Santa1992 @ 05.07.2022 15:10Parabellum, un ko par sievieti pasaka tas, ka viņa nevar nopelnīt pietiekami lai būtu neatkarīga? Manuprāt, to, ka viņa atsakās pieaugt, uzņemties atbildību un kļūt konkurētspējīga darba tirgū. Izšķīst attiecībās. Protams, to es neattiecinu uz sievietēm kuram laba profesija un tikai noteiktu laika periodu izvēlas nestrādāt vai kuram mazi bērni jāaudzina.
BP, Tu esi garīgi nevesels, nav vērts diskutēt ar tevi. Pēdējā rindkopa no manis ka atbilde un tālāk vari grimt ar saviem tarakaniem vienā vannā cik uziet :D
Jā, sievietēm ir zemākas prasības pret izskatu nekā vīriešiem, kas to liek 1.vieta, bet tāpēc es arī nesaku, ka sievietes ir gatavas gluži ar mērkaķa izskata vīrieti gatavas būt kopā. Fiziskai pievilcībai jābūt abpusējai, citādi seksa pārī nebūs. Bet prasības lai fiziska pievilcība būtu nav ļoti augstas.
GhostGG @ 05.07.2022 15:22Nē nu šitā ir tiešām īsta pērle :D :D :D
Būtībā patiesā problēma, dažu indivīdu ieskaitos, ir tādā, ka viņi nespēj nopelnīt tik daudz cik nopelna sievietes un vaino pie tā feminismu. Tev gandījumā neškiet, ka tā varētu būt dažu vīriešu pašu vaina, ka šie nespēj noplenīt tik daudz cik mūsdienās pelna sievietes? Un es pilnībā atbalstu šīs sievietes, kuras ar tādiem negrib ielaisties, priekškam viņām tāds vīrietis, kurš čīkst un dusmojās kā "bāba", ka daža laba sieviete plena vairāk un feminisms ir atņēmis viņam "entitlement" uz draudzeni. :D Tas viss izklausās ļoti mīksi. Viss ir ļoti vainkārši - sāc pelnīt vairāk un tev vairs nebūs jādomā par to cik pelna sievietes. wtf
Santa1992 @ 05.07.2022 15:36Parabellum šķiroties nekas vairāk par alimentiem Tev nepienākas. Un kurš par Tavu pensiju domas? Ka Tu dzīvosi ja ar viru kaut kas notiks? Vai arī ar viņu viss būs Ok, bet vienkārši aizietu pie citas?
Ja ir 4 bērni tad nestrādāt varbūt nav tik traki. Bet tas, ka ja Tu ietu strādāt vari pretendēt tikai uz kapeikām tā gan ir Tava atbildība. kādas ir Tavas intereses neskaitot ģimeni un kādus sevis izaugsmes uzdevumus Tu sev uzstādi neskaitot pagatavot pusdienas un vakariņas? Ka jau teicu, ja ir bērnu bariņš tad nenosodu, tik nezinu ko darīsi kad viņi paaugsies. Super, ka jums laba gimene, cerams, ka izdosies noturēt mūža garumā, jo pati aptuveni nojaut šķiršanas statistiku.
Re, cik, izrādās, viss vienkārši!
"Vienkārši esi top 10% vīrietis" teica GhostGG un devās strādāt kārtējo nakstmaiņu! Tu, kā vienmēr, izcelies ar saviem apdāvinātajiem komentāriem. Ļauj es Tev vēlreiz aplaudēšu!
Šis ir no sērijas, vienkārši aizveries un sāc pelnīt vairāk (t.i. vienīgais iemesls, kāpēc tev nekas neizdodas, ir tāpēc, ka tu nespēj nopelnīt vairāk par spēcīgajām un neatkarīgajām sievietēm, kurām ir vairāk privilēģiju nekā tev), jo, redz, nedod dievs, kāds fэminists apvainosies. Muh fэminism, reeeeeee!
Precīzi, man tikai 2 lietas interisē, lai ir simpātiska un grib sex.BlackPill @ 05.07.2022 12:25Kitijaaaa
Iepazīstoties, lielākajā vairumā gadījumu, sievietes ienākumi vīrietim ir ļoti pietuvināti 0 vērtībai. Tie gan var kļūt prioritārāki, kad pāris sāk veidot ģimeni.
Parabellum1 @ 05.07.2022 14:58Lasu un domàju- aleluja, ka mans vīrietis dzīvo ar nostāju , ka pelnītājs ir viņš un es siltuma un pavarda turētāja mājās. Bez tam- viņš neskopo neko man jo sieviete esot vīrieša labākā rota, kura daudz pastāsta par pašu vīrieti.
Man tie žmogi besī àrā ? slinkums pelnīt un grozīt smadzeni tāpēc sievietei jākasa 50%rēķiniem. Tas par viņu pašu daudz pasaka
Bet viena pazina visvairāk stāv prata - man liekas ja es pajautātu viņai kas Tu esi, ja atskaita Tavu ģimeni? Kādi ir Tavi mērķi? Ka Tu velies sevi attīstīt? Kas tevi interese neskaitot ģimeni? Tad tur labākajā gadījumā pieminēs, ka vīrietis mīl ar acīm tāpēc iet uz sporta zāli :/ bet tā nav īsta atbilde, jo pat tas ir saistīts ar ģimeni un paliek jautājums kas tad Tu pati vispār esi un kas vēl Tev ir vajadzīgs, interese?
GhostGG kura valsti sistēma pakārtota sievietēm? Vai Amerikā kur dekrēts ilgst 2 mēnešus? Manuprāt, tā jau ir otra galējība, ka pat knapi atgūstoties no dzemdībām jāskrien uz darbu
GhostGG @ 05.07.2022 16:53BlackPill nu tad čīksti tālālk un paliec viens :D Esmu jau vienreiz to teicis un atkārtošu vēlreiz - visa šī black pill filozofija un citas huņas ir tīrākais mīksto paudzes produkts. Un zini, varbūt pat labi ka tā. Vīriešiem, kuriem nav putra galvā paliks vairāk sieviešu, kā saka, mazāka konkurence.
Parabellum1 @ 05.07.2022 15:26
Sievietei nav vienmēr jānodrošina sevi- bet to vienmēr saka tās, kurām nekad nav iespēja tā padzīvot un nebūs arī?
Man ir augstākā izglītība, darba tirgū esmu bijusi, tagad mums ir kolosāli 4 bērni un man pat prātā nenāk doties darbu meklēt, lai kapeiks nopelnītu, kuras nav mums vajadzīgas, jo viens lbs darījums vīram var atnest manu mēnešalgu! Es baudu šodien un dzīvoju un mīlu te un tagad… un es nebimbāšu par izdegšanu pēc 10gadiem, kd visas darba zirgi noskrējušās, terapeitu kabinetos liek savu dzīves puzli kopā nelaimīgas.. Es rūpējos par bērniem, mīļoto un sevi prioritāri ubtā tas paliks. ?? Es vienkārši izvēlos būt laimīga. Un gudrs vīrietis parūpēsies lai viņa sieviete jebkādos apstākļos ja nu kas- nepaliktu pliku pakaļu un ar tādu neatstātu savus bērnus
Tas viņas super vīrietis var viņu jebkurā laikā pasūtīt, vai aiziet pa kreisi, utml., vairāk kā 50% iespējamība pēc statistikas.29090 @ 05.07.2022 21:35
Zelta vārdi. Es apbrīnoju sievietes, kuras labprātāk savu mūžu velta rukājot kaut kādām random kompānijām, kas var viņas izmest pa durvīm vienas dienas laikā, nevis savas ģimenes, miesīgu bērnu audzināšanai. Protams, tas nenozīmē, ka pie pirmā trāpījušās vīrieša ir jāpamet darbs un jāsāk dzīvot uz kakla. Bet ja ir labas attiecības, imo tas ir ideāls variants. Ja ir tikai tādi šaubīgi vīrieši, par kuriem nav skaidrs, vai pēc nedēļas/gada/desmit joprojām būs blakus, tad gan tiešām jāturpina vien strādāt, jo var attapties uz ielas.
Aldis15 @ 05.07.2022 22:01Tas viņas super vīrietis var viņu jebkurā laikā pasūtīt, vai aiziet pa kreisi, utml., vairāk kā 50% iespējamība pēc statistikas.
Es nestādos priekšā kā var dzīvo kādam 100% uz kakla, tas nozīme ka Tev pašam nav nekāda teikšana un Tu esi visur spiests izdabāt..
Jo kas maksā tas pasūta mūziku.
Es nestādos priekšā kā var dzīvo kādam 100% uz kakla, tas nozīme ka Tev pašam nav nekāda teikšana un Tu esi visur spiests izdabāt..
Jo kas maksā tas pasūta mūziku.