29090 @ 22.04.2022 10:39Kam tieši Tev trūkst laika? Iespējams, tad ir jāatmet kaut kādu darbu darīšana.
Santa1992 @ 22.04.2022 10:48Radler, neesmu lietojusi, bet esmu dzirdējusi labas atsauksmes no speciālistiem par CBD eļļu. Vēl var padzert magniju, B grupas vitamīnus. Gala beigas liela nozīme ir tam ko dari brīvajā laika lai atpūstos. Stresu mazinošas ir ūdens nodarbības vai jogas.
Nomierinošie medikamenti ir dažādi. Adaptol skaitās viegls nomierinošs līdzeklis, ko var padzert neilgu laiku un nerada pieradumu. Bet ja arī to nevelies tad galvenais jautājums ir par to ka sava brīvajā laika atpūsties tā, lai atjaunotu līdzsvaru.
Darba un mācību apvienošana nav viegla lieta un var paaugstināt stresa līmeni.
Man ir divi darbi un stresu tieku gala tieši ar labas atpūtas plānošanu.
man tā bija pirmajā studiju kursā. Pēc tam nāca nākamie gadi un bija tik pierasts, ka varēju visu pamest uz pēdējo brīdi un tad pa divām naktīm visu uzmaukt🤣Radler @ 22.04.2022 11:14
jā, par to labu atpūtu būtu vērts padomāt, bet es esmu cilvēks, kurš nevar domāt un izbaudīt kaut ko labu, kad citā pasaulē sūdi. Tā jau bija agrāk, kad brīvdienās izdomājot padarīt kaut ko fun, man sākas pārmetumi iekšēji, ka man jāŗaksta kursa darbs, jāgatavojas kd un jādara citas lietas un tad nekas no atpūtas nesanāk. + es esmu arī diez gan liela perfekcioniste, tāpēc man visur gribas labāk, ja nesanāk, tad vēl ja neesmu gana ieguldījuies, tas ēd mani nost