Izrunāšanās pēc attiecību beigam

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Situacija sekojoša. Izšķiros, nu jau 3 mēnešus atpakal. Izskiramies diezgan pēkšņi un negaidīti. Izrunājāmies pavisam minimāli. Iespējams, bija sajūta, ka to nevajag, jo attiecību laika jau mēdzam pārrunāt lietas kas nestrādā, tāpēc lielu jautājumu vai pārsteigumu nav. Nav tā, ka ļoti pārdzīvoju viņa zaudējumu. Bet toties joprojām pārdzīvoju dažas lietas ko vins man pateica un tas mani ietekme, ik pa laikam domāju par to, bet ļoti gribu atlaist to un aizmirst. Es nezinu ka to izdarīt. Tāpēc ienāca prata doma - varbūt uzaicināt viņu izrunāt to kādas bija mūsu attiecibas? Varbūt tad man paliks vieglāk, jo viss būs izteikta un uzzināšu viņa skatu punktu? No otras puses, nav fakts, ka šī saruna būs veiksmīga, tāpēc ir saistīts ar zināmu risku. Ticu, ka šo izlasot varētu nebūtu skaidrība ko man ieteikt. Bet ka ir jums - vai vienmēr šķiroties esat visu kārtīgi izrunajusas? Arī tad ja attiecibas ilga tikai pusgadu? Esmu iestrēgusi pagātne ar to, ka mani ievainoja viņa teiktais. Kas tieši tas bija nevēlos rakstīt, tāpēc diskusija ir tīri par ideju - cik svarigi ir lai attiecībām beidzoties nepaliek neizrunātas lietas? Vai arī labāk censties move on bez sarunas, jo nav garantija, ka tā saruna būs palidzosa? Negribētos arī lai tā saruna kļūtu par pārmesanu viņam, neliels risks ir, jo dusmas ir palikušas. It ka cilvēks vins ir inteliģents un viņam ir maldīgs priekšstats par to, ka šķiramies on good terms. Bet laikam ejot sapratu, ka īsti tā nav.
15.05.2022 23:08 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Neredzu vajadzību izrunāties,tas Tev neko nedos.
Viņa teiktais Tevi aizskāra un pašķobīja pašvērtējumu,bet,tas ir tikai viņa viena teiktais un šķiroties daži mēdz sarunāt visādas muļķības,lai otru kā sāpinātu, citiem tā škiet vieglāk.
Ar laiku aizmirsīsi tās muļķības.
Jāvelta laiks sev,sevis pieņemšanai un mīlēšanai.
Atrodi sevī tās foršās lietas,kas Tev patīk un koncentrējies uz tām.
16.05.2022 06:34 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Tikšana ar sevi galā, pašapziņa un "tarakāni" - tas ir tavs uzdevums un saruna ar viņu neko nemainīs.
Jo īpaši, ja esat jau runājuši, ja +/- vismaz šķiršanās iemeslus zini un tas nenāca no zila gaisa, nu par ko tur vairāk runāt...
16.05.2022 08:09 |

Reitings 536
Paldies, es pati labi zinu kas ir mans darbs un kas nav.
Izlēmu, ka nevajag izrunāties :D stulbi jau ir, ka vins doma, ka draudzīgi šķiramies un esam labos kontaktos, bet neko darit :D
16.05.2022 09:06 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Nav brīnums, ka diskusija ir par bijušo, it's mercury retrograde, baby🤠
Neraksti, vīriešiem nav jādzenās pakaļ😉 Kad atradīsi foršu džeku, sapratīs, ka šis bija tikai kājslauķis, kurš nodarīja tev pāri un nebija tā vērts🙂
16.05.2022 09:09 |

Reitings 536
Doma vispār nebija dzīties pakaļ kaut kādam džekam.
Nav ne mazāko vēlmju dabūt viņu atpakal.
Bet Merkurs retrogādā makes sense :D
16.05.2022 10:06 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Tieši domāju ka izskats bija pie vainas.
Jo skaistāka sieviete jo vairāk var pieciest visas viņas pārējās problēmas.
Līdzīgi ar vīriešiem jo bagātāks, jo vairāk var pievērt acis uz viņa nepilnībām.
16.05.2022 10:12 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Diezgan ironiska šī diskusija izklausās, ja palasa diskusiju par bagātiem vīriem / vīriešiem, bet tas tā. 🙃
Runājot par tēmu - Nē, "nobeiguma" izrunāšanās, tad, kad viss jau ir beidzies 99% gadījumos nekad nav to vērta. Manuprāt, būtu jāpietiek ar to, ka viņš negrib ar tevi, ko tur vēl izrunāt? Ko tas dos? Turklāt, tu varbūt patieso iemeslu tā arī neuzināsi, viņš var pateikt da jebko, lai tevi neaizvainotu. Ja arī domā, ka tas tev liks justies labāk, tad tici man, neliks, būs tikai vēl lielāki pārdzīvojumi. Ieteiktu pārtraukt jebkādu kontaktu ar vinu. Tas ka vinš uztur draudzīgu kontaktu ar tevi neko nenozīmē, neesi naiva, tu tak saproti kāpēc vinš to dara. Aizmirsti, un dzīvo tālāk. Kā saka - nāks lielākas šaizes dzīvē, vecās aizmirsīsies.
16.05.2022 10:50 |

Reitings 536
A kāpēc vins to dara GG? :D Viņam sekss dzive nav īpaši svarīgs, ja Tu par to. Tas, ka vins bija turīgs, nav iemesls nesaskaņām.
Un vins jau nu noteikti ir izcili pierādījis, ka viņu nebiedē iespējamība mani aizvainot. Ja izlasīji, tad varbūt saprati, ka vins īpaši neaizdomājas par kaut kādam aizvainosanam :D
Man liekas te daži nesaprata, ka es arī NEGRIBU būt kopā ar viņu. Lai paliktu skaidrāk - mēnesi pirms mēs reāli izskiramies ES ierosināju šķirties. Toreiz vins pierunāja mani to nedarīt. Kaut kāda draudzības saikne pēc šķiršanas bija palikusi, bet tas arī viss.
Vēlreiz saku - mani sāpināja izturēšanās, vārdi ko viņs teica attiecību laika. Man nav žēl, ka tiku vala no viņa.
Vienkārši man traucē, ka mans perfekcionisms pret izskatu kurš jau tā bija, ir palicis vēl ciešāks. Vai pat drīzāk mani aizskar netaisnīguma sajūta, ka var būt tā, ka Tu pats (!!!) brīvprātīgi dari visu lai izveidotu attiecibas ar konkrēto personu un pēc mēnešiem Tu saki, ka nepatīk izskats. Ka var vispār savai draudzenei to pateikt? Ne es mainījos to mēnešu laika, neko. Ne es biju iniciatore randiņiem vai attiecībām. Tad kāda sūda pēc tas bija vajadzīgs? To es nesaprotu.
Varbūt, ka es vienkārši sava veida neesmu tikusi vēl tam pāri. Jo es baigi nogrūdu tās emocijas malā - neskumu par sķiršanos utml.
16.05.2022 11:04 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Kaut kur diskusijās minēji ka Tev ir problēmas ar lieko svaru.
16.05.2022 11:08 |

Reitings 536
Aldis15 - tas, ka nevaru atļauties est visu ko gribas nenozīmē, ka man ir problemas ar lieko svaru. Man nav problemas atturēties no saldumiem utml.
Es būtu ļoti priecīga ja Cosmo viriesi ignorētu manas diskusijas, jo viņu viedoklis ir pēdējais uz pasaules kas mani varētu interesēt.
16.05.2022 11:14 |

Reitings 1349
Problēma ir tajā ne to, ko viņš pateica, bet, ka šie vārdi aizķēra. Strādā ar to, kas sāp (cēloni), varbūt pie terapeita jāaiziet parunāt par šo jautājumu.
Kad izrisināsi sakni, vīrieša pateikti vārdi vairs neliksies svarīgi/runājami.
16.05.2022 11:20 |

Reitings 87
Reģ: 13.05.2022
Nu, es domāju, ka ja attiecības izjuka, tad izjuka. Ja vien viens otram nenovēlējāt nomirt, tad nav ko izrunāt. Grūti spriest. Tevi aizvainoja tas ko viņš pateica? Drīzāk tāpēc, ka tāpat kā es esi ar zemu pašvērtējumu. Es piekrītu, ka jāstrādā pie cēloņa, nevis jāprasa izrunāties vīrietim, kurš tevi neciena
16.05.2022 11:24 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Aldis15 @ 16.05.2022 10:12
Tieši domāju ka izskats bija pie vainas.
Jo skaistāka sieviete jo vairāk var pieciest visas viņas pārējās problēmas.
Līdzīgi ar vīriešiem jo bagātāks, jo vairāk var pievērt acis uz viņa nepilnībām.

Ko tik muļķīgu neesmu dzirdējusi 😁
Ar izskatu un naudu vien nepietiks attiecībās.
Kaut kāda pusaudža domāšana-galvenais,ka ir smuka sieviete blakus un viss pārējais nav svarīgi.
16.05.2022 11:29 |

Reitings 1430
Reģ: 19.05.2021
Man gan liekas, ka izrunāšanās ir nepieciešama, ja Tu jūti, ka Tev to vajag. Pateikšu savu situāciju no dzīves, ar EX kopā neesam jau ļoti ilgi, attiecības un šķiršanās bija sāpīgas. Neilgi pēc mūsu šķiršanās viņš nomira...Ļoti bieži aizdomājos par neizrunātajām lietām, par to, ka varēja viss beigties citādāk, gribētos uzzināt atbildes daudz kam...bet nav kam paprasīt vairs! Ja vien viņš ir civilizēts un jūti, ka Tev to vajag, kāpēc gan nē?
16.05.2022 11:30 |

Reitings 1349
Kairi @ 16.05.2022 11:30
Man gan liekas, ka izrunāšanās ir nepieciešama, ja Tu jūti, ka Tev to vajag. Pateikšu savu situāciju no dzīves, ar EX kopā neesam jau ļoti ilgi, attiecības un šķiršanās bija sāpīgas. Neilgi pēc mūsu šķiršanās viņš nomira...Ļoti bieži aizdomājos par neizrunātajām lietām, par to, ka varēja viss beigties citādāk, gribētos uzzināt atbildes daudz kam...bet nav kam paprasīt vairs! Ja vien viņš ir civilizēts un jūti, ka Tev to vajag, kāpēc gan nē?

Viņa grib runāt par saviem insecurities, ne attiecībām😅
16.05.2022 11:34 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
A kāpēc vins to dara GG?

iemesli tam var būt ļoti dažādi. Vainas apziņa, sliktos brīzšos aizbraukt uz vienu "fikso", paturēt tuvumā, ja nu kādreiz kaut kas nojiet greizi, Ego barošana (nemaz sex nevajag), pietiek ar to, ka viņš apzinās, ka tu gribētu viņu satikt un kaut ko runāt.
Vienkārši man traucē, ka mans perfekcionisms pret izskatu kurš jau tā bija, ir palicis vēl ciešāks. Vai pat drīzāk mani aizskar netaisnīguma sajūta, ka var būt tā, ka Tu pats (!!!) brīvprātīgi dari visu lai izveidotu attiecibas ar konkrēto personu un pēc mēnešiem Tu saki, ka nepatīk izskats. Ka var vispār savai draudzenei to pateikt? Ne es mainījos to mēnešu laika, neko. Ne es biju iniciatore randiņiem vai attiecībām. Tad kāda sūda pēc tas bija vajadzīgs? To es nesaprotu.

Nu tad jau vēl vairāk, nesaprotu, kāpēc tev vajadzīga ir tikšanās ar vinu, lai viņš tev vēl vairāk "uzdirstu", ka tev izskatas nav ne tāds? ko tas tev dos? Ja viņš, piemēram, tikšanās reizē pateiks, ka tev krūtis par mazu, ko tu darīsi? skriesi likt jaunus pupus? Vai seja ne tāda, skriesi uz plastisko? Viņs tak tev nelūgies piedošanu par to, ko viņš ir tev pateicis attiecību laikā. Man gan izklausās, ka tev ego ir iedragāts un tu nespēj ar to samierināties. Ir vienkārši tas "jānorij" un jādodas tālāk. Pati tak saki, ka vīriešu uzmanība tev netrūkt, tad jau nebūs problēma atrast tādu, kuram tevī viss patiks ;) Bet es pierktītu, pateikt draudzenei, ka izskats ir nesmuks, ir tāds "low blow" un tas nav ok, protams, ja tam nav tiešām pamatots iemesls, bet ja jau saki, ka esi perfekcioniste attiecība uz izsaktu, tad jau pamatos laikam nebija.
16.05.2022 12:14 |

Reitings 954
Reģ: 23.08.2016
Ja jau čalis ir gribējis turpināt kontaktu un vēl šitā izrunājies, es minētu, ka nemaz tik ļoti attiecības negribēja beigt. Vispār kas tas par sviestu, meitenei pateikt, ka nav pietiekami smuka 😅 Gan jau mēģināja pazemināt tavu vērtību, kaut pašam iekšā grauž. Redz, tu tāpat neesi smuka, bet ērta, es jau nemaz tik ļoti negribēju... Tas daudz pasaka par puisi - ne pats jēdz dabūt, ko grib, ne sievieti cienīt.
Ar tādiem nekauņām nav ko runāt. Turpinās kaut ko muldēt, un tu paliksi kā mulkite, parādot, ka tev joprojām kremt. Bet autore - nekādi viņa vārdi nemainīs tavas sajūtas! Tava pašapziņa nav un nevar būt atkarīga no viena cilvēka vārdiem. Centies dzīvot tālāk un strādāt ar sevi.
16.05.2022 12:14 |

Reitings 29
Reģ: 06.03.2019
Nē, nē un vēlreiz nē. Nevajag! Lai iet dirst tas lops. Pašam gan jau kompleksu jūra galvā.
16.05.2022 12:40 |

Reitings 19
Reģ: 11.12.2021
Santa1992 @ 15.05.2022 23:08
Situacija sekojoša. Izšķiros, nu jau 3 mēnešus atpakal. Izskiramies diezgan pēkšņi un negaidīti. Izrunājāmies pavisam minimāli. Iespējams, bija sajūta, ka to nevajag, jo attiecību laika jau mēdzam pārrunāt lietas kas nestrādā, tāpēc lielu jautājumu vai pārsteigumu nav. Nav tā, ka ļoti pārdzīvoju viņa zaudējumu. Bet toties joprojām pārdzīvoju dažas lietas ko vins man pateica un tas mani ietekme, ik pa laikam domāju par to, bet ļoti gribu atlaist to un aizmirst. Es nezinu ka to izdarīt. Tāpēc ienāca prata doma - varbūt uzaicināt viņu izrunāt to kādas bija mūsu attiecibas? Varbūt tad man paliks vieglāk, jo viss būs izteikta un uzzināšu viņa skatu punktu? No otras puses, nav fakts, ka šī saruna būs veiksmīga, tāpēc ir saistīts ar zināmu risku. Ticu, ka šo izlasot varētu nebūtu skaidrība ko man ieteikt. Bet ka ir jums - vai vienmēr šķiroties esat visu kārtīgi izrunajusas? Arī tad ja attiecibas ilga tikai pusgadu? Esmu iestrēgusi pagātne ar to, ka mani ievainoja viņa teiktais. Kas tieši tas bija nevēlos rakstīt, tāpēc diskusija ir tīri par ideju - cik svarigi ir lai attiecībām beidzoties nepaliek neizrunātas lietas? Vai arī labāk censties move on bez sarunas, jo nav garantija, ka tā saruna būs palidzosa? Negribētos arī lai tā saruna kļūtu par pārmesanu viņam, neliels risks ir, jo dusmas ir palikušas. It ka cilvēks vins ir inteliģents un viņam ir maldīgs priekšstats par to, ka šķiramies on good terms. Bet laikam ejot sapratu, ka īsti tā nav.

Kaut kur redzēju video ar tekstu, “pajāt uz to pēdējo sarunu, ko Tev šķiet Tev vajag ar viņu, tā ir tikai vēl viena iespēja ļaut sev salauzt sirdi” un pie tā pieturos. Ja tā notika, tad tā vajadzēja un viss. Dzīve iet uz priekšu, kusties un daries, mēģini pati saprast kas no Tavas puses varbūt bija nepareizi.
16.05.2022 12:51 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Kapēc pašām sev visu laiku jāčakarē smadzenes?
16.05.2022 12:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits