Pirmās attiecības, mīlestiba

Reitings 422
Reģ: 07.07.2020
Šodiien garastāvoklis par to padomāt :)
Cik gados jums bija pirmās attiecības? Un cik ilgi ilga? Vai sapazīstinājāt ar vecākiem vai iztikāt?
Kāds bija šķiršanās iemesls?
05.05.2022 23:16 |

Reitings 45
Reģ: 18.02.2021
Pirmās attiecības laikam uzsāku 16 vai 17 gados, bijām kopā 1.5g, iepazīstināju viņu ar savu ģimeni, viņš ar savu. Viņa ģimene man ļoti pieķērās, jo, esot ar mani, puisis izmainījās uz labo pusi.
Tagad atskatoties, saprotu, ka attiecības jau sākās bez nākotnes, man tas cilvēks nesaistīja ne pēc izskata, ne pēc rakstura. Sākām tikties pēc tusiņa, kad draudzenes man iestāstīja, ka mēs saderam kopā. Noticēju un iestāstīju sev to. Nedaudz mazāk kā gadu nodzīvoju tādā ilūzijā, ka esam sapņu pāris, tad vairāk kā pus gadu nevarēju viņu pamest, jo teica, ka taisīšot pašnāvību, ja kādreiz no viņa izšķiršos. Attiecību laikā ieraudzīju savu tagadējo puisi, galva sagriezās, taureņi vēderā lidoja, ziloņi dejoja. Tā kā esmu principiāla,ka nevaru cilvēku krāpt, tad beidzot saņēmos un izšķīros no bijušā (par laimi pašnāvību neuztaisīja), bet draudēja, lūdzās utt.
Tagad esmu laimīgi kopā jau 4.5g ar tagadējo puisi.
Ar bijušo varu sasveicināties uz ielas, bet nevēlētos ar viņu pat runāt, jo nav par ko. Intereses ir pilnīgi dažādas.
06.05.2022 23:38 |

Patīk
Reitings 314
Reģ: 28.07.2021
Aldis15 @ 06.05.2022 23:03
Tad kad Tu būsi nopietnās attiecībās, tad Tavs čalis seksu dabūs regulāri? Kaut kā man tas viss slideni izklausās.
Vispār nepatīk ka sievietes seksu izmanto kā balvu vai kā motivēšanas metodi.
Normālā veidā sekss notiek tad kad abiem to gribās. Nevis kā balva vai kas tamlīdzīgs.
Ko nozīmē kopt attiecības?

Es neizmantoju seksu kā balvu vai ļaunprātīgi, lai džeku piedabūtu kaut ko darīt. Man vienkārši vajag sajūtu, ka jā, šis ir īstais. Es esmu laimīga! Nevis tā kā man gadījas ar pirmajām attiecībām - džeks nerekspekteja mani, manu laiku, bieži vien manipulēja, ātri aizsvilās un kopumā es attiecības nejutos laimiga. Atriecības bija veids kā aizbēgt no ikdienas, nevis cieņa, mīlestība. Biju maza un naiva, drīz vien atdevos(jo izskata ziņā vismaz bija mana gaumē), pēc tam jau nekas nemainījās - biežāks sekss, bwt attieksme tā pat. Psiholoģiski bija grūti pamest, marinēju pusgadu. Labāk būtu tikušies bez tā un drīzāk saprastu, ka nav pa ceļam.
Es uzskatu, ka vīrieti nav jāmoka, jādod seksu kā balvu vai ko tik vēl ne, jo parasti normālās, veselīgas attiecībās abiem gribas to. Bet sākumā, manuprāt, jābūt mierā ar attiecībām . Ar tagadējo puisi pārgulēju tad, kad jutos novērtēta, mīlēts ub apčubināta :) un nenožēloju , priecajos arī, ka viņs respekēja izvēli.
Es tieši nesaprotu vīriešus, kuri nevar savu mantību saturēt un visu laiku velk uz pārgulēšanu. Jo pirmajās attiecībās tā bija. Es izjutu spiedienu no džeka tajā jautājumā, randini biezi vien bija vēlu vakaros, ko pec tam atzinās, ka gribēja ar domu, lai es paliktu biežāk pa nakti.
07.05.2022 00:06 |

Patīk
Reitings 314
BlackPill @ 06.05.2022 14:05
Redz, ka daudzām bijušas pirmās attiecības. Loģiski var izsecināt, ka ir bijušas arī otrās trešās, desmitās un kādai arī simtās.:D Tautai jāzina "vaigā" savas varones!

Tieši tāpēc tā ir pirmā mīlestība, attiecības. Tāpat kā jebkura pirmā reize. Tu taču nesaki, ka vot jā, sekss ir tāds pat kā pirmajā reizē? Nē. Jo pirmā reize parasti nav tā patīkamākā, tālāk lieta aiziet.
Varbūt stulbs salīdzinājums :D, bet uzskatu, ka katras attiecības mums kaut ko māca :)
Protams, nevajag veidot tās veidošanas pēc, bet ja sanāk iemīlēties un sākumā cilvēks ir viss, bet tad izjūk, ko tad? Kļūt par mūķeni un nekad neiemīlētied?!
07.05.2022 00:11 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Kāds te atkal plosās :D
07.05.2022 00:18 |

Patīk
Reitings 1631
Reģ: 16.07.2021
Akdies, kāds te incelis, ieceļojis sieviešu forumā, plosās. 😁 Nav labākas vietas, kur kopā ar citiem inceļiem ("Piespiedu kārtas celibātistiem"? Atraidītie jaunuvji? Nezinu kā pareizi latviski...) aprunāt savas hipotēzes par sieviešu anatomiju, bioloģiju un psiholoģiju? 😁😁😁
07.05.2022 02:23 |

Reitings 7
Reģ: 06.05.2022
Vai dieniņās.. ja vien atcerētos to pirmo .. laikam jau tas tur, khmm, kretīns (es atvainojos..). it kā jau cilvēks ok, bet tā uzvedība.. Man bija, liekas, 17-18, viņam laikam kādi 22-24. Drīzāk jau pavilkos uz to, ka viņam mašīna, darbs.. es vēl tikai mācījos. Nebija jau tā, ka es izmantoju viņu, jūtas bija, likās, ka viss pat ir ok. līdz sāka katru dienu šantažēt - nedarīsi to, sataisīšu pašnāvību (sāk likties, ka tas kkāds tā laika stils bija 😁).. tad man tas apgriezās un gribēju šķirties, pamest nevarēju, jo bija patiešām bail, ka cilvēks ko sliktu izdarīs.. tad jau sāka šantažēt manus vecākus, melot, ka šim audzējs un kā tad tagad viņu paketīs vienu nelaimē.. Beigās sanāca, ka vecāki mūs izšķīra, ne es 😁 Par ko es, protams, biju priecīga. Tad jau arī izrādījās, ka šis kko bija apzadzis un man uzdāvinājis zagtu fotoaparātu.. Aptuveni pusgadu bija ok attiecīvas un aptuveni 6-8mēnešus vilkās murgs ar šantāžām un iežēlināšanām. Nu vispār briesmīgi. Ar tagadējo trīsdesmitgadnieces prātu nebūtu sākusi attiecības.
Bet tās jau tādas pirmās nopietnās attiecības. neesmu jau nekāda svētule, pirms tam disenēs mēdzu salaist ar kkādiem blakus ciemu čaļiem 😁
07.05.2022 06:28 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
BlackPill @ 06.05.2022 23:21

Tad kāpēc tu tās spēlē, ja tur ir tādi vīrieši? Vai tev patīk tāda attieksme pret sevi? Tev nešķiet, ka pēc šādiem apgalvojumiem kaut ko rakstīt pa zemu ego ir diezgan smieklīgi.

Spēlēju jo man patīk tās spēles. Tur ir mute poga, bet dažkārt smieklīgi redzēt cik vīrietis zemu krīt lai "ieriebtu". Uzaicina draugos un sākt rakstīt vēstules ar ļauniem tekstiem. Vienreiz ar tādu izvērtēs saruna un viņš atzina, ka māte viņu vienmēr izsmēja, ir problēmas ar ārējo izskatu. Gan jau šeit tas pats. Normāli vīrieši dizvo savu dzīvi, nenāk forumos, nemāca par kaut kādu izdomātu anatomiju, un neraksta ļaunus vārdus kā tu to darīji ar black.
07.05.2022 07:13 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Es nesaprotu, te nāk sievietes, stāsta par savām pieredzēm. Normāla diskusija. Un tad viens atnāk un sāk bārstīt savus pieņēmumus, stāsta kaut kādu anatomiju un kaunina visas pēc kārtas. Vienkārši koa? 😀
07.05.2022 07:21 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
.Eksperte. @ 07.05.2022 07:21
Es nesaprotu, te nāk sievietes, stāsta par savām pieredzēm. Normāla diskusija. Un tad viens atnāk un sāk bārstīt savus pieņēmumus, stāsta kaut kādu anatomiju un kaunina visas pēc kārtas. Vienkārši koa? ?

Varbūt viņš palika dusmīgs, jo nav pirmās pieredzes par ko pastāstīt 😂
07.05.2022 07:27 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Es nesaprotu, te nāk sievietes, stāsta par savām pieredzēm. Normāla diskusija. Un tad viens atnāk un sāk bārstīt savus pieņēmumus, stāsta kaut kādu anatomiju un kaunina visas pēc kārtas. Vienkārši koa? ?

Tāda sieviešu "nolikšana" ir rezultāts no neizdevušās privātās dzīves.
Vainīgas ir sievietes,jo tādas un šitādas,prasa par daudz utt
No tādiem jābēg pa gabalu 😁
Normāli domājošs vīrietis sapratīs,ka ir bijusi nepareiza izvēle vai nesapasēja un ies uz priekšu.
07.05.2022 07:49 |

Reitings 784
Reģ: 26.04.2022
Nu, lūk. Bija tak normāla diskusija, bet pāris indivīdi izdomāja visu piedrazot/piespamot ar savām standarta kaunināšanas frāzēm. Ja jūs domājat, ka tādā veidā pārsteidzat mani ar savu "augsto" IQ, tad jūs rūgti maldāties. Jūs tikai kārtējo reizi pierādāt, cik ļoti pār jums valda emocijas...
07.05.2022 09:22 |

Reitings 784

Tev burtiski acu priekšā ir vairāki komentāri, kur mani mēģina kaunināt, par to ka man itkā nedod utt., bet to jau tu neredzi, jo tas neatbilst tavai hipotēzei. Zini teicienu par skabargu un baļķi?
07.05.2022 09:29 |

Reitings 784
Naktsputns @ 07.05.2022 00:11

Tieši tāpēc tā ir pirmā mīlestība, attiecības. Tāpat kā jebkura pirmā reize. Tu taču nesaki, ka vot jā, sekss ir tāds pat kā pirmajā reizē? Nē. Jo pirmā reize parasti nav tā patīkamākā, tālāk lieta aiziet.
Varbūt stulbs salīdzinājums :D, bet uzskatu, ka katras attiecības mums kaut ko māca :)
Protams, nevajag veidot tās veidošanas pēc, bet ja sanāk iemīlēties un sākumā cilvēks ir viss, bet tad izjūk, ko tad? Kļūt par mūķeni un nekad neiemīlētied?!

Neticēsi, bet pat pie mums Latvijā bija tādi laiki, kad pirmā mīlestība vairumam arī palika vienīgā. Vienkārši tagad ir pamainījušās "vērtības". Vientuļās māmiņas, vīriešu un sieviešu homogenizācija, seksuālā izlaidība ir tikai dažas lietas, kuru rezultātā sieviešu uzskati par attiecībām ir pilnībā mainījušies un tieši šie destruktīvie uzskati daudzām no viņām sačakarē dzīvi pēc 30.
07.05.2022 09:44 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
BlackPill @ 07.05.2022 09:44

Neticēsi, bet pat pie mums Latvijā bija tādi laiki, kad pirmā mīlestība vairumam arī palika vienīgā. Vienkārši tagad ir pamainījušās "vērtības". Vientuļās māmiņas, vīriešu un sieviešu homogenizācija, seksuālā izlaidība ir tikai dažas lietas, kuru rezultātā sieviešu uzskati par attiecībām ir pilnībā mainījušies un tieši šie destruktīvie uzskati daudzām no viņām sačakarē dzīvi pēc 30.

Atrod sievieti ar kuru Tev sakrīt uzskati par attiecībām,nevis filozofē par to,ka sievietes ir tādas un šitādas.
07.05.2022 10:34 |

Patīk
Reitings 314

Un vai Tev ir viena vienīgā partnere visu dzīvi? Es nelasīju visus komentārus, bet interesē... ja jau sievietes izklaidīgas, nezina ko grib un tiri piri, vajadzētu būt pirmajam un vienīgajam partnerim, ts kā ar tevi? Vai ari virieis var darīt ko grib?
07.05.2022 10:43 |

Reitings 438
Reģ: 21.01.2021

Jā, bija. Mana vecmāmiņa apprecējās ar pirmo un vienīgo "mīlestību", jo visas precējās un viņai arī gribējās. Nodzīvoja visu dzīvi nelaimīgās, vardarbīgas attiecībās, jo "nevar šķirties, ko citi padomās". Eh, bija "labi" laiki...
07.05.2022 10:44 |

Reitings 2134
BlackPill @ 07.05.2022 09:29

Tev burtiski acu priekšā ir vairāki komentāri, kur mani mēģina kaunināt, par to ka man itkā nedod utt., bet to jau tu neredzi, jo tas neatbilst tavai hipotēzei. Zini teicienu par skabargu un baļķi?

Zinu, zinu. Vel ir tāds teiciens - jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas. Tādu arī zini?
07.05.2022 10:46 |

Reitings 2134
Pama @ 07.05.2022 10:44

Jā, bija. Mana vecmāmiņa apprecējās ar pirmo un vienīgo "mīlestību", jo visas precējās un viņai arī gribējās. Nodzīvoja visu dzīvi nelaimīgās, vardarbīgas attiecībās, jo "nevar šķirties, ko citi padomās". Eh, bija "labi" laiki...

Vot šis ir kā kulaks uz acs! Kaunināšana par vairākiem partneriem šajā laikā ir ļoti nevietā.
07.05.2022 10:47 |

Reitings 784
Naktsputns @ 07.05.2022 10:43

Un vai Tev ir viena vienīgā partnere visu dzīvi? Es nelasīju visus komentārus, bet interesē... ja jau sievietes izklaidīgas, nezina ko grib un tiri piri, vajadzētu būt pirmajam un vienīgajam partnerim, ts kā ar tevi? Vai ari virieis var darīt ko grib?

Vīrietis, šajā ziņā, var darīt, ko grib, jo viņa pieprasījumu sieviešu vidū galvenokārt nosaka tas, cik prasmīgi viņš spēj savaldzināt pretējo dzimumu un cik spējīgs/pieredzējis viņš ir gultā nevis tas, vai viņš ir nevainīgs. Savukārt sievietei galvenās prasības kvalitatīva vīrieša piesaistei ir: jaunība, šķīstība un nosvērtība/mierīgums.
07.05.2022 11:27 |

Reitings 784
Pama @ 07.05.2022 10:44

Nu es jau neapgalvoju, ka sievietēm bija viegli izvēlēties sev piemērotu partneri. Kāpēc, tavuprāt, tika izdomāti randiņi?
"Viņai arī gribējās". Šeit, zināmā mērā, arī uzskatāmi parādās sakritības ar mūsdienu trīsdesmitgadīgo sieviešu domāšanu, kur viņas ir gatavas samierināties, lai tikai izpildītu savu bioloģisko funkciju.
07.05.2022 11:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits