McSara @ 15.05.2022 07:50Samanta bija mazliet par traku, Mikam pat bija japaskubina, ka, lai saka rezultatus! ????
Saprotu, ka Samatiņai gribējās uzmanību, bet sanāca kā vienmēr
.Eksperte. @ 15.05.2022 06:40Man nav žēl, ka uzvara Ukrainai, taču, manuprāt, tas ir ļoti negodīgi pret pārējo valstu dalībniekiem, kuri arī gatavojušies ne pa jokam.
Khali @ 15.05.2022 12:08
Palasiet ārzemju komentārus.
Spāņi jūtas ļoti apzagti un apbižoti, kā tādas skābas vīnogas visos komentāros, bet Angļi uzskata, ka tā pat ir uzvarētāji. Pēc cik tur entajiem gadiem beidzot ir atpakaļ augšgalā
Man prieks par Ukrainu, bet būsim godīgi, ja ne karš, tad Ukraina nebūtu uzvarējusi.
Dzidra Zupa @ 15.05.2022 10:41
Samanta mani kā vienmēr nokaitināja! Uzmanību alkstoša, nekas nav mainījies! Un to kokošņiku uz galvas varēja nelikt, kas tas par krievu duņkas stilu viņai. Tāpat viņš uz galvas neturējās, bija ar roku jāstutē, lai nenokrīt!
McSara @ 15.05.2022 12:19
Nu kad es ieraudzīju Samantu man bija viegls šoks, visur tie pieteicēji samērā vienkārši, Samanta kā tāda dievmāte ar to kroni! Tiešām tas uz galvas bija vajadzīgs?
Toties igauņiem Tanels bija riktīgi foršs❤
Dzidra Zupa @ 15.05.2022 12:31
Kā Teiterī iesmej, tad beidzot vismaz Samanta tika “finālā”! ?
Dzidra Zupa @ 15.05.2022 10:53Man prieks par Ukrainu! Neesmu Eirovīzijas mūzikas cienītāja, šis ir pirmais gads kad skatījos Eirovīziju. Noklausoties visas dziesmas, Ukrainas dziesma ir vienīgā kurai es dungoju līdzi. Vairāk neviena cita dziesma atmiņā nav palikusi. Visi spiež uz vizuālo, skatuves iekārtojumu, tērpiem, bet par pašu dziesmu, meldiņu aizmirst.
Latvieši laikam palika 14. vietā savā uzstāšanās dienā. Nezinu vai man patīk dziesma, bet ļoti daudz no svara ir arī uzstāšanās secībai. Kaut kā uz lielās skatuves Latvija pazuda.
karenmil @ 15.05.2022 12:53
tu gribi teikt, ka Ukrainas dziesmas bezgaumīgais reps bija tas meldiņš? Ja bez tā repa, būtu laba dziesma, bet tas reps ir tāds gopņiku stils.
Es saprotu un atbalstu, ka par Ukrainu sabalsoja tīri atbalsta dēļ, bet dziesma pati par sevi bija tūds.
Igaunijai bija super dziesma ar meldiņu, vēl daudziem citiem, tiešām skaistas, melodiskas ar labu balsi un skanējumu.