Un vēl viņš teica ka viņam biežāk seksu gribas bet man nē.
1. Vai vīrietis zina par tavu traumu?
.2. Kādu tu pati redzi turpinājumu šādām attiecībām? Vai neuzskati to par krāpšanu?
.Vai varēsi turpmāk uzticēties?
.Vai gadījumā nebūtu tā, ka jā viņam būtu dzīvē izdevība, tad to arī izmantotu?
goodmorning @ 12.05.2022 14:58Bet ziniet kas man tomēr visvairāk no visa kremt sirdī ir tas ka viņš sarakstēs izmanto manus domu graudus, sūta bildes no mūsu kopīgi pavadītā laika izgriežot mani ārā, manas idejas manus manus DIY mājas dekorus uzdod kā savus pirktos un reāli atklāj savu seju
Un saka esot pusdienās pie savas mātes draudzenes lai gan mēs abi sēdējām pie galda un pusdienojām kopā ar maniem radiem tajā dienā
Sūta bildes no MŪSU GULTAS
Big yikes
skatas ar kreisu skatienu, bet saka ,ka uzticas :DSanta1992 @ 12.05.2022 16:57sauliteee, Tu piekeri jau vienreiz un tagad gaidi, ka tas vairs nekad neatkartosies? Doma krāpnieks mainīsies un jāgaida tā otra reize?
sauliteee @ 12.05.2022 16:44Es būtu max dusmīga. Es nevaru iedomāties, ka mans vīrietis to darītu, lai gan bija viena minī situācija no kuras jau man sirds no mutes leca laukā, izrunājām, nobloķēja to šmaru un viss. Protams, tagad man ir citreiz tādi kreisie skatieni vai tas neatkārtosies... bet cilvēku mīlu un uzticos. 2x pieķeršu adios amigos.