Čau, neesmu jukusi, bet man ir aizdomas, ka man ir uzlikts lāsts. 😄 3 gadus atpakaļ (10.klasē) man pēkšņi sākās katru mēnesi kāda nelaime (gan emocionālas, gan fiziskas nelaimes). Visu 3 gadu laikā reāli reizi mēnesī kaut kas atgadās. Traumas - celim jau 3.operācijas, bet pirms šis viss sākās es vispār netraumējos un pat slimnīcā gulējusi nebiju, tad salauzu roku, salauzu pirkstus, kaut kas ar ausi atgadījās, kreisajai sejas pusei bija problēmas. Uzsvars uz to, ka visas šīs traumas notiek tikai ar ķermeņa KREISO PUSI. Labajai pusei viss super. Un emocionālās traumas arī vismaz reizi mēnesī - kāds nodot, kāds apmāna, vairs pa šiem 3 gadiem man nav draugu, lai gan bija, man vairs nav mērķu dzīvē, lai gan pirms 3 gadiem bija. Es pabeidzu 12.kl, nezināju, ko vēlos dzīvē, tāpēc nestudēju, strādāju tagad darbu, kurš man nepatīk, kliboju, jo esmu satraumējusies. Bet pirms 3 gadiem es biju bez traumām, ļoti mērķtiecīga, pozitīva man bija tik daudz mērķu, tagad nav nekā.. Kas notiek? Es nesaprotu. Tāda sajūta, ka es esmu kaut kāda sveša, depresīva tante, nevis foršā, mērķtiecīgā, talantīgā meitene kāda biju