piparkucina1 @ 01.05.2022 09:42Pati sev uzstādīji diagnozi pēc Googlē sameklētiem simptomiem? Muļķīgi.
Varbūt vispirms vajadzētu aiziet pie psihoterapeita, lai parunātu par šīm sajūtām. Ārsta praksē noteikti ir bijuši līdzīgi gadījumi. Viss ne vienmēr ir tik vienkārši, tam var būt vairāki iemesli. Aizej pie speciālista, kurš palīdzēs sevi sakārtot + ieteiks virzienus, kuros vēl meklēt palīdzību. Kaut kas Tev ir “aizgājis ciet” galvā un ir jāsaprot cēlonis un jādara kaut kas ar to.
piparkucina1 @ 01.05.2022 09:46Tu saki apātija, es no Tava rakstītā, piemēram, iedomājos depresiju. Bezdarbība, viss vienalga, viss pašplūsmā. Ne vienmēr depresija ir pēc kaut kādiem lieliem pārdzīvojumiem, tā var rasties no daudziem faktoriem. Un pēc klasifikācijas depresija ir slimība. Un slimības ir jāārstē. Bet šie piemēri, kas Tev vainas ir daudz un varam tikai pielaikot vienu diagnozi pēc otras. Aizej, lūdzu, patiešām pie ārsta, lai ir mierīgi pēc tam pašai. Šis ir nopietni.
Ne vienmēr būs vajadzīgas 10+ sesijas pie psihoterapeita. Man pietika ar divām, bija bardaks galvā par dažādām ar ikdienas rutīnu saistītām lietām, kurām netiku galā. Aizgāju divas reizes, faktors, ka to izstāstīju pilnīgi svešam cilvēkam un vispār, ka tās domas izteicu skaļi tik ļoti mani atviegloja un iebīdīja pareizajās sliedēs. Caur jautājumiem, kurus uzdeva man psihoterapeite es sakārtoju sevi vienkārši no savām atbildēm sapratu ar ko sākt utml. Iesaku no sirds aiziet! Ļoti labi, ka dalies ar to vismaz forumā. Tu neesi vienīgā, kurai uznāk šitie. :) veiksmi!Wordrobe666 @ 01.05.2022 14:00
Paldies, par padomu, man arī ienāca prātā, ka tie varētu būt vieglas depresijas simptomi, kas mijas ar apātiju kopā, ir bijusi arī pārdzīvojumi pagātnē, bet ne tik nopietni, protams, jūtu, Ka nevaru pati saņemt sevi rokās...un vēl ik pa laikam piezogas uzmācīgas domas, galva, ka viss ir apnicis, nekā jauna nav... Utt, ka arī pārāk daudz laika pavadīts sociālos tīklos... Kas traucē.... Paldies!
Cik jums gadi? Kaut kur ap 30..didii5 @ 01.05.2022 17:32Sveika man tieši tas pats un velkas jau beidzamie 3gadi ir dzerti Antidepresanti kaut ko viņi palīdz, paliek vienaldzīgi viss, vieglāk, bet visu laiku gulēt gribas un tāpat neko negribas-depresija
didii5 @ 01.05.2022 18:30Kas ir CC nē man ir vairāk kā 30
IceCream @ 01.05.2022 17:55No sākuma ieteiktu nevis bliezt pie psihiatra vai psihologa, bet pie ģimenes ārsta, pārbaudīt visus iespējamos hormonus. Apātija lielākajā vairumā gadījumu ir mentāls stāvoklis, ko izraisījusi nepareiza organisma funkcionēšana.
Runāju pēc pieredzes.
piparkucina1 @ 01.05.2022 14:23Ne vienmēr būs vajadzīgas 10+ sesijas pie psihoterapeita. Man pietika ar divām, bija bardaks galvā par dažādām ar ikdienas rutīnu saistītām lietām, kurām netiku galā. Aizgāju divas reizes, faktors, ka to izstāstīju pilnīgi svešam cilvēkam un vispār, ka tās domas izteicu skaļi tik ļoti mani atviegloja un iebīdīja pareizajās sliedēs. Caur jautājumiem, kurus uzdeva man psihoterapeite es sakārtoju sevi vienkārši no savām atbildēm sapratu ar ko sākt utml. Iesaku no sirds aiziet! Ļoti labi, ka dalies ar to vismaz forumā. Tu neesi vienīgā, kurai uznāk šitie. :) veiksmi!
Eniijaa @ 01.05.2022 19:03Vai analīzes pa šiem 2 gadiem ir taisītas?
Pārbaudi dzels rezerves, vairogdziedzeri.
Wordrobe666 @ 02.05.2022 00:53
Paldies, nav vēlme iet pie psihologa..
boots @ 03.05.2022 20:36
Psihologi tiešām palīdz objektīvi paskatīties uz situāciju un saprast, vai vaina ir smadzeņu bioķīmijā, domāšanā vai varbūt var pārbaudīt asinsanalīzes.
Jo arī man šī vienaldzība izklausās pēc depresijas pazīmes.
didii5 @ 03.05.2022 10:22Tur jau ir tā problēma, ka nav asinsanalīzes taisītas varbūt trūkst dzelzs var būt vēl kas jāuztaisa pilna asins aina un urīna analīzes,
Man arī 5gadi nekādas analīzes nav taisītas un tieši tas pats kas tev šovasar saņemšos un uztaisīšu, iesaku tev arī?
didii5 @ 03.05.2022 10:22Tur jau ir tā problēma, ka nav asinsanalīzes taisītas varbūt trūkst dzelzs var būt vēl kas jāuztaisa pilna asins aina un urīna analīzes,
Man arī 5gadi nekādas analīzes nav taisītas un tieši tas pats kas tev šovasar saņemšos un uztaisīšu, iesaku tev arī?