KKourtney @ 09.05.2022 12:56Ja vien nav galīgi traki, es neieteiktu sākt dzīvot tik ātri kopā.
Ieteiktu kārtīgi saplānot savas dienas uz priekšu - nedēļu, kā tā izskatīsies un sekot līdzi visam cik vien iespējams. Kad mācies, ieteiktu sadalīt laiku kā "pomodoro" metodē.
Attiecībās TEV jādomā arī par sevi, nevis tikai kategorijās - draugam vajag daudz uzmanības, man jau arī patīk, piekāst skolu, piekāst privato dzīvi, es būšu ar viņu. Normālas attiecības nav tiaki laika pavadīšana kopā, bet arī pacietība, izaugsme, ieklausīšanās otrā
RedBull @ 09.05.2022 16:29Paldies par komentāriem!
Es saprotu, ka prioritāte jābūt sev, bet vienmēr paļaujos spiedienam, kad man uzraksta “man tevis ļoti pietrūkst, tiekamies?” Un es esmu centusies teikt, ka man jādara savas lietas, piedod. Viņš prasti saka, ka paspēšu, ka grib mani satikt. Un tā es pakļaujos.
Man laikam trūkst sava viedokļa, jo izdabāju citiem regulari, baidoties kādu aizvainot
Annija35 @ 09.05.2022 16:59
Vai tam puisim ir darbs,hobiji?
Pārāk daudz brīvā laika viņam, atšķirībā no Tevis,nav savu nodarbju.
RedBull @ 09.05.2022 12:29Sveikas!
Esmu attiecībās pāris mēnešus(apmēram 3) un laikam esmu tik ļoti iemīlējusies, ka zaudējusi jebkādu laika izjūtu. :D Man ir diez gan iekavēti skolas darbi, daudz darbu ārpus - jānopērk dāvana mammai, jānopērk vakarkleita sev uz vienu pasākumu, jāpierakstās pie friziera un manikīra meistara, jāsakopj māja uc. Un pa vidu tam attiecības.
Neizklausās traki, bet es par viņu domāju 24/7, tādēļ nevaru sakoncentrēties mācībām, neko nevaru... tiekamies mēs nedēļā kādas 3-4 reizes, viņš uz mazāk nav ar mieru, es arī gribu biežāk, bet saprotu, ka nevaru plānot savu dienu... pēc tikšanās ar viņu esmu pāris metrus virs zemes, jūtos apčubināta, aplaimota un prāts nenesas darīt mājas darbus vai mācīties... man ir ļoti grūti tā nedēļas vidū pārslēgties no tikšanās uz vakara darbiņiem.. rezultātā es neko tad nedaru, kavēju laiku un radu sev stresu
Kā ir jūsu attiecībās? Cik bieži tiekaties? Uz cik ilgu laiku?
Kā runāt ar partneri par šo? Es esmu mēģinājusi teikt, ka varbūt varam nedēļas nogales pavadīt kopā, viņš saka, ka manis ļoti pietrūkst un nevar sagaidīt...
Saprotu, skan bērnišķīgi.. bet laikam esmu vēl ar rozajām brillēm un nevaru tā nedomāt, nodalīt..