sla @ 21.05.2022 08:48Izklausās tā, dodies pie psihologa.
. Tad jau pati zini ko vajag!?Wordrobe666 @ 21.05.2022 09:07
Nav naudas psihologam un arī nevajag !
Forelee @ 21.05.2022 14:37Varbūt ir bijis kāds skumīgs notikums, kam īsti netiec pāri? ?
Vienu laiku man bija līdzīgi, un manā gadījumā man šķiet, ka pie vainas bija skumjš notikums, pa kuru ikdienā nedomāju, bet galvā gan bieži iešāvās. Notikums bija noticis kādu pusgadu atpakaļ tad jau.
Meitenex @ 21.05.2022 10:07Varbut tev ir kadi stresi fonā par darbu, skolu uc? Jo tad man prasti tā ir, ka nekas nesagādā prieku...
Wordrobe666 @ 21.05.2022 15:50
Man sagādā prieku pašas izklaides un aktivitātes , bet problēma ir tāda, līdzko (piemēram filma beidzas iestājas iekšējā tukšuma sajūta)izklausās dīvaini no malas.
To var salīdzināt ar to, ka Daudzi cilvēki skumst, kad vasara beidzas un iestājas aukstais laiks ,tāpat arī es izjūtu bēdas par beigām)!
tafele @ 24.05.2022 18:20Klīniskā depresija varetu būt.
Panikas lēkmes nav?
Augstas spriedzes situācijās drebeklis neiemetas rokās/kājās, pēkšņi vājums, aizlūzt balss vai sāk žņaugt pakrūtē?
Ja ir kāds no tiem simptomiem, tad deso vien pie psihologa, pati neko neizdarīsi.
Smadzeņu ķīmiskais balanss tev varētu būt kaput, dopamīna, seratonīna, endorfrīnu utt. līmeņi sagājuši sviestā.
Kas nozīmē, ka bez terapijas un zāļu kursa tu sevi neatgriezīsi ierindā ātrāk par gadiem 2 vai 3, labākajā gadījumā.
Ja nav naudas/vēlmes iet pie psihologa, sāc vingrot - katru vakaru izskrien kādus 5-10km, tad endorfrīni palīdzēs saglabāt mieru un aiziet gulēt.