Piezīmju lapiņa @ 18.05.2022 15:25Un kā bērnam šo situāciju labāk pskaidrot? Jo prasa kadēļ tētis nepaliek vai kāpēc es nepalieku mājās! Pagaidām saku ka ir jāpalīdz omei (dzīvoju pie savas mammas) .
Vai esat sagājušas atpakaļ pēc krāpšanas un aizmirsušas visu un attiecības palikušas labākas kā iepriekš?
Piezīmju lapiņa @ 18.05.2022 15:25Un kā bērnam šo situāciju labāk pskaidrot? Jo prasa kadēļ tētis nepaliek vai kāpēc es nepalieku mājās! Pagaidām saku ka ir jāpalīdz omei (dzīvoju pie savas mammas) .
YaeMiko @ 18.05.2022 15:34
No sākuma pajautā tēvam kā viņš vēlētos atbildēt uz šo jautājumu, lai nesanāk domstarpības.
Var jau teikt ka tētis tevi aizvainoja un ka vairāk nevēlaties dzīvot kopā.
.Eksperte. @ 18.05.2022 16:32Cilvēks krāpj 9 mēnešus. DEVIŅUS! Tas ir apzināts lēmums. Turklāt viņam žēl nebija, kolīdz neuzzināji.
Penelope7 @ 18.05.2022 17:06Ja Tu gribi, lai Tevi arī turpmāk krāpj, tad ej atpakaļ.
Noteikti bija iemesls krāpšanai.Piezīmju lapiņa @ 18.05.2022 14:47Sveikas meitenes!
Uzzināju, ka mans puisis ar kuru esam kopā 6 gadus mani krāpa 9 mēnešus ! Bija regulārs sex par naudu dažādās pilsētās!
Redzu, ka cilvēks nožēlo un ļoti daudz atvainojas, pat pieteicās uz terapiju. Pašlaik dzīvojam atsevišķi. Netaisos iet atpakaļ, bet daudz lasu, ka var tik pāri šādām krīzēm, varbūt man vienkārši paliek žēl musu ģimene un vieglāk būtu saiet atpakaļ, jo kā tētis viņš bija ideāls!
Ko ieteiktu darīt? Vai esat sagājušas atpakaļ pēc krāpšanas un aizmirsušas visu un attiecības palikušas labākas kā iepriekš?
Aldis15 @ 18.05.2022 17:40Noteikti bija iemesls krāpšanai.
Es ieteiktu atļaut viņam gulēt ar citām.
Jo vīrietis pa īstam mīl tikai vienu, bet gulēt var ar daudzām.
Aldis15 @ 18.05.2022 17:40Noteikti bija iemesls krāpšanai.
Es ieteiktu atļaut viņam gulēt ar citām.
Jo vīrietis pa īstam mīl tikai vienu, bet gulēt var ar daudzām.
Es pazinu tādu vīrieti, kurš pēc tam, kad draudzene to atklāja, solīja, ka nekad to nedarīs, bet turpināja dr*zt visas pēc kārtas tāpat. Un teksts arī - mīlu tevi, bet ar pārējām tikai sekss. Ko BLEG nozīmē tikai sekss? Mīlēt otru nozīmē nesāpināt.Piezīmju lapiņa @ 18.05.2022 18:57
Tā viņš teica, ka mīl tikai mani un ka ar tàm sievietēm bija tikai sekss nevis mīlēšanās, bet neticu, ka nedarīs to vēlreiz…
Piezīmju lapiņa @ 18.05.2022 18:57
Tā viņš teica, ka mīl tikai mani un ka ar tàm sievietēm bija tikai sekss nevis mīlēšanās, bet neticu, ka nedarīs to vēlreiz…