Annija35 @ 01.07.2022 10:34Tu gaidi,kad šādi vīrieši mainīsies un sāks darīt to,ko negrib?
Ja Tu vēlies vīrieti,kas ir citādāks,tad varbūt jāsāk izvēlēties cita tipa vīrietis un jāsāk cienīt sevi?
Spica @ 01.07.2022 12:06
vai es teicu ka es aprakstīju savējo? varbūt man viņa vispār nav.
lielākoties attiecību stāsti ar sliktā piesitienu- mans draugs narkomāns, nosit naudu feņkā, ziedus nedāvina, uzmanības nav.
tieši aiz Tava citāta iekavās rakstīts tas tik tā piemēramAnnija35 @ 01.07.2022 12:29
Pēc šī varēja saprast,ka iet runa par Tavu pieredzi.
TimeToDream @ 01.07.2022 14:15Atbildot uz jautājumu, manējais ir miera mika, uzticams, grūti sadusmot, nopietns, nav nekādu kaitīgo ieradumu, izskatīgs, ar labu humora izjūtu, vienmēr ar viņu var izsmieties līdz asarām. Blakus viņam ir māju un miera sajūta - tu esi tajā vietā, kurā tev ir labi un kur tu vēlies būt.
aste @ 01.07.2022 14:18no cik tur komentāriem tikai 2 ir tiešām normālas atbildes, pārējais negācijas, kad beidzot paprasa ko labu par kādu pateikt :D
Spica @ 01.07.2022 00:23lielākoties attiecību stāsti ar sliktā piesitienu- mans draugs narkomāns, nosit naudu feņkā, ziedus nedāvina, uzmanības nav. (tas tik tā piemēram) Palielat savus večus- ko labu viņi jūsu dzīvē ienes, ko dara priekš jums, cik jūs viņam svarīga…
Lorra @ 01.07.2022 17:17Nu bet kā jūs to iedomājieties. Foruma ieraksts : “Sveikas. Mans vīrietis labi taisa ēst, dāvina dāvanas, mani ļoti mīl un rūpējas par mani. Viņš ir vislabākais. Paldies par uzmanību. Uz redzēšanos! “ ?
Lorra @ 01.07.2022 17:17Nu bet kā jūs to iedomājieties. Foruma ieraksts : “Sveikas. Mans vīrietis labi taisa ēst, dāvina dāvanas, mani ļoti mīl un rūpējas par mani. Viņš ir vislabākais. Paldies par uzmanību. Uz redzēšanos! “ ?