Janice @ 18.04.2022 21:06Esmu bijusi vairākas reizes, pēdējo reizi pirms gada. Man pateica visu ļoti precīzi, pēc bildes cilvēkus noraksturoja līdz tādiem precīziem sīkumiem, ko svešs cilvēks nekad nevarētu bez kādām īpašām spējām pateikt. Arī notikumi prognozētie ir piepildījušies. Tā kā man tikai vislabākās atsauksmes. Bet esmu viņu ieteikusi arī savām draudzenēm, kurām savukārt viss bija pilnīgi ačgārni ?Nezinu, varbūt arī ar zīlnieku kā ar psihologu, katram jāpiemeklē savs, ne visiem der viens un tas pats?
Krāsa2 @ 19.04.2022 09:02Neatradu sākotnēji šo tēmu un paspēju izveidot jaunu, bet pacelšu šo.
Man jāsagatavo konkrēti jautājumi ejot pie zīlniekiem?
Pašlaik gribu visu šo izdarīt attālināti
Krāsa2 @ 19.04.2022 09:02Neatradu sākotnēji šo tēmu un paspēju izveidot jaunu, bet pacelšu šo.
Man jāsagatavo konkrēti jautājumi ejot pie zīlniekiem?
Pašlaik gribu visu šo izdarīt attālināti
Naty @ 18.04.2022 22:51...nezinu...vienkārši uzrakstīju viņai,pazvanīju un viss notikās.Vienīgais jāpiebilst,ka klātienē nepieņēma jo jā viss pilns.Onlain bija.Vai varbūt manas ekstrasensa spējas nostrādāja?Man nē arī pēc foto ko nosūtiju šķībi...un visu ko teica var attiecināt kopumā uz visiem.Par esošo situāciju arī neko jēdzigu nedzirdēju.Jāpiebilst neko nestāstīju.Konkrēti jautājumi bija.Un 192 eiro....tas nav tā maģiskā pendeļa vērts.
.Eksperte. @ 19.04.2022 10:16
Apdomā ko gribi zināt. Noformulē jautājumus maksimāli precīzi. Vislabāk ir atvērtā tipa jautājumi - kad, kā, kur, ar ko? Ja vien nav kāds ĺoti specifisks jā vai nē jautājums.
Krāsa2 @ 19.04.2022 14:49
Un taro kārtīm tas pats? Skatos, ka ir jau kaut kādi piedāvātie varianti, bet ja man neinteresē tie tad varu individuāli uzdot savus jautājumus?
🤣👍nē nu nav tā ka pilns ar naudas kokiem.Lai gan teikšu godīgi ja būtu tās naudas vērta protams,samaksātu..Eksperte. @ 19.04.2022 10:17
192? Jums naudas kokos aug uz palodzes? Ej tu nost!
kaluma ragana Aija...jēzus kas tā tāda...Inga Grīva @ 19.04.2022 20:46Vai kāda ir bijusi pie Kauguru Čigānietes zīlnieces? Vai pie kaluma raganas Aijas? Un kā var nokļūt pie vienas vai otras?
🤣👍nu ja un zvaigznes dzimšanas laikā stāv tā,ka tādi dzimst reti🤣...klausījos,klausījos okey,mirklī kad sāka raksturot manu vīru sapratu galīgi auzas🤣sapratu,ka meiģina grābstīt to standartu kas visiem utt.Un uz maniem precīzajiem jautājumiem atkal gramstījās izvairīgi pa kopējo vīrieša standarta čupu🤣Vienīgā pareizā lieta bija bērni-dēls un meita.Lai gan ir pat 2 dēli un meita.Un ka darbs saistīts ar daudz cilvēkiem un runāšanu.Strādāju izglītības sfērā.🤣Viss...diez vai 192 eiro vērts🤣Enazenaz @ 18.04.2022 23:09
Jā, arī šo man teica :) Ka pašai jāattīsta savas spējas, tad palīdzēšu kā sev, tā citiem.
Naty @ 19.04.2022 22:07??nē nu nav tā ka pilns ar naudas kokiem.Lai gan teikšu godīgi ja būtu tās naudas vērta protams,samaksātu.
es izmantoju tikai tā saucamo bāzes pakalpojumu...tālāk vēl tur posmi kādi 3 vai 4....rūnas,rituāli,jautājumi papildus precizētie...suņa murgi būtibā.Noklausījos bāzi.Tālāk jāmaksā bija,sapratu nav.Un tādēļ turpināt atteicos.Summa tomēr nav maza un ja bāze kā viņa sauc ir murgi,par ko maksāt🤣Khali @ 19.04.2022 22:25
Tu izmantoji pakalpojumu un nemaksāsi summu?
Naty @ 19.04.2022 22:37es izmantoju tikai tā saucamo bāzes pakalpojumu...tālāk vēl tur posmi kādi 3 vai 4....rūnas,rituāli,jautājumi papildus precizētie...suņa murgi būtibā.Noklausījos bāzi.Tālāk jāmaksā bija,sapratu nav.Un tādēļ turpināt atteicos.Summa tomēr nav maza un ja bāze kā viņa sauc ir murgi,par ko maksāt?
vienkārši gribēja uz mani nopelnīt🤣...60 un 192...ir mazliet atsķirība😊oi pat kļūdijos 197,55 sia diamond dust🤣Aizspogulia @ 20.04.2022 00:56
Interesanta pieredze. Runāju ar mammu- izrādās viņa pirms nedēļas bija pie viņas. Samaksājusi 60€ par stundu.
Interesanti arī tas, ka tevi pieņēma Lieldienu brīvdienās.
Naty @ 20.04.2022 12:33vienkārši gribēja uz mani nopelnīt?...60 un 192...ir mazliet atsķirība?oi pat kļūdijos 197,55 sia diamond dust?