Santa1992 @ 14.04.2022 22:39Shayk, ko ārsts teica, vai Tev pēc 10 gadiem jāmaina implanti? Vai tas process un atlabšana bija psiholoģiski grūta?
Es to noteikti kādreiz izdarīšu, bet biku neērti būtu vecākiem pateikt :D vai nejauši iemīlēties vīrieti kuram nepatiktu, ka tas ir izdarīts
Santa1992 @ 14.04.2022 22:39Shayk, ko ārsts teica, vai Tev pēc 10 gadiem jāmaina implanti? Vai tas process un atlabšana bija psiholoģiski grūta?
Es to noteikti kādreiz izdarīšu, bet biku neērti būtu vecākiem pateikt :D vai nejauši iemīlēties vīrieti kuram nepatiktu, ka tas ir izdarīts
Val @ 14.04.2022 22:25Gundars Krauklis, mikroķirurģijas centrs. Ļoti patika viņa attieksme un saprata uzreiz ko vēlos. Man ir piliena formas. Izskatās ļoti dabīgi! Bildi gan šeit nelikšu, sorry ? Un nezinu vai viņa darbus kaut kur var redzēt internetā, man ieteica viņu, aizgāju uz konsultāciju, parādija pāris savus darbus, man patika un uzreiz nolikām datumu ?
Viņš arī teica, ka neliktu milzīgas bumbas. Viņš piekrīt likt tikai tādas, kas proporcionāli, skaisti izskatītos. Nez, man liekas tas arī ir rādītājs tam, ka viņš ir labs ārsts, jo tas pats Žaržeckis liktu jebkādas, ka tik maksā ? Biju pie Žaržecka uz konsultāciju pirms Kraukļa, tāds nepatīkams tipiņš, nez, neuzticētu viņam savu ķermeni. Un vēl biju pie Liepiņas ko Dzene reklamēja. Tā arī man nepatika. Viņai arī pieredze nav tik liela, laikam no 2016.gada tikai strādā par plastisko ķirurģi ?
daizy @ 16.04.2022 16:39Es skatos uz Ģīļa klīniku. Pirms trīs gadiem biju uz konsultāciju pie Anša. Ļoti patika ieteikumi izmēram, formai, attieksme un ieteikums pagaidīt un taisīt pēc grūtniecības.
Domāju rudenī veikt operāciju.
KaķēēnSS @ 16.04.2022 20:05Man pašai ir ieliktas krūtis 3 izmērs, taisīju pie Ģīļa pirms 4 gadiem, attieksme lieliska,konsultācija super un viss pārejais ir OK!
Krūtis izskatās dabiski un nav saspiestas kā dažām labām influencerēm.