Sveika! Spa speciālista profesija jau labu laiku ir pieprasīta, iesaku mācīties tehnikumos par to, tur arī sapratīsi vai tas patīk, vai nepatīk. Piemēram, Rīgas stila un modes tehnikums, Kuldīgas Tehnoloģiju un Tūrisma tehnikums. Spa speciālista profesijā, vienozīmīgi var iemācīties labus knifus arī priekš ikdienas, priekš sevis, sava skaistuma! Es iesaku!Amucis @ 09.06.2022 20:10Sveikas! Es vēlos uzsākt studēt par spa speciālisti, bet domāju, vai šajā profesijā būtu viegli atrast tālāk darbu. Jūsuprāt spa speciālisti ir pieprasīti?
Piekrītu! Arī par to, kāds spēks ir rokās, vai vispār patīk pieskarties citu cilvēku (svešu cilvēku) ķermeņiem.Care Cat @ 10.06.2022 15:57Esmu izmācijusies un strādājusi ?
Ļoti patika savs darbs un klientiem mans darbs arī
Uzskatu, ka katrs to nevar darīt, katram nepadosies, klientam ir jājūt bauda, relaksācija, miers, atpūta, no rokām ir jānāk siltumam, enerģijai.. ir jājūt cilvēki.. ja tā visa nav, tad sūdīgs meistars..
Šo darbu nevajadzētu tā vienkārši mehāniski darīt, izmasēt cilvēku kā gaļas gabalu un viss, noteikti nē, jābūt īpašai pieejai pret klientu, jālutina un jāčubina, jāpasniedz tēja, jāuzsedz plediņš utt