Sveikas meitenes, vēlos dzirdēt padomus no malas, ko Jūs darītu šādā situācijā?
Aptuveni pirms pusgada sāku strādāt jaunā darbā par ko es esmu sajūsmā, darbs ļoti patīk un neesmu nekad tik daudz pelnījusi naudu kā tagad. Katru dienu strādāju pa 12h un nejūtu cik ātri laiks paiet, bet tad gandrīz tik pat daudz pavadu laiku kopā ar savu priekšnieku.
Viņam ir 26 gadi un viņš jau tik daudz ir izdarījis un izdarīs, viņam ir big life goals ko vēlas sasniegt, izveidota sava kompānija, paralēli liek pilota tiesības, jo drīz pirks savu privāto lidmašīnu, lai ātrāk var pārvietoties pa valsti un ārpus tās(atrodamies ārzemēs).
Kad es uzsāku strādāt viņš man sāka izrādīt pastiprinātu uzmanību.
Pēc kāda pusotra mēneša bija dzimšanas diena un viņš man nopirka dizainera somiņu vērtībā vairāk kā tūkstotis,
Viņš mani vadā, izmaksā, kaut arī saku, ka nevajag, bet viņš vienalga to dara, ņēma mani līdzi ar savu privāto lidmašīnu lidot utt. Sakiet vai tā priekšnieki dara? Varbūt tas ir normāli un es kaut ko pārspīlēju?
Un viņa sarunas, mēs varam runāt par visu un visvairāk, protams, par darbu jo viņš ir fanāts un tāpat arī es, bet pa starpai viņš flirtē ar mani.
Un pēc vakardienas vispār(tāpēc arī tapa šī diskusija), viņš teica, ka viņam būs plāni- tiksies ar citu meiteni.
Izlaida mani pirms 21:00 mājās un tad pēc 2 h raksta, ka viņš grib man braukt pakaļ un parunāt ar kādu kam ir “smadzenes” un iedzert pa vienai glāzei.
Es ilgi nedomāju un piekritu, domāju, ka būs tikai uz stundu, bet beigās mēs nosēdējām līdz pieciem rītā, kur aizsākās tēmas par seksu.
Es nevaru tagad beigt domāt, reāli fantazēju kā mēs to darām un kā darītu..
Viņš ir nenormāli seksīgs, prot runāt, sevi pasniegt un man tagad ir ļoti grūti turēties pretī.
Jau kad viņu pirmo reizi ieraudzīju intervijas laikā, man vēderā viss kņudēja, nezinu notika kaut kāds klikšķis. Centos par to nedomāt un koncentrējos uz darbu.
Un tad nāk vēlviens iemesls, kāpēc tas nav pareizi un viņš zina manu situāciju.
Es esmu precēta, man ir bērns, ģimene.
Iedomājaties mana vīra reakciju, kad pateicu, ka mans boss grib mani tagad naktī satikt.
Man pašai ir 30, ar vīru esam kopā 7 gadus, neesmu nekad krāpusi un negribu to darīt.
Darbu pazaudēt arī negribu.
Ja mans priekšnieks tik ļoti neizrādītu savu uzmanību, tad man nebūtu šādu sajūtu, es viņas kaut kur paslēptu un dzīvotu tālāk.
Jums pašām darbā strādājot ir tā bijis, ka ir parādījušās jūtas kaut pašas esiet aizņemtas?