Augšā ievācās krievi ar bērniem (velns viņu zin cik) un kopš tā laika sākās. Visu laiku skraida, bļauj, arī braukā ar skūteri. Katru rītu 8os no rīta skraida un bļauj un tad ap 9iem aiziet. Šodien bija kronis visam, stundām vienkārši skraida, lec no dīvāna un grīdas. Neizturēju un uzgāju augšā, atver kaut kāda šmara. Izrādās šiem šodien bērnu ballīte, ok. Bet pieklājīgi būtu iepriekš pabrīdināt.
Palūdzu vai var klusāk, vai vismaz neskraidīt pa vienu konkrētu istabu (kurā visu laiku uzturos). Pateica, ka var darīt ko grib un trokšņot cik grib, viņai nospļauties, lai saucu policiju. Tad teica, ka viņi vispār netrokšņojot, ka es izdomāju. No rītiem sīkais nevarot pamosties, noteikti neskrien un 8os viņi aiziet uz bērnudārzu, bet tā nav taisnība, es taču dzirdu. Arī visās brīvdienās un svētku dienās skraida.
Es saprotu, ka teorētiski var visu dienu trokšņot, bet taču var saprast, ja citiem traucē.
Aizgāju normāli parunāt, bet ar krieviem jau nevar parunāt. Šī neviena vārda nevar latviski pateikt. (Uzskatu, ka tādi būtu vienkārši jāizsūta, bet tas ir cits jautājums) Tikai atkārtoja, lai saucu policiju, ja kaut kas nepatīk.
KO DARĪT? Saukt to policiju? Man liekas dienas laikā nav jēga.
Vai kādai ir bijuši tādi kaimiņi, ar kuriem neko nevar sarunāt? Un vai ir rasts kāds risinājums? Vai vienkārši pacietāt?
Vislabāk protams būtu pārvākties, bet šobrīd tas nav iespējams. Un nav garantēts, ka citur tā nebūs.