Es šobrīd dzeru tieši šo, bet man viņu uzdāvināja, iepriekš esmu dzērusi arī no Iherb, no aptiekas, īpašu atšķirību nejutu. Bet esmu neregulāra dzērāja, nevaru saņemties iziet kādu pusgada kursu, jo tieši tik daudz ir nepieciešams, lai redzētu patiešām rezultātu uz ādas, matiem un sejas. Jo uzsākot dzert kolagēnu, tas vispirms nosēdīsies locītavās u.t.t., tikai tad, kad organisms aizstās savas rezerves, paliks pāri skaistumam. Bet man jau sen vairs nav 20, bet jau 35, līdz ar to, gan jau arī organismam vairāk vajag. Bez tam svarīgs arī daudzums un sastāvs, vai ir kaut kas klāt likts - optimālā dienas deva 10 gr. Līdz ar to tas blogs tiešām labi parāda cik reali Tev izmaksā 10gr kolagēna. Dāvināta bundža iet uz beigām, bet jaunu es nolēmu neņemt šeit, bet gan - šeit:
https://www.prosportpharma.com/lv/1OO/Collagen-Hydrolyzed-Collagen-Peptides-Kolagens-Kolagena-peptidi-Kolagena-pulveris-2456/ Man sanāca izdevīgāk! + man jau tagad ir ieradums, katru rītu taisu tīru kalogēnu ar mazliet siltu ūdeni un lieku klāt C vitamīna dienas devu, kaut kur dzirdēju, ka labāk uzsūcas.