Man spēcīga akne pusaudžu gados bija hormonu svārstību dēļ (seja, mugura). Vērsos pie dermatoloģes, kura izrakstīja man Roaccutane (sarkanās recepšu zāles), āda sākumā bija vēl briesmīgāka, viss nāca uz āru, 2-3 mēnesis un sāka palikt skaista un pumpas mazāk metās, ļoti izteikts ādas sausums, sprēgāja lūpas, visa ķermeņa āda sausa. Vari palasīt par šo medikamentu, ne visi dermatologi ir gatavi to izrakstīt, jo ir jābūt kontaktā ar personu, kura lieto šo medikamentu, jo tas ir spēcīgs. Pēc 6 mēnešu kursa, profilaksei smērēju retinol krēmu. Tagad - 4 gadus vēlāk mana āda ir super, uztaisīju lāzerprocedūras 6 kursus rētām. Uz mēnešreizēm uzmetas dažas pumpas, bet pārējo laiku viss ir kārtībā. Ieteiktu, protams, pieteikties pie laba speciālista, konsultēties sīki un smalki, veikt izvērstas analīzes, redzēt kas un kāpēc notiek. Kopā rast risinājumu un mēģināt novērst. + šobrīd dzeru ūdeni (tas tiešām ir svarīgi), ēdu zaļumus, kur daudz šķiedrvielu, lietoju MADARA cosmetics deep moisture vitamīnu eļļu, La roche possay attīrīšanai.