Skaistslaiks @ 10.06.2022 09:09Tad nu gan problēma. Kāds vispār labums zaudēt nevainību tīņu gados, sapratnes par seksu nav nekādas. Un, tad ir tādas, kas nodarbojas ar seksu no 14 gadiem, bet, kas ir orgasms, bauda no seksa atklāj tik 30gados. 20 gadi jau nu nav par ko uztraukties, manuprāt, ja tā ir tava izvēle, tad tava un nevienam nav nekāda darīšana. Ja neesi izdarījusi, jo neesi satikusi īsto cilvēku, tad satiksi un izdarīsi, tā pat īstajam tavas strijas būs vienaldzīgas. Strijas ir lieta, ko mēs nevaram īsti mainīt, tās ir jāpieņem un jāsadzīvo un, ja tiešām atrodas kāds, kas komentē tās, tad tiec no tāda cilvēka vaļā. Tā pat kā no tādām draudzēm. Tava mamma mani gan izbrīna, es kā meitu māte laikam priecātos, ja man meitas vēl 20 gados būtu nevainīgas un pat dalītos ar mani, tā pat kā uz mazbērniem es vēl neceru, kad šīs būs 20 gadus vecas?, labāk tad varbūt nepārunā šo tēmu ar mammu, ja atbalstu nesaņem!
Amucis @ 09.06.2022 20:03Sveikas! Man pēc dažiem mēnešiem būs 20, bet es joprojām esmu nevainīga, pat skūpstījusies neesmu. Esmu kautrīga un līdz šim man attiecības vēl nav bijušas, draudzenes mani izsmej par to un mamma saka, ka citas meitenes manā vecumā jau dzemdē, bet es esmu nevainīga kā vecmeita. Šī iemesla dēļ man rodas kompleksi. Un vēl.. patiesībā man ir bail no nevainības zaudēšanas, nu kauns no sava ķermeņa, liekas, ka puisim kaut kas nepatiks utt., jo man ir strijas, es kādreiz biju apaļa. Ko jūs par šo domājat? Būsim reāli, puišiem izskatam ir liela nozīme
BlackPill @ 10.06.2022 14:55
Lielākais vairums puišu, kurus pazīstu, tieši ļoti augsti novērtē meitenes, kuras spēj saglabāt nevainību līdz 18-20 gadiem tāpēc, ka mūsdienās tas ir milzīgs retums. Pieņemu, ka vidējais nevainības zaudēšanas vecums pie mums ir +/- 15-16 gadi. Tāpēc neieteiktu tev galīgi par šo tēmu lieki iespringt. Galvenais nevelc to "pasākumu" līdz 25, jo tā jau pamazām var sākt kļūt par otru galējību.
Personīgi uzskatu, ka nevainība ir pats vērtīgākais, ko sieviete vīrietim var dot. Diemžēl vairums mūdienās izlemj to "noskalot tualetes podā" ar kārtējo Rihardu un pēc tam vairs nav glābjamas. Sievietes, kura ir spējīga adekvāti izvēlēties sev ilgtermiņa partneri, "rokās" nevainība ir vērtīgākā no visām iespējamajām īpašībām. 3 galvenie priekšnosacījumi veiksmīgām ilgtermiņa attiecībām: 1) nevainība; 2) jaunība; 3) nosvērtība/adekvātums.
Par strijām: man arī tādas ir uz muguras...neko tādu šausmīgu tajā visā neredzu.
BlackPill @ 10.06.2022 14:55
Lielākais vairums puišu, kurus pazīstu, tieši ļoti augsti novērtē meitenes, kuras spēj saglabāt nevainību līdz 18-20 gadiem tāpēc, ka mūsdienās tas ir milzīgs retums. Pieņemu, ka vidējais nevainības zaudēšanas vecums pie mums ir +/- 15-16 gadi. Tāpēc neieteiktu tev galīgi par šo tēmu lieki iespringt. Galvenais nevelc to "pasākumu" līdz 25, jo tā jau pamazām var sākt kļūt par otru galējību.
Personīgi uzskatu, ka nevainība ir pats vērtīgākais, ko sieviete vīrietim var dot. Diemžēl vairums mūdienās izlemj to "noskalot tualetes podā" ar kārtējo Rihardu un pēc tam vairs nav glābjamas. Sievietes, kura ir spējīga adekvāti izvēlēties sev ilgtermiņa partneri, "rokās" nevainība ir vērtīgākā no visām iespējamajām īpašībām. 3 galvenie priekšnosacījumi veiksmīgām ilgtermiņa attiecībām: 1) nevainība; 2) jaunība; 3) nosvērtība/adekvātums.
Par strijām: man arī tādas ir uz muguras...neko tādu šausmīgu tajā visā neredzu.
Wordrobe666 @ 10.06.2022 22:01
Tas, kas nevainīgas līdz 18 - 19, veci tāpat pamet, tas ka viņa bija ar tevim nevainīga nav garantija veiksmīgai kopdzīvei, vecis uz to ilgtermiņa neskatās, tikai sākumposmā līdz nevainība tiek zaudēta.