Elisa_M @ 09.06.2022 21:36Arī es esmu uzrakstījusi atlūgumu un no septembra, līdz ar pārvākšanos, meklēšu jaunu darba vietu citā pilsētā. Jūtu satraukumu, jo Jelgavā viss būs pilnīgi svešs un spēcīga esmu tikai vienā jomā, kurā vairs strādāt nevēlos. Riskēšu un meklēšu kaut ko sev. Šobrīd, pašķirstot sludinājumus, laikam neko labāku par pārdevējas darbu neatradu. ? Ceru, ka līdz rudenim kas izmainīsies.
woman_wonderland @ 10.06.2022 10:11jā, drīz atkal mainīšu darbu. par to it nemaz nejūtos slikti, jo apzinos, ka darbs bojā veselību un - ir vairāk nekā +.
vasarā ir jāatpūšas, nevis jāvergo darbā, kas nepatīk. uzņēmums varbūt ir stabils, bet nākotnē šeit nekas labāks nebūs. pietiek gaidīt ''labākus laikus''
woman_wonderland @ 10.06.2022 10:11jā, drīz atkal mainīšu darbu. par to it nemaz nejūtos slikti, jo apzinos, ka darbs bojā veselību un - ir vairāk nekā +.
vasarā ir jāatpūšas, nevis jāvergo darbā, kas nepatīk. uzņēmums varbūt ir stabils, bet nākotnē šeit nekas labāks nebūs. pietiek gaidīt ''labākus laikus''
Smaidulītee @ 10.06.2022 10:30
Pilnībā piekrītu šim komentāram!!!
Es pati aizgāju no darba, kurā nostrādāju 15 mēnešus. Darbs patika, šajā jomā esmu spēcīga, bet būt uz kājām 15 h un strādāt fiziski priekš manis bija jau par smagu. Mani mēģināja pierunāt, lai palieku, jo kur nu vēl šajos laikos atradīšu stabilu darbu. Nevienu neklausīju, iesniedzu atlūgumu un laimīga aizgāju prom.
vari nākt manā vietā 😁Lycia @ 10.06.2022 10:38
Man gandrīz tas pats stāsts, bet nu jau pus gadu esmu bez darba un domāju, ka vajadzēja vien palikt uz sakost zobus.?
Lycia @ 10.06.2022 10:38
Man gandrīz tas pats stāsts, bet nu jau pus gadu esmu bez darba un domāju, ka vajadzēja vien palikt uz sakost zobus.?
administratīvais darbsLukreecija @ 10.06.2022 11:04Ja nav noslēpums, kādā jomā strādājāt, no kuras aizgājāt prom ?
Es arī par to domāju, jo sava sfēra galīgi nepatīk, nu tā , ka ļoti ļoti liels riebums (strādāju iepirkumos).
Domāju par papildus izglītību/kursiem.