Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

LSPA Fizioterapija

 
Reitings 8
Reģ: 04.05.2018
Sveikas! Varbūt kādai ir ko pastāstīt? Kāda pieredze? Vai ir vērts šo profesiju šobrīd apgūt? Vai fizioterapeitu jau nav par daudz… Varbūt kāds/a studējis LSPA un var pastāstīt par savu pieredzi arī citās faklutātēs?
18.06.2022 18:21 |
 
Reitings 184
Reģ: 13.06.2022
Čau, man māsa studē tur fizioterapiju. Fizioterapeiti ir pieprasīti, jā, bet tas, ka Tu pabeigsi augstskolu nenozīmēs, ka Tu esi beigusi mācīties. Ši profesija regulāri attīstās, tāpēc arī pēc augstskolas būs ik pa laikam jābrauc uz visādiem kursiem. Un, protams, ka sākumā nebūs viegli atrast darbu, tad vēl paies laiks, kamēr atradīsi savu klientu loku utt. Bet nu nekas šajā dzīvē nav vienkārši. Ja ir mērķtiecīgums, vēlme mācīties un strādāt, tad viss būs super un viss izdosies. Domāju, ka šo profesiju ir vērts apgūt un arī pašai priekš sevis ir vērts, jo zināsi, kā risināt visādas radušās problēmas ar ārstnieciskajiem vingrinājumiem utt. Profesija ir sarežģīta, bet, ja Tev tas patīk un tas ir Tavs aicinājums, tad iesaku studēt. LSPA katram ir sava pieredze, bet kopumā tur pa lielam studē sportisti un skolotāji arī ir sakarīgi. Protams, varbūt ir kāds piekasīgāks skolotājs, bet talantīgs cilvēks spēs iemācīties kaut ko pat no tāda skolotāja, ar kuru viņam nav absoluti nekā kopīga.
20.06.2022 13:02 |
 
Reitings 50
Reģ: 14.10.2015
Sveika!
Esmu salidiznoši nesen pabeigusi fizioterapiju (RSU). Varu atbildēt par darbu - fizioterapeiti tāpat trūkst gan Rīgā, gan reģionos, līdz ar to, manuprāt, nav grūti atrast darbu. Es saskāros, ka ir gatavi darba devēji ņemt bez pieredzes, jo daudz ko iemācās tieši strādājot. Piekrītu par mūžizglītību. Latvijā maģistram neredzu jēgu, tāpēc cītīgi màcos kursos, kas ir gan diezgan obligāti, gan absolūti nepieciešams, lai pilnveidotos pēc jaunākajiem principiem, pētījumiem un nekaitētu pacientiem. Studijas būs grūti, bet, ja tas ir Tavs aicinājums, ir to vērts.
20.06.2022 18:30 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits