Bet ja tā būtu reāla situācija, tad kāpēc tu neiemauc viņam? Tā ir seksuāla uzmākšanās, tev ir visas tiesības sevi aizstāvēt.
mollia @ 09.06.2022 22:56
Protams jāatkārtojas par situācijas reālumu, bet patiesībā šādās situācijas rodas apjukums un neveikla situācija kurā tu nezini kā reaģēt ja tas īpaši ir ģimenes loceklis. Rodas tulītēja kauna sajūta un bieži vien šādu iemeslu dēļ seksuālā uzmākšanās ģimēnē turpinas gadiem jo tas viss nav tik viegli "man uzmācas - es situ"...
Nu tā tīri ir dabiska reakcija, piemēram arī ja uz ielas satvertu un sāktu raut drēbes nost, kaut kādai reakcijai ir jābūt, vai nu kliedzienam, lamuvārdiem, sišanai. Ja kaut kas liek justies neērti, pārkāpj robežas, tad kaut kas ir jādara un jāsaka.
mollia @ 09.06.2022 22:53Ja šis nav joks tad situācija diezgan nopietna. Sākotnēji vajadzētu jau brālim izrādīt nepatiku pret viņa darbībām, atkāti reaģet uz atrastu apakšveļu utt.
Kapec bralim 17 gados nav normāls kontakts ar pretejo dzimumu? Psiholoģiskas problēmas? Ja vecāki man šādā situācijā neticētu tad dotos ar savu sāpi uz attiecīgajiem dienestiem.
zumzums @ 09.06.2022 21:31Trollis. 100%