jo visticamāk tu pati nenovērtē dāvanas :D es arī vīram dāvinu ceļojumus un atpūtu. manā skatījumā tas ir vērtīgāk nekā nopirkt tajā pašā summā dārgu pulksteni, kas krās putekļus kastītē.Santa1992 @ 11.05.2022 10:00Es nedomāju, ka viriesi augsti novērtē dārgas dāvanas, piemēram, ceļojumus, es nedāvinātu..
Santa1992 @ 11.05.2022 10:00Es nedomāju, ka viriesi augsti novērtē dārgas dāvanas, piemēram, ceļojumus, es nedāvinātu..
Es nedomāju, ka viriesi augsti novērtē dārgas dāvanas, piemēram, ceļojumus, es nedāvinātu.
Santa1992 @ 11.05.2022 10:20Laloo, nevajag trakot, savā mūžā neesmu iedomājusies kādam svētkos uzdavinat apenes vai zeķes, tāpēc nevajag ļaut vaļu neproduktīvai fantāzēšanai..
Es vienkārši izteicu savu viedokli, jūs varat dāvināt kaut vai mašīnas svētkos ja jums labpatīk :)
Es varētu nopirkt piemēram ceļojuma biļetes ja būtu izdevīga cena, bet tas nav tas pats kas uzdavinat visu ceļojumu 1-2k vertiba
Santa1992 @ 11.05.2022 12:06Anchuk, ceļojumam ir augsta pievienota vertiba, bet arī cena ir augsta. Cik tad tavuprāt izmaksā 3 dienas Itālijā, viesnīca, biļetes, dzīvošana? Man liekas mazāk par 700 eur tas nebūtu, attiecīgi dāvana ir dārga. Un es nevaru iedomāties, ka tādu lēmumu pieņemu pati bez otra iesaistīšanas.
Lalooo @ 11.05.2022 12:25Runājot par dāvanām un novirzoties no kašķa, tad var visādas aktīvās atpūtas dāvanu kartes, vīriešiem parasti patīk. Tas pats Tarzāns, kartingi, lēciens ar gumiju, ja nav bail u.tt.
Labs kabatas nazis arī forša dāvana.
Anchuk, ceļojumam ir augsta pievienota vertiba, bet arī cena ir augsta. Cik tad tavuprāt izmaksā 3 dienas Itālijā, viesnīca, biļetes, dzīvošana? Man liekas mazāk par 700 eur tas nebūtu, attiecīgi dāvana ir dārga. Un es nevaru iedomāties, ka tādu lēmumu pieņemu pati bez otra iesaistīšanas.