Dalia @ 10.06.2022 11:06Man tieši pretī mājai ir sākumskola. Bērni tur katru dienu bļaustās u dauzās ārā. Tiek savākti un aizvesti. Ir diezgan skaļi. Bet nekad neiedomājos, ka tas īsti traucē.
Bērnu dārzs arī nestrādā 24h.
Varbūt iedzer pret stresa vitamīnus? Vai hormoni sagājuši greizi? Ka tik aizkaitināta un jūtīga?
Ja tas nelīdz, tad tiešām labāk brauc uz laukiem. Jo ja Tev traucē pilsētas dzīve dienas laikā, ko gan Tu citu gaidīji? Ka visi taigās uz pirkstgaliņiem un sačukstēsies?
Starp citu, arī laukos ir putni, citi dzīvnieki un skaņas.
Dalia @ 10.06.2022 11:06Man tieši pretī mājai ir sākumskola. Bērni tur katru dienu bļaustās u dauzās ārā. Tiek savākti un aizvesti. Ir diezgan skaļi. Bet nekad neiedomājos, ka tas īsti traucē.
Bērnu dārzs arī nestrādā 24h.
Varbūt iedzer pret stresa vitamīnus? Vai hormoni sagājuši greizi? Ka tik aizkaitināta un jūtīga?
Ja tas nelīdz, tad tiešām labāk brauc uz laukiem. Jo ja Tev traucē pilsētas dzīve dienas laikā, ko gan Tu citu gaidīji? Ka visi taigās uz pirkstgaliņiem un sačukstēsies?
Starp citu, arī laukos ir putni, citi dzīvnieki un skaņas.
BellaCiao @ 10.06.2022 11:07Pārvācies, bet pirms tam dabū recepti kādam trankvilizatoram. Laukos ir debīlie putni un skaļie traktori!
Laukos arī cilvēki brauc gan ar motocikliem, gan mašīnām. Tad jāmeklē visdziļākie lauki, kur visdrīzāk nebūs ne elektrības, ne citu ērtību, toties, iespējams, būs kārotais klusums.
Minelūše @ 10.06.2022 11:26Laukos arī cilvēki brauc gan ar motocikliem, gan mašīnām. Tad jāmeklē visdziļākie lauki, kur visdrīzāk nebūs ne elektrības, ne citu ērtību, toties, iespējams, būs kārotais klusums.
Vari arī pārcelties uz kādu pamestu spoku pilsētu. Būsi tur vienīgais iedzīvotājs, attiecīgi, nekāda trokšņa.
Stefania @ 10.06.2022 12:29Jutība pret noteiktām skaņām ir pilnīgi normāla un ļoti izplatīta. Īpaši, ja cilvēks strādā pa naktīm/vakaros un pa dienu grib gulēt. Man arī tā ir uz jebkādam bērnu skaņām/ ēšanas/ mūzikas, kas nāk no austiņām vai blakus sienas. Es saskaroties ar šim skaņām vispār nevaru nekam koncentrēties, man sākas iekšēja panika un sirds drausmīgi sitas ir kā būtu krosu noskrējusi. Tajā pat laikā man netraucē nekādas dzīvnieku/ ielas remontu skaņas.
Starp citu, jutība pret noteiktām skaņām ir arī viena no galvenajām ADHD/autisma pazīmēm, tā ka varbūt vērts to notestēt
Stefania @ 10.06.2022 12:29Jutība pret noteiktām skaņām ir pilnīgi normāla un ļoti izplatīta. Īpaši, ja cilvēks strādā pa naktīm/vakaros un pa dienu grib gulēt. Man arī tā ir uz jebkādam bērnu skaņām/ ēšanas/ mūzikas, kas nāk no austiņām vai blakus sienas. Es saskaroties ar šim skaņām vispār nevaru nekam koncentrēties, man sākas iekšēja panika un sirds drausmīgi sitas ir kā būtu krosu noskrējusi. Tajā pat laikā man netraucē nekādas dzīvnieku/ ielas remontu skaņas.
Starp citu, jutība pret noteiktām skaņām ir arī viena no galvenajām ADHD/autisma pazīmēm, tā ka varbūt vērts to notestēt
Meitene. @ 10.06.2022 21:23Kad dzīvoju kojās es nespēju izturēt datorpeles klikšķus, nopirku bezvadu austiņas ar skaņas izolāciju.Un vakaros, protams, liku ausu aizbāžņus. Bet ja gribi dzīvot mierīgi savās mājās, tad tā ir diezgan liela problēma. Bezvadu austiņas lietoju vilcienos un autobusos ļoti tikai, lai neklausītos un nedzirdētu lieko.
Good girl @ 11.06.2022 14:23Autore tā tev arī vajag. Tāpēc jau savu žulti izliec forumā jo neesi apmierināta ar savu dzīvi. Nopērc ausu aizbāžņus jocīgā.