GodsIRbūt @ 29.06.2022 00:05Īstenībā es zinu, ka darīju visu iespējamo, pat vairāk nekā man bija pa spēkam. Viņš pat pateica, ka varu pārspēt ikvienu , nesaprotu kāpēc viņš tā teica, bet viņš ir atradis savu soulmate, teikšu tā, kā radīti viens otram, ir jau toksiskas attiecības, bet galvenais , ka ir laimīgs, un manā sirsniņā ir iekritis kāds cits, vienkārši domāju , vai es būšu tik pat stipra kā agrāk , pēc tik toksiskām attiecībām un izjūtām.
Kāpēc tā? Ir tā, ka ar savu pašreizējo puisi esam jau gadu kopā. Sākums bija pats vieglākais, pašreiz ir mazliet grūtāk, jo tas bijušais sāka strādāt blakus manam darbam, un viņš pats dažreiz ienāk parunāties, un saka , ka pa čomam stāsta man visu, un pēkšņi manī parādijās tādas tizlas izjūtas par to visu, man ir dziļi vienalga, bet mans pašvērtējums nenāca viegli pēc tā visa, tpc laikam ir tāds škrobītis.Eksperte. @ 29.06.2022 00:15
Nebūsi.
GodsIRbūt @ 29.06.2022 00:43Kāpēc tā? Ir tā, ka ar savu pašreizējo puisi esam jau gadu kopā. Sākums bija pats vieglākais, pašreiz ir mazliet grūtāk, jo tas bijušais sāka strādāt blakus manam darbam, un viņš pats dažreiz ienāk parunāties, un saka , ka pa čomam stāsta man visu, un pēkšņi manī parādijās tādas tizlas izjūtas par to visu, man ir dziļi vienalga, bet mans pašvērtējums nenāca viegli pēc tā visa, tpc laikam ir tāds škrobītis
GodsIRbūt @ 29.06.2022 00:43Kāpēc tā? Ir tā, ka ar savu pašreizējo puisi esam jau gadu kopā. Sākums bija pats vieglākais, pašreiz ir mazliet grūtāk, jo tas bijušais sāka strādāt blakus manam darbam, un viņš pats dažreiz ienāk parunāties, un saka , ka pa čomam stāsta man visu, un pēkšņi manī parādijās tādas tizlas izjūtas par to visu, man ir dziļi vienalga, bet mans pašvērtējums nenāca viegli pēc tā visa, tpc laikam ir tāds škrobītis
sanāk ka viņai izdevās viņu ietekmēt un izmainīt kaut mazliet, kas man neizdevāsYou can't make this sh*t up!:D
.Eksperte. @ 29.06.2022 06:31
Vispār ar bijušajiem nav jākomunicē.
GodsIRbūt @ 29.06.2022 14:58Mēs neesam draugos, vienkārši neesam ienaidnieki, kas vēlas izskrāpēt acis . Esam no vienas darba vietas, un tad sanāk, ka man jāmeklē cita vieta dēļ viņa, tas jau būtu par daudz prasīts. Manuprāt, jebkuram cilvēkam ir jāsamierinās ar piedzīvoto un kādu stāstu no savas dzīves, kas ir beidzies , vai ir radījis jaunas gudrības, kuras apgūt. Esmu vispār tāds miermīlīgs cilvēks, un ļaunu neturu ne uz vienu. Ir jau stulba situācija, bet ko darīt.