Ar pirmo vīru pēc pāru terapijas,mēģinājām.Bijām precējušies 4 gadus.Attiecībās bija daudz problēmu,bet centāmies sev ieskaidrot,ka tā tak visiem.Kopīgs bērns.Šķita,ka abi esam gatavi un tas glābtu no šķiršanās,jo piešķiltu uguni.Mēģinājām ar trešajiem cilvēkiem un svingerot,apmainoties ar partneriem.Sākotnēji tiešām bija jautri,uzplauka jūtas vienam pret otru,bet diemžēl,tas nekad nevedīs atpakaļ uz normālām attiecībām.Sākotnēji nospraustās robežas tika pārkāptas,jo abi jau bijām pieraduši pie pastiprinātajām emocijām,kuras dod svešs cilvēks.Tas bija viņa ierosinājums,bet beidzās ar to,ka svingerojot es atradu savu otro vīru,kuram tieši tāpat kā man,šis vairāk bija uzspiests nevis dabiski nācis.Arī viņš bija noguris no pārspīlētās seksualitātes,kas bija vienīgais,kas turēja attiecības kopā.Esam kopā jau 9 gadus.Secinājums-ja attiecības jau gandrīz ir šķirtas,var mēģināt,bet rēķinoties,ka otrs ,tāpat,kā mēs,var šitā atrast savu īsto cilvēku.Šobrīd dzīvoju ar pārliecību,ka ne visi var nodzīvot ar vienu cilvēku visu mūžu un dažreiz ne tikai liekas,ka nav ok,bet reāli ar kādu citu būtu pavisam cita dzīve. Labāk kaut ik pēc 10 gadiem precēties par jaunu,bet neļaut kāpt pāri savām robežām.Cilvēki ir dažādi un jāmeklē līdzīgi,nevis jāpievīlē sevi citiem.Nezinu vai būtu uzdrošinājusies attiecības izbeigt,ja nebūtu iemīlējusi citu.Vīrs pārdzīvoja un solīja beigt,bet kā jau teicu-tur vairs nav atpakaļ ceļa.Nostrādā aizvainojums,ka otrs bija gatavs ar Tevi dalīties un ja nav bail pazaudēt,ir jālaiž.Arī tagadējā vīra bijusī sieva teica,ka neviens viņu nemīlēs,bet viss tas,par ko viņa viņam pārmeta,man katru dienu liek viņu iemīlet no jauna.Esmu pateicīga par šo pieredzi,jo beigu beigās tiku pie fantastiska vīrieša,kuru nenovertēja un pat pēc 9 gadiem jūtu patiesu tuvību,nevis pa dienu telefonā un satikšanās tikai seksa laikā.Ja jautāsiet,kur tad tos trešos vai pārus atrast-vismaz agrāk bija viegli.Klubos abi noskatijām un centāmies kopīgi sakoļīt uz 3some.No draugiem neslēpām,tādā veidā caur paziņām atradām cilvēkus,kas gadiem svingero un tur jau tie kontakti nāca.Bija arī iepazīšanās portāli.Dažkārt tur zvejojām.Tā jau tad process atrast tos cilvēkus bija tiešām jautrs.Varbūt tur arī bija jāapstājas.