Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Hormonālas kontracepcijas tabletes un akne

 
Reitings 106
Reģ: 19.05.2022
Sveikas!
Mans dermatologs ieteica aiziet pie ginekologa,lai man izraksta hormonālas kontracepcijas tabletes pret akne. Vai kāda ir lietojusi un bija rezultāti? Pirms tam esmu lietojusi roaccutane,bet viss atgriezās
18.06.2022 17:07 |
 
Reitings 273
Reģ: 13.10.2021
Lietoju Diane 35 jau gandrīz 2 gadus sakarā ar akni. Seja bija briesmīga. Sākumā gribēju ar roku atmest, jo ,protams, uzreiz nebija rezultāts. Pēc kādiem 3-4 menešiem pumpas palika mazākas, nebija vairs tik lielas un sāpīgas. Pēc kādiem 8 mēnešiem vairs nebija nevienas pumpas. Āda palika tīra, ar normālu toni, pilnīgi viss sadzija. Rētu nekādu nav. Tagad ikdienā varu staigāt bez nekādas kosmētikas. Pumpas kā augoņa tipa bija visa mugura un nevarēju iedomāties ka kādreiz varetu staigāt ar plikiem pleciem- tagad pilnīgi droši.
Lietoju OK+ sāku izmantot produktus no mixa , kas ļoti patīk. Tagad āda ir tīra, starojoša, bez nevienas mazākās pumpas. Cikls ir perfekti pēc pulksteņa.
Svarā arī nepieņēmos baigi, libido nekur nepazuda, nekādus garastāvokļa traucējumus neesmu izjutusi.
No savas personīgas pieredzes - varu ieteikt.
Protams , būs simtiem , kas teiks , ka tas beidz nost organismu, ka tā ir inde, ka nobeigsi sev aknas un ko tik nē, ka kādai bija slikti, migrena, libido pazuda utt., bet tas ir atkarīgs no tava organisma un to kā viņš pieņems šo terapiju. Kamer nepamēģināsi neuzzināsi.
18.06.2022 17:21 |
 
Patīk
Reitings 677
Reģ: 11.04.2019
Arī es sāku lietot Belara pēc dermatologa un ginekologa ieteikumiem. Manas problēmzonas bija zods, mugura, dekoltē un pleci. Līdzīgi kā Debestiņai - pēc trīs, četriem mēnešiem pumpas kļuva ievērojami mazāk, nesāpīgākas, pēc gada jau teju izzuda pavisam. Šobrīd tabletes lietoju piecus gadus, uz sejas ir saglabājušās rētas, bet pirms mēnešreizēm parasti kāds augonis tomēr uzmetas. Mugura man arī ir klāta ar rētām, taču vismaz tās nav sāpīgas.
Kamēr lietoju tabletes, jūtos ļoti labi, tik ļoti nekompleksēju par savu izskatu, tomēr svars ievērojami nācis klāt. Rēķinos arī ar to, ka tiklīdz pārtraukšu tās lietot, pumpas atgriezīsies.
18.06.2022 22:23 |
 
Reitings 171
Reģ: 13.05.2020
Nebija nekādi rezultāti. Tikai pieņēmos svarā par 10kg un dabūju strijas. Nerekomendēju hormonālās tabletes.
19.06.2022 00:35 |
 
Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Man tabletes izrakstīja dēļ hormonālās aknes, un citiem pms simptomiem. Problēmas bija ar seju, it īpaši zodu un pleciem.
Pēc 3 mēneša lietošanas pumpas sāka mazināties. Tagad nav vairāk vispār.
Savāra pieņēmos no pirmajām un arī bija migrēnas tās nomainīja pret citām un no tagadējam nav nekādu problēmu. Svarā pieņemas, jo ir paaugstināta apetīte, ja to kontrolē un ievēro tad nav nekādu problēmu.
Dažkārt ir jāizmēģina vairākas tablešu variācijas lai atrastu īstās no kurām nav blakus efektu.
19.06.2022 06:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits