Man ir krustene.Mamma nav krievu zilā,bet tētis laikam stāvējis klāt tā pamatīgi. ar visiem gēniem..😁Paņemām pavisam mazu sudraba pelēcīti.(puslaukos) sakumā nezināju,ka varetu būt krievu zilā, cilvēki sāka taujāt.pec tam iegogleju.kopija,purniņš perfekti atbilst skatijos bildes un domāju,ka manējā😁Un sudraba pelēcīgi reti,praktiski nav sastopami bez škirnes.7 gadus kopā ar mums.Raksturs.Necieš svešus ne acu galā.Nebēg prom,bet iet uzbrukumā.Savekos sagaida pie durvim.man pat nav jāzīle.,kad manejie nāk,kaimiņi staigā šurpu turpu,ne ausi neceļ,kad vīrs vai bērni momentāli pie durvīm ,lai kur gulētu.(tāpat kad es nāku) Saimniece biju esi,pie manis nāca gulēt,kad jau gulēju.Kad pati gribēju paņemt, blakus ja negrib,nenanāk miloties,retu reizi dzirnavas var dzirdet.Kad piedzima pastarītis,viņa uzņēmās sarga lomu, un man atlaida no Saimnieces lomas😂Kur pastarītis tur viņa,gulēt pie viņa, ,mīloties pie viņa.ja kāds trakais svešais,tuvojas klāt,es pat viņu nevaru savākt,Uz vecumu paliek mierīgāka,bet tāpat sēdēs pie mazākā un vēros katru kustību svešajiem,ja būs asas kustibās,puikas virzienā,piedod es bridināju.būs virsu,šnāks ,kodīs un uzbruks.Kā sikais ieblaujas ir klāt un naud un laiza,lai nomierinās.