chikaaa1 @ 25.04.2022 09:41Pēdējā laikā arī esmu ar šo saskārusies un daudzi draugi arī.. :( liekas, ka daudzās attiecībās "pavasara depresija" iestājusies.
Īslaicīgi piešķirsi attiecībām dzirksteli ar pikantām ziņām darba laikā, skaistu apakšveļu un tādām lietām. Pa to laiku, kamēr ir dzirkstelīte, saplāno braucienu ārpus pilsētas, lai izrautos no ikdienas un apkārtējiem cilvēkiem :) bet tādu dzirksteli dabūt, kā attiecību sākumā, nezinu, vai ir iespējams dabūt :(
ja kādam ir vēl kādi ieteikumi, labprāt paklausīšos
Man ir pārliecība, ka bieži vien attiecības izjūk tieši dēļ tā, ka cilvēki ir pārliecināti par to, ka dzirkstele visos kopdzīves gados būs un tai jābūt tādai kā sākumā.
Ar skaistu apakšveļu attiecības nesaglābt. Kad lasu līdzīgus padomus, tā vien gribas pajautāt, kā tad jūs ikdienā dzīvojat. Apspurušās trusenēs, un vienīgās īsziņas: iznes miseni, nopērc maizi un pienu? Nu tad nav brīnums, ka dzirkstelīte pazūd.chikaaa1 @ 25.04.2022 09:41Pēdējā laikā arī esmu ar šo saskārusies un daudzi draugi arī.. :( liekas, ka daudzās attiecībās "pavasara depresija" iestājusies.
Īslaicīgi piešķirsi attiecībām dzirksteli ar pikantām ziņām darba laikā, skaistu apakšveļu un tādām lietām. Pa to laiku, kamēr ir dzirkstelīte, saplāno braucienu ārpus pilsētas, lai izrautos no ikdienas un apkārtējiem cilvēkiem :) bet tādu dzirksteli dabūt, kā attiecību sākumā, nezinu, vai ir iespējams dabūt :(
ja kādam ir vēl kādi ieteikumi, labprāt paklausīšos
Saulessvece @ 25.04.2022 09:49Ar skaistu apakšveļu attiecības nesaglābt. Kad lasu līdzīgus padomus, tā vien gribas pajautāt, kā tad jūs ikdienā dzīvojat. Apspurušās trusenēs, un vienīgās īsziņas: iznes miseni, nopērc maizi un pienu? Nu tad nav brīnums, ka dzirkstelīte pazūd.
Tad pretī ir jautājums, Tu ikdienā katru dienu velc garās zeķes, zeķturus un seksam paredzēto veļu, piemēram?
Vispār mani vienmēr smīdina visāda “seksīgo veļu” pieminēšana pie attiecību problēmu risinājumiem. Arī visādos žurnālu rakstos, internetā un kur tik nē tas bieži tiek pieminēts, tikai lieta tā, ka šos rakstus un padomus dod sievietes.
Man ir pārliecība, ka bieži vien attiecības izjūk tieši dēļ tā, ka cilvēki ir pārliecināti par to, ka dzirkstele visos kopdzīves gados būs un tai jābūt tādai kā sākumā.
Aleksandrs @ 25.04.2022 16:04Vispār mani vienmēr smīdina visāda “seksīgo veļu” pieminēšana pie attiecību problēmu risinājumiem. Arī visādos žurnālu rakstos, internetā un kur tik nē tas bieži tiek pieminēts, tikai lieta tā, ka šos rakstus un padomus dod sievietes.
Man kā džekam vispār nemaz nepatīk visādi tur zeķturi, garas zeķes utt., tieši otrādi, plika miesa ir daudz seksīgāka un patīkamāka.
Sievietes tai veļai piešķir pārlieku lielu nozīmi, ja vien visu laiku nestaigājat vecās omīgās apenēs, tad džekiem būtībā vienalga, cik jums tā veļa izcakināta un grezna, tāpat mērķis ir maksimāli ātri jūs no tās atbrīvot. ?
Vot ja, teiksim kāda izbraukuma laikā pēkšņi atklātos, ka zem kleitiņas jums vispār nekāda veļa nav, tas drīzāk dotu daudz lielāku efektu nekā jūsu aizkaru materiāla veļa. ?
Tāpēc 10x apdomājiet vai jums tiešām vajag/gribās bērnu..Anne Shirley @ 26.04.2022 22:41
Jā. Un smieklīgi man liekas, ka pēc 2 gadiem vairs nav "dzirksteles". Ko tad darisiet pēc 5, 10, 15 gadiem?? Pēc viena vai vairākiem bērniem? Es ar vīru kopā esmu 12 gadus, ilgāki rutīnas un retu jebkādas tuvības brīžu periodi ir bijusi pirms/pēc bērnu piedzimšanas. Nesen vēl nosmējāmies, ka uz randiņu tiksim, kad jaunākais sāks iet dārziņā :D nu labi, varbūt drusku ātrāk sanāks, bet par diennakti divatā tuvākajā laikā nevar būt ne runas. Tāpēc attiecības nevar tikai uz seksa un pievilkšanās aspekta būvēt. Jābūt arī kam citam pamata, lai tos rutīnas periodus izturētu bez izmisuma par zudušo dzirksteli. Man dzirkstelītes iedegšanai pietiktu ar iespēju dienu izrauties kaut kur bez bērniem un veltīt laiku viens otram bez mazajiem cilvēkiem mūsu mājā, par gultu pat nerunājot :D
mēs jau 10x sapratām, ka tu negribi un tev nevajag, aldi. liecies mierā ar tiem bērniem un precībām katrā tēmā.Aldis15 @ 27.04.2022 11:18Tāpēc 10x apdomājiet vai jums tiešām vajag/gribās bērnu..