Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

attiecības, panākumi, harmonija

 
Reitings 87
Reģ: 13.05.2022
Hey!
Esmu te jauniņā, bet pamanīju, ka daudz atsaucīgu cilvēku tāpēc izstāstīšu savu sāpi, cerībā, ka kāda sapratīs un palīdzēs tikt ārā no ''bedres''.
Man ir 21 gads. Pašlaik studiju pēdējais gads, kas ir gana mokošs, bet nu jāpabeidz ir - palika iesniegt bakalaura darbu. Ar to man iet traki, bet tas cits stāsts. Šķiet, ka arī studiju programma nebūs īstā, jo paškaik velku pēdējās sulas, lai pabeigtu studijas....Pašlaik nekur nestrādāju, jo saprotu, ka mans mentālais stāvoklis ir pakaļā, es vienkārši izdegtu...
Esmu attiecībās 3,5 mēnešus. Tās ir manas pirmās attiecības. It kā viss forši un tā, bet ik pa laikam izteiktāk uznāk sajūta, ka šīs attiecības nav man. Es pat nezinu kāpēc, it kā cilvēks labs, bet kaut kas nešķiet līdz galam...Es vispār viņam nevaru uzticēties... es nezinu kāpēc...nav bijušas indikāicjas, ka nevarētu, bet varbūt es neesmu tikusi pāri nodevībām draudzībā un citiem sūdiem, ka tagad neuzticos nevienam. Es zinu viņa telefona paroli(pats pateica, parādīja), es esmu palikusi pie viņā mājās viena, uzticējis atslēgas, uztaisīja man pat dublikātu(es pati dzīvoju kojās). Tāpat viņs man stāsta visu - gan kad sanāk strīdi ar vecākiem, gan kā patusējis ar draugiem, rāda bildes, video.. vienvārdsakot uzticās. Ir ļoti devīgs - izmaksā, iepriecina ar dāvanām utml., bet tas viss man izraisa nevis prieku, bet tieši otrādi - liek justies neērti. Man nepatīk, ka manis dēļ tērējas, upurējas.. it kā attiecībās pašsaprtotami otru iepriecināt, bet man ir tik neērti...tāpat arī intīmi es ilgi viņu čakarēju(pāris reizes, kad līdz tam aizgāja - nobremzēju, jo iepriekš nekad nebiju ne ar vienu gulējusi, bija bail). Tagad tas viss ir noticis, bet izskatās, ka es viņam nesniedzu tādu baudu kā viņš gribētu...
Un es jūtos kā niecība... viss man dzīvē iet ļoti grūti... ar lielu piepūli...es sev nepatīku ne izskatā, ne arī raksturā. Esmu ļoti kautrīga kā dēļ man vispār nav draudzeņu tagad, vienkārši es neuzturēju kontaktu un draudzības izjuka... viss kas man ir tās ir attiecības, kurās es tāpat nejūtos līdz galam laimīga, jo visu laiku ir sajūta, ka neesmu gana laba, kā arī tik daudz ko ir grūti izdarīt, piemēram, atvērties otrai pusītei un izrunāties..
Īsumā - nekas īsti to laimi nesagādā...tagad gribētos sakaravāt čemodānus un aizbraukt uz ārzemēm, strādāt kādu melno darbu, bet apziņu, ka neviens mani nezina un ne par ko nav jāiespringst..
jā, es eksistēju, nevis dzīvoju..
13.05.2022 11:00 |
 
Reitings 106
Reģ: 20.04.2022
Varbūt tu vēlies pamēģināt šīs attiecības izmantot kā skolu pašizaugsmei? Sāc ar to, ka sagādā puisim mazu dāvaniņu, ja ar naudām grūti, var arī kaut ko paštaisītu, lai viņu iepriecinātu. Tad pamēģini atvērties nedaudz vairāk, lai tev rodas apziņa, ka drīkst un vajag uzturēt attiecības ar cilvēkiem. Tāpat pēc šķiršanās to puisi vairs īsti nesatiksi un attiecību laikā sadarītais vairs nebūs aktuāls.
Domāju, ka arī psihologa konsultācija var palīdzēt, jo nedaudz velk uz depresiju.
13.05.2022 11:08 |
 
Patīk
Reitings 2066
Reģ: 22.05.2019
Lielākā daļa Tavu problēmu ir saistīta ar Tavu zemo pašvērtējumu,ko Tu atspoguļo aprakstā pat:
"Dāvanas liek justies neērti", "jūtos kā niecība...".
Jāstrādā ar sevi un jāsāk saskatīt sevī labo.
13.05.2022 11:27 |
 
Reitings 87
Reģ: 13.05.2022
zumzums @ 13.05.2022 11:08
Varbūt tu vēlies pamēģināt šīs attiecības izmantot kā skolu pašizaugsmei? Sāc ar to, ka sagādā puisim mazu dāvaniņu, ja ar naudām grūti, var arī kaut ko paštaisītu, lai viņu iepriecinātu. Tad pamēģini atvērties nedaudz vairāk, lai tev rodas apziņa, ka drīkst un vajag uzturēt attiecības ar cilvēkiem. Tāpat pēc šķiršanās to puisi vairs īsti nesatiksi un attiecību laikā sadarītais vairs nebūs aktuāls.
Domāju, ka arī psihologa konsultācija var palīdzēt, jo nedaudz velk uz depresiju.

Esmu nākusi klajā ar iniciatīvu, ka sagatavošu ēst, iepriekš sapirkusi produktus un gatavojusi pudienas/vakariņas. Vairākas reizes esmu pati braukusi pie viņa, kas ir čakarīgi, jo man jābrauc apmēram stunda ar sabiedrisko, tā ka tiesību nav. Esmu arī dāvinājusi mazas dāvaniņas, piemēram, alus kausu ar inčīgu uzrakstu tā ka alu dzer. Arī šo to smieklīgu, bet tas nemaina faktu, ka es jūtos slikti, kad man izmaksā. Es saprotu, es nestrādāju un grib palutināt, bet man ir tik neērti ņemt, jo es zinu, ka tas dāvanas ir dārgākas par tām, ko es dāvinu. Tāpat man nepatīk ar viņu tikties uz ilgāku laiku, jo tad vienmēr grib aizvest kādu kūciņu vai citu gardumiņš paest. Neērti, ka manis dēļ tērējas....
Un ne tikai tādas lietas, arī kad aizbraucam uz citu pilsetu pastaigat, piemeram, vai uzaicina uz kino, man tas izraisa diskomfortu. Es saprotu, ka vieglākais būtu atrast darbu, bet kamer iesniegšu bakalauru viss ir pakaļā, tāpēc mēnesi jāpaciešas..
Lai gan nezinu vai tad kas mainīsies, jo es vienkārši jūtos kā niecība salīdzinot ar viņu. Neuzskatu sevi par skaistu(par neglītu ari ne), bet daudz kas sevī nepatik.
Ikdienā arī random mēdzu izjust trauksmi, nomāktību uc. Un negribu citiem but apgrūtinājums
13.05.2022 11:35 |
 
Reitings 1231
Reģ: 14.01.2022
Annija35 @ 13.05.2022 11:27
Lielākā daļa Tavu problēmu ir saistīta ar Tavu zemo pašvērtējumu,ko Tu atspoguļo aprakstā pat:
"Dāvanas liek justies neērti", "jūtos kā niecība...".
Jāstrādā ar sevi un jāsāk saskatīt sevī labo.

Pilnībā piekrītu!
Jāsāk ar sevis novērtēšanu!
Tas ko viņš dara tās ir normālas un ierastas lietas attiecībās, ka parūpējas par otru un palutina, jo šis cilvēks ir dārgs un tuvs.
Nav jau Tev jādod atpakaļ par miljonu dāvanas vai jāpārdod niere.
Pagatavo vakariņas vai uzorganizēt atpūtas vakaru ar filmām un uzkodām, tas jau arī parāda rūpes par otru.
Kad pelnīsi lielo naudu varēsi pirkt dāvanas viņam kādas uziet.
13.05.2022 11:36 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 2450
Reģ: 20.07.2013
omg, nu dien, ej strādā naktīs, lai vari sev to kūciņu pati atļauties uzsaukt nevis ļaut draugam to darīt. kā tad tavuprāt notiek attiecībās? tikai acīs skatās viens otram sēžot mājās uz dīvāna?
kronis.
13.05.2022 11:37 |
 
Reitings 361
Reģ: 07.07.2020
Es domāju, ka meitenei vienkārši ļoti zems pašvērtējums, respektīvi, viņa nejūtas gana laba un attiecīgi viss ko cits dara liek justies neērti. Domāju, ka saprot labi, ka attiecībās visas tās lietas būs, bet nevar pieņemt, ka ''sēž uz kakla''. Daži cilvēki tādi ir vienkārši. Man arī neērti, ja kāds izmaksā, turpretī citām tas patīk. Pamatskolas laikā mana klasesbiedrene tikās ar džekiem, lai tie izmaksā/uzdāvina kaut ko. Viņai burtiski mainījās puiši ik pēc 2-3 mēnešiem. Viņai tas likās normāli, lai gan manuprāt tā ir izmantošana.
Bet kronis visam ir zemais pašvērtējums. Tu nevari būt laimīga, ja tu sevi necieni.
13.05.2022 12:01 |
 
Reitings 209
Reģ: 30.01.2022
Tiec galā pati ar sevi un tad meklē attiecības,savādāk nopietnām attiecībām sākoties,visu šito sāksi pārmest viņam,bet nekas no nosauktā nav tava drauga vaina.Kad sakārtosi galvu,tad arī sāc skatīties uz dāvanām kā pieaudzis cilvēks.Dāvināšana,patiesībā,ir mūsu ego apmierināšana un brīdī,kad tu dāvanu nepieņem vai izrādi negatīvas emocijas,tu dāvinātājam atņem visu prieku.Teju visiem labāk patīk dāvanas dāvināt,nevis saņemt,bet ja tu nevari apdāvināt viņu,vismaz neapzodz un atdari ar to,ko viņš novērtēs visvairāk.Ar pateicību un prieku.Te nav divu variantu.Tev ir jāiet pie speciālista kamēr attiecības vēl nav nopietnas,jo būt kopā ar tādu cilvēku kā tu,ir murgs.Man bija tādas attiecības,kurās otrs bija tik pat nepārliecināts,greizsirdīgs,visu laiku žēlojās,nepatika pats sev un katru manu teikumu analizēja,vainoja,ka es lieku viņam justies nelaimīgam un nemīlētam.Visur dzīvē saskatīja problēmas un bez reāla iemesla visu darīja čīkstot.Es noticēju,ka tā ir mana vaina un tas mani salauza.Nu,kad esmu tālu prom no viņa saprotu,cik tāds nesavākts cilvēks,uz savu iekšējo problēmu rēķina,var salauzt normālu cilvēku un likt normālam cilvēkam justies sliktam.Paželo un netraumē puisi.Šķiršanās ir sāpīga,bet vēl sāpīgāk ir būt kopā ar cilvēku,ar kuru kopā nevis audz,bet velc līdzi kā beigtu kaķi un ceri,ka viņš sāks staigāt.Brr.Pilnīgi atceros to pretīgo sajūtu,ka atnāku pēc foršas,produktīvas darba dienas,treniņa mājās,bet priekšā dienu no dienas sevī ierāvies čīkstulis,kuram viss dzīvē grūti,es pat labu darot,tāpat daru ne tā un man burtiski jāziedo dzīve,lai viņa vietā izdomātu,kā viņam justies laimīgam.Nē,paldies.Labāk viena dzīvoju!
13.05.2022 12:02 |
 
Reitings 114
Reģ: 02.03.2022
Izlasi grāmatu Latvietes karma.
Un pieņem, ko tev sniedz un priecājies, ka vīrietis grib sniegt. Tu esi tā vērta!
13.05.2022 12:30 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)