Whyagainfck @ 31.05.2022 09:36Sveiki!
Pirms pāris dienām uzzināju, ka mans puisis liek likmes. Sen jau bija tādas aizdomas, bet nebija pierādījumu. Tagad visu atradu caur epastu un sanāca ielogoties arī viņa kontā betsafe. Bija ļoti dziļa vilkšanās sajūta kaut gan jau nojautu, ka viņš to dara. Esam kopā trīs gadus. Viņam gandrīz katru mēnesi līdz algai pietrūkst naudas, nekur nevaram aizbraukt kopā, neko lielāku plānot kur nu vēl domāt par nākotni.
Pats trakākais, ka iepriekš es trīs gadus biju attiecībās kur puisis jau no paša sākuma slepus spēlēja un es pilnīgi neko nezināju līdz pēdējam kad sāka zvanīt parādu piedzinēji un viņam visa alga bija jāatdod par ātrajiem kredītiem. Es tagadējam puisim teicu par šo un, ka nekad vairs negribu to piedzīvot. Teicu, ka pamestu, ja viņš spēlētu azartspēles. Tagad esmu tik ļoti pieķērusies, man ir žēl, jo viss cits attiecībās ir jauki. Tomēr es saprotu ar ko tas var beigties, negribu, ka apprecamies, piedzimst bērns un es saprotu, ka varu paļauties tikai uz sevi. Nav drošības sajūtas.
Es tieši dienu pirms uzzināju, ka viņš spēlē biju teikusi, ka vajag apmaksāt komunālos, ieskaitīju pusi summas kā vienmēr, bet viņš saka, ka nav naudas uz konta. Bija pagājušas 2 nedēļas pēc algas. Es biju šokā un jautāju kāpēc tā, jautāju arī vai liek sporta likmes. Acīs skatoties meloja, ka nē. Tie nav bijuši vienīgie meli, bet nezinu vai kāds to visu lasīs, ja turpināšu.
Vai viņš ir pelnījis vēl vienu iespēju? Vai vispār pēc tam var atjaunoties uzticība un cieņa pret viņu? Baidos, ka iedošu iespēju, bet turpināšu dzīvot paranojā un nedrošībā.?
Lūdzu padalieties ar pieredzi un viedokli.
Fargerike @ 31.05.2022 09:51Lasīju sarakstīto un laikam palaidu garām, kurā bridī viņš lūdza dot vēl vienu iespēju? Viņš tā kā atzinās un solās laboties?
Whyagainfck @ 31.05.2022 09:56
Es aizmirsu pierakstīt, ka neesmu vēl pateikusi viņam, ka zinu. Viņš bija aizbraucis uz saviem laukiem un es uz saviem. Šodien tikai tiksimies.
Es pieļauju iespēju, ka viņš neatzīsies un turpinās melot. Iespējams raudās, ja atzīsies. Ja godīgi es nezinu ko gaidīt. Tikai domāju, ja es gribētu dot viņam iespēju vai iekšējās sajūtas var mainīties un pazust tā trauksme un nedrošība.
Whyagainfck @ 31.05.2022 09:56
Es aizmirsu pierakstīt, ka neesmu vēl pateikusi viņam, ka zinu. Viņš bija aizbraucis uz saviem laukiem un es uz saviem. Šodien tikai tiksimies.
Es pieļauju iespēju, ka viņš neatzīsies un turpinās melot. Iespējams raudās, ja atzīsies. Ja godīgi es nezinu ko gaidīt. Tikai domāju, ja es gribētu dot viņam iespēju vai iekšējās sajūtas var mainīties un pazust tā trauksme un nedrošība.
NataL @ 31.05.2022 10:04
Tāpēc nekaulējies! Bāc, lai skaita savu algu Tev un Tu viņam izsniedz katru nedēļu, tad tik notici, ka viņs varētu mainīties.
NataL @ 31.05.2022 10:03
Tu pati uzrakstīji, ka iztērē naudu vēl pirms algas unvairs nav. Tā ir atkarība. Un varu pačukstēt, tas aizies trakāk, jo parasti šie cilvēki cer atgūt zaudēto. Sāk likt lielākas likmes, ticība, ja jau man tā neveicās, tad jau vienreiz paveiksies. Ne velti šie derību kantori ir sadzimuši kā sēnes rudenī, jo tur tāda nauda tiek cilvēkiem noslaukta. Un cilvēki turpina ļaut sevi slaukt, cerot, ka kādu dienu atgūs zaudēto.
Flashcore ir spēļu rezultāti, tā seko līdzi spēlēmWhyagainfck @ 31.05.2022 10:15
Vēl vainu mīkstinošs ir tas, ka viņš reti ir licis naudu tur iekšā, pārsvarā ieliek 10 eiro reizi 2 nedēļās un spēlē ar to, ko laimē un zaudē. Grozās tikai tā summa, kas tur ir. Bet es nevaru zināt vai tā ir vienīgā adrese kurā viņš spēlē. Jo kāpēc tad naudas nav.. Kas ir flashscore? Esmu redzējusi, ka iet tur.
Adelekaln @ 31.05.2022 10:33Flashcore ir spēļu rezultāti, tā seko līdzi spēlēm
Es tagadējam puisim teicu par šo un, ka nekad vairs negribu to piedzīvot. Teicu, ka pamestu, ja viņš spēlētu azartspēles.
Whyagainfck @ 31.05.2022 10:36
Un tur nevar uzreiz uzlikt likmes?
Redzēju arī, ka atvēris revolut kontu par ko neko nebija man teicis. Es 2x esmu prasījusi, lai parāda konta izrakstu kad ir bijusi sajūta, ka tērē ne tur. Nekad neko neatradu. Tagad iespējams atvēra to kontu, lai no tā liktu naudu virsū.