Khali @ 19.04.2022 00:30
Kas bija atčgārni? Kāpēc tā likās?
nelika pirms,tikai teica pēc bāzes konsultācijas maksājums..ja mani tā bāze apmierinātu būtu tālāk arī pajautājusi,bet tā pupu mizas un atteicos.Khali @ 20.04.2022 14:23
Tev vajadzēja pajautāt kāpēc tāda cenu atšķirība. Vai arī lika maksāt pirms pakalpojuma?
nesaku gan ka mahinācijas,vienkārši man garām.Kā man teica viens gudrs cilvēks,katram ir savādāk.Kādu var nolasīt kā atvērtu grāmatu,kādu ne.Un ar šiem pareģiem tā pat kā ar frizieri vai zobu ārstu katram der viens savs.matemātiķe @ 21.04.2022 01:21Tomēr pareģojumus Ukrainas sakarā izsaka diez gan precīzi un es pat teiktu detalizēti.
Man Elizabete šķiet gaišs un tā teikt sirds cilvēks, vai tiešām jūs ticat tam, ka nodarbojās ar mahinācijām?
+ vai kādai ir pieredze rūnu pakalpojumos un izmaksās ?

Hey_Lola @ 22.04.2022 09:53Par Elizabeti uzzināju, kad biju ieskatījusies Miglānes profilā, kur viņām kopā bija IG Live. Ieinteresēja un piesekoju.
Manuprāt, Elizabeti īsti nevar saukt par zīlnieci, jo viņa nodarbojas ar lietām, ko var iemācīties - astroloģija, rūnas, taro. Zīlnieks/dziednieks nolasa cilvēku ar plaukstu braukājot pa bildi, tā sakot ? līdz ar to es domāju, ka ir normāli prasīt konkrētu summu par pakalpojumu, bet piekrītu, ka īstam dziedniekam, cilvēkam ar spējām būtu jāprasa ziedojums! Tikai mans uzskats.
Pašai pieredzes (vēl) nav. Uz viņas nr. aizsūtot smaidiņu (storijā minēja, lai tā dara), viņa atrakstīja zemāk pievienoto tekstu. Rakstīju 12.04.