000€ kapeikas un citam 500€ daudz😅
Es pa dienu daru ļoti daudz- be tikai bērni…nodarbojos ar sevi,lai es būtu tieši tik kolosāla, ka citas netur līdzi😃✌🏼 Vīrietis mīl ar acīm.
Es vienkārši nesqprotu tās, kas piedzemdē un domā ka ar to pietiks. Staigā nošļukušas un brīnās ka vīrs met acis citur un aiziet!
Par mums es zinu un esmu 100000kārt droša- mēs nosirmosim kopaa.
05.07.2022 15:43 |

Reitings 1847
Re, cik, izrādās, viss vienkārši!
"Vienkārši esi top 10% vīrietis" teica GhostGG un devās strādāt kārtējo nakstmaiņu! Tu, kā vienmēr, izcelies ar saviem apdāvinātajiem komentāriem. Ļauj es Tev vēlreiz aplaudēšu!
Šis ir no sērijas, vienkārši aizveries un sāc pelnīt vairāk (t.i. vienīgais iemesls, kāpēc tev nekas neizdodas, ir tāpēc, ka tu nespēj nopelnīt vairāk par spēcīgajām un neatkarīgajām sievietēm, kurām ir vairāk privilēģiju nekā tev), jo, redz, nedod dievs, kāds fэminists apvainosies. Muh fэminism, reeeeeee!

Kurā vietā sievietēm ir vairāk privilēgijas darba tirgū? Kāds sakars ar top 10%? jo tālāk, jo trakā. tagad jau nāk klāt, ka Latvijā sistēma ir pakartota tā, ka tā liedz vīriešiem nopelnīt. Vai pilnīgi visas sievietes Latvijā pelna milzu summas, ar kurām tu nespēj konkurēt? ir pilns ar sievietēm, kuras strādā zemu atalgotu darbu. Man sāk iezīmēties, kas tev ir patiesā problēma - tu esi pa daudz saskatījies tos black pill video, kas ir vairāk orientēti uz citām valstīm, bet ne uz Latviju. Tu vnk atreferē to, ko esi dzirdējis un atiecini to arī uz mūsu platuma grādiem, kas ir pilnīgi aplam. Latvijā, manuprāt, pat kripata nav no tā kā notiek citās valstīs, kur tiešām sistēma ir pakartota par labu sievietēm. Ja godīgi, es brīnos kā tu pats to neesi pamanījis.
05.07.2022 15:50 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
BlackPill @ 05.07.2022 12:25
Kitijaaaa
Iepazīstoties, lielākajā vairumā gadījumu, sievietes ienākumi vīrietim ir ļoti pietuvināti 0 vērtībai. Tie gan var kļūt prioritārāki, kad pāris sāk veidot ģimeni.
Precīzi, man tikai 2 lietas interisē, lai ir simpātiska un grib sex.
05.07.2022 15:56 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Parabellum1 @ 05.07.2022 14:58
Lasu un domàju- aleluja, ka mans vīrietis dzīvo ar nostāju , ka pelnītājs ir viņš un es siltuma un pavarda turētāja mājās. Bez tam- viņš neskopo neko man jo sieviete esot vīrieša labākā rota, kura daudz pastāsta par pašu vīrieti.
Man tie žmogi besī àrā ? slinkums pelnīt un grozīt smadzeni tāpēc sievietei jākasa 50%rēķiniem. Tas par viņu pašu daudz pasaka

Es savukārt lasu un domāju - aleluja, ka visas sievietes nav tik dumjas, lai savu patstāvību paliktu zem vīrieša kontroles.
05.07.2022 16:26 |

Reitings 698
Reģ: 28.06.2022
BlackPill, veido ģimeni ar 18 gadīgu meiteni, kura pēc arodskolas vai vidusskolas neplāno tālāk mācīties un ļoti novērtēs to, ka tev, kā 2x vecākam vīrietim, materiālo labumu ir vairāk nekā viņas vienaudžiem. Un dzīvo nost laimīgs. Es reāli nesaprotu, kur problēma. Kāda tev daļa par nekrietnelēm ar augstāko izglītību vai kaut cik labu algu 😁
05.07.2022 16:30 |

Reitings 536
GhostGG kura valsti sistēma pakārtota sievietēm? Vai Amerikā kur dekrēts ilgst 2 mēnešus? Manuprāt, tā jau ir otra galējība, ka pat knapi atgūstoties no dzemdībām jāskrien uz darbu.
Parabellum, es Tavu situaciju nezinu pilnībā, tāpēc mans rakstītais nebūs par tevi. Vienīgais kas krīt acis Tevis rakstītais ir, ka nosauc sievieti par vīrieša galveno rotu. Manuprāt, sieviete nav nekāda rota, bet cilvēks. Bet okei. Es vnk redzu apkārt nestradajosas sievietes, ka viņas attiecībām ar vīrieti atdevušas savu identitāti, ka nevēlēšanās būt patstāvīgai bieži robežojas ar šo sieviesu bērnišķīgo domāšanu. Zinu daudz šādas sievietes, arī man ir tādas draudzenes. Draudzējos ar viņam citu labu īpašību dēļ. Bet viena pazina visvairāk stāv prata - man liekas ja es pajautātu viņai kas Tu esi, ja atskaita Tavu ģimeni? Kādi ir Tavi mērķi? Ka Tu velies sevi attīstīt? Kas tevi interese neskaitot ģimeni? Tad tur labākajā gadījumā pieminēs, ka vīrietis mīl ar acīm tāpēc iet uz sporta zāli :/ bet tā nav īsta atbilde, jo pat tas ir saistīts ar ģimeni un paliek jautājums kas tad Tu pati vispār esi un kas vēl Tev ir vajadzīgs, interese?
05.07.2022 16:33 |

Reitings 784
Anekdote.
Satiekas BlackPill, Aldis15 un GhostGG.
Aldis15: Man vakar bija sekss ar pietiekami izskatīgu 30+ sievieti. Pēc seksa viņa man teica, ka gribētu nopietnas ilgtermiņa attiecības, bet, lai tas notiktu, man būtu jāpelna 3x vairāk nekā viņai un jārūpējas par viņas bērniem no iepriekšējām attiecībām. Es, protams, kā vienmēr, atteicu, jo mani vairāk interesē gadījuma sakari.
BlackPill: Malacis! Jāatzīst gan, ka man sirdsapziņa "neļautu" iesaistīties ar viņu pat vienas nakts sakaros...kur nu vēl veidot kaut ko ilgtermiņā. Turklāt, mūsdienu sieviešu prasības, fэminisma dēļ, manā skatījumā, ir pārāk augstas. Taču, ja Tevi apmierina gadījuma sakari, es tur neredzu nekādu problēmu.
GhostGG: Jūs vienkārši dzīvojat citā pasaulē. Tak pieaudziet un attīstīties! Ja sievietes saka, ka jums jābūt par dažādu valstu prezidentiem un 2m gariem, lai būtu cienīgi rūpēties par viņām un citu vīriešu atvasēm, tad jums uz to arī ir jātiecas! Turklāt, kā tu, BP, vispār uzdrīksties apšaubīt svēto fэminismu, kurš sievietēm ir tik ļoti palīdzējis saprast viņu patieso vērtību un pasūtīt 90% vājo vīrietīšu, kuri negrib attīstīties un pelnīt 3x vairāk naudas nekā sievietes! Tikai kaut kādi memļaki sūdzas par tādiem sīkumiem. Īsti vīrieši dara visu, kas viņu spēkos, lai izpatiktu pretējam dzimumam un viņu atvasēm...un vispār...mūsu valstī fэminisma nav. Tas, ka sievietes saņem tik pat daudz naudas cik vīrieši un ka viņas vidēji ir izglītotākas, ir tikai apstākļu sakritība. Lai jūs būtu cienīgi rūpēties par sievieti, jums ir jābūt gataviem ciest un spr@gt nost un vēlreiz ciest un spr@gt nost un tad, kādu dienu, jūs sajutīsiet to...to saulaino tāli!
05.07.2022 16:40 |

Reitings 698
Reģ: 28.06.2022
Bet viena pazina visvairāk stāv prata - man liekas ja es pajautātu viņai kas Tu esi, ja atskaita Tavu ģimeni? Kādi ir Tavi mērķi? Ka Tu velies sevi attīstīt? Kas tevi interese neskaitot ģimeni? Tad tur labākajā gadījumā pieminēs, ka vīrietis mīl ar acīm tāpēc iet uz sporta zāli :/ bet tā nav īsta atbilde, jo pat tas ir saistīts ar ģimeni un paliek jautājums kas tad Tu pati vispār esi un kas vēl Tev ir vajadzīgs, interese?

Nu, nav obligāti visām jāstrādā n-tajos vai pat vienā darbā, audzināt bērnus un būt par skaistu sievu arī var būt darbs, tas nav nekas nosodāms. Slikti ir tad, ja finansiālās atkarības dēļ ir jāpiecieš iešana pa kreisi vai vardarbība. Atsaucīgo māmiņu forums pilns ar bēdu stāstiem, bet, pēc sliktās gramatikas spriežot, tās diezin vai bijušas bagāto vīriešu sievas.
05.07.2022 16:43 |

Reitings 1847
GhostGG kura valsti sistēma pakārtota sievietēm? Vai Amerikā kur dekrēts ilgst 2 mēnešus? Manuprāt, tā jau ir otra galējība, ka pat knapi atgūstoties no dzemdībām jāskrien uz darbu

Nu kā, piemēram tajā pašā amerikā. Širšanās likumi ir pilnīgi pret vīriešiem, atsevišķos gadījumos tev ir jāmaksā par bērniem, kuri nemaz NAV tavi :D man tas šķiet pilnīgi fucked up. Piemēram arī alimony, kas ietver sevī apgādāt bijušo sievu ari liekas pilnīgi slimi. Un ir vēl daudz citu lietu, kur, piemēram, sieviete var melot ausis kustinot iznīcināt neatgriezeniski vīrieša karjeru un līdz ar to turpmāko dzīvi. Bet nu kā ir tā ir. Ja tajās valstīs vīrieši ir ar mieru precēties un beigās rezultāts ir tāds kāds viņš ir, tad tā vieņiem arī vajag. Lohiem, lohu problēmas. Īstenībā ja tā tagad padomā, tad jāsaka, ka Latvija ir laimes zeme + daudz skaistu sieviešu. Ne velti viens labs slavens šķiršanās atvokāts teica - sievietei vislabākā karjera ir aprecēt bagātu vīru un izšķirties. Protams, tas bija par rietumeiropas valsīm.
05.07.2022 16:43 |

Reitings 1847
BlackPill nu tad čīksti tālālk un paliec viens :D Esmu jau vienreiz to teicis un atkārtošu vēlreiz - visa šī black pill filozofija un citas huņas ir tīrākais mīksto paudzes produkts. Un zini, varbūt pat labi ka tā. Vīriešiem, kuriem nav putra galvā paliks vairāk sieviešu, kā saka, mazāka konkurence.
05.07.2022 16:53 |

Reitings 784
GhostGG @ 05.07.2022 16:53
BlackPill nu tad čīksti tālālk un paliec viens :D Esmu jau vienreiz to teicis un atkārtošu vēlreiz - visa šī black pill filozofija un citas huņas ir tīrākais mīksto paudzes produkts. Un zini, varbūt pat labi ka tā. Vīriešiem, kuriem nav putra galvā paliks vairāk sieviešu, kā saka, mazāka konkurence.

Tu esi ideāls! Turpini attīstīties!:D
05.07.2022 16:53 |

Reitings 418
Reģ: 16.03.2016
Parabellum1 @ 05.07.2022 15:26

Sievietei nav vienmēr jānodrošina sevi- bet to vienmēr saka tās, kurām nekad nav iespēja tā padzīvot un nebūs arī?
Man ir augstākā izglītība, darba tirgū esmu bijusi, tagad mums ir kolosāli 4 bērni un man pat prātā nenāk doties darbu meklēt, lai kapeiks nopelnītu, kuras nav mums vajadzīgas, jo viens lbs darījums vīram var atnest manu mēnešalgu! Es baudu šodien un dzīvoju un mīlu te un tagad… un es nebimbāšu par izdegšanu pēc 10gadiem, kd visas darba zirgi noskrējušās, terapeitu kabinetos liek savu dzīves puzli kopā nelaimīgas.. Es rūpējos par bērniem, mīļoto un sevi prioritāri ubtā tas paliks. ?? Es vienkārši izvēlos būt laimīga. Un gudrs vīrietis parūpēsies lai viņa sieviete jebkādos apstākļos ja nu kas- nepaliktu pliku pakaļu un ar tādu neatstātu savus bērnus

Zelta vārdi. Es apbrīnoju sievietes, kuras labprātāk savu mūžu velta rukājot kaut kādām random kompānijām, kas var viņas izmest pa durvīm vienas dienas laikā, nevis savas ģimenes, miesīgu bērnu audzināšanai. Protams, tas nenozīmē, ka pie pirmā trāpījušās vīrieša ir jāpamet darbs un jāsāk dzīvot uz kakla. Bet ja ir labas attiecības, imo tas ir ideāls variants. Ja ir tikai tādi šaubīgi vīrieši, par kuriem nav skaidrs, vai pēc nedēļas/gada/desmit joprojām būs blakus, tad gan tiešām jāturpina vien strādāt, jo var attapties uz ielas.
05.07.2022 21:35 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
29090 @ 05.07.2022 21:35

Zelta vārdi. Es apbrīnoju sievietes, kuras labprātāk savu mūžu velta rukājot kaut kādām random kompānijām, kas var viņas izmest pa durvīm vienas dienas laikā, nevis savas ģimenes, miesīgu bērnu audzināšanai. Protams, tas nenozīmē, ka pie pirmā trāpījušās vīrieša ir jāpamet darbs un jāsāk dzīvot uz kakla. Bet ja ir labas attiecības, imo tas ir ideāls variants. Ja ir tikai tādi šaubīgi vīrieši, par kuriem nav skaidrs, vai pēc nedēļas/gada/desmit joprojām būs blakus, tad gan tiešām jāturpina vien strādāt, jo var attapties uz ielas.
Tas viņas super vīrietis var viņu jebkurā laikā pasūtīt, vai aiziet pa kreisi, utml., vairāk kā 50% iespējamība pēc statistikas.
Es nestādos priekšā kā var dzīvo kādam 100% uz kakla, tas nozīme ka Tev pašam nav nekāda teikšana un Tu esi visur spiests izdabāt..
Jo kas maksā tas pasūta mūziku.
05.07.2022 22:01 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Aldis15 @ 05.07.2022 22:01
Tas viņas super vīrietis var viņu jebkurā laikā pasūtīt, vai aiziet pa kreisi, utml., vairāk kā 50% iespējamība pēc statistikas.
Es nestādos priekšā kā var dzīvo kādam 100% uz kakla, tas nozīme ka Tev pašam nav nekāda teikšana un Tu esi visur spiests izdabāt..

Es nekad nedomāju, ka to rakstīšu, bet es tev 100% piekrītu. 😀
05.07.2022 22:06 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019

Šim piekrītu,es nevarētu būt un pat neapsveru būt pilnībā vīrieša apgādībā un dzīvot pēc kāda noteikumiem.
Neesmu karjeriste,bet strādāt gribu un to daru,ir vismaz savas finanses,jo dzīvē taču visādi var gadīties,mēs neko nevaram paredzēt.
Bet uzskatu,ja kādai tā ir labi un ir apmierināti visi ģimenē,tad lai tik dzīvo.
05.07.2022 22:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)