Sveikas, man pārdomas un labprāt dzirdētu viedokļus , jo varbūt kļūdos. Stāsts par Kuģu ģimeni , sekoju līdzi skatos un domāju, vai tiešām tur nav dubultie standarti, jo no vienas puses askēze , piezemētiba utt , bet pretī kuģa dārgie kaudzēm apavi, sievas kleitas no 100 EUR uz augšu , apple datori pulksteņi un varētu skaitīt un skaitīt… tāpat rāda bērnu ballīti un stāsta , ka redz ejot uz krišnu ballītēm viss labi un bērni skatoties visu tikai par un ap krišnu bet mūsu parasti bērni skatoties spaidermenus un citus jokaiņus (manuprāt šis ir iedomīgi teikt , varbūt tieši bērniem skalot smadzenes un nerādīt neko ārpus savas sektas liekas slimāk) Ienākt ballītē un teikt ka fu par laimi uz galda nav līķu (vai šis nav iedomīgi un nepieklājīgi ? ) nu pats tak ir ēdis gaļu un ja citi respektē viņa ēšanas kultūru tad lūdzu respektē citus arī. Es vēl varētu uzskaitīt izteicienus un uzvedību kas neiet kopā manuprāt ar krišnaītu dzīvošanu un to piezemētību kādam pēc būtības ja jau Tu tik traki sludini un tici vajadzētu būt. Vai es kļūdos un kaut ko nezinu par Krišnaītu dievību ticību tam un kultūru kā tam vajadzētu izskatīties , bet manuprat tomēr ne tik augstprātīgi .